Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לקבל המלצה למערכת לרכב שכוללת:

רדיו דיסק, זוג רמקולים קדמי (5.25), זוג רמקולים אחורי (6*9), מגבר וסאב.

הרכב הוא יונדאי אקסנט 96, והתקציב הוא עד 5000.

קיבלתי את ההצעה הבאה, אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת לגביה:

רדיו דיסק LG LAC-6500M

מגבר SIGNET 4 ערוצים

קיט כוח

כבלים RCA

רמקולים DLS 2 WAY 6.25

רמקולים 6*9 2 WAY DLS

סאב HELIX 10"

הגבהות לרמקולים קדמיים.

אנטנה (צריך גם אנטנה חדשה)

הכל כולל עבודה לאחר "הנחה" - 5000 ש"ח.

תודה מראש על תגובות

פורסם

מה אתה מחפש?

איכות? עוצמה? חשוב לך יופי של הפאנל? חשובה לך מאוד איכות העבודה? וכו'

אם שמעת כבר רכיבים כלשהם ואהבת, תרשום אותם גם.

מישהו כבר יתן לך פה רשימה אני די בטוח.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

המ שהכי חשוב לי זה איכות הצליל בכלל ואיכות העבודה בפרט. אני לא משקיע במערכת בשביל המכוניות שעומדות לידי בפקק, אלא בשבילי. לא אכפת לי לשלם יותר גם על מקום שיעשה את העבודה כמו שצריך, ושיהיה לו שירות אחלה.

לגבי סאונד ספציפי של רכיבים, כמו שכבר הבנתם, אני לא ממש בקיא בנושא. אני בטוח שיש כאן אנשים שיוכלו ללמד אותי בנושא הזה.

פורסם

יש הרבה חברות שמייצרות רכיבים באיכות גבוהה. מכיוון שאין לך כיוון והמבחר עצום, הייתי מציע לך להגיע לאחד המפגשים הקרובים. שם יש מבחר גדול ושילובים שונים. תשמע, תשווה, תבחר מה שהכי מתאים לך.

בלתי אפשרי לקלוע לטעם שלך מעל דפי הפורום.

לחלופין אתה יכול לנסות לשמוע רכיבים בחניות שונות.במקום שמכבד את עצמו יש אפשרות כזו.

אבל כאמור, הכי טוב זה מפגש. אני לפעמים מרגיש שבחנויות מנסים לדחוף לך דברים שיש אצלהם:?

בברכה.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

מפגש זאת אופציה טובה, אבל אני בטוח שניתן לתת לי המלצה מושכלת גם בלי לקלוע בול לטעם שלי. אני לא יודע אם הטעם שלי כל כך מוגדר שאפשר בכלל לקלוע בול אליו. תודה על ההמלצה בכל מקרה.

הייתי שמח פשוט לקבל מפרטים מומלצים ממביני עניין בתחום.

פורסם
מפגש זאת אופציה טובה, אבל אני בטוח שניתן לתת לי המלצה מושכלת גם בלי לקלוע בול לטעם שלי. אני לא יודע אם הטעם שלי כל כך מוגדר שאפשר בכלל לקלוע בול אליו.

בדיוק בישביל זה כדאי להגיע למיפגש, לישמוע מערכות בסיגנונות שונים, ורק אז תדע מה אתה באמת מחפש.

ללכת וליקנות מערכת באלפי שקלים בלי לדעת מה הסיגנון ואופי המוזיקה שאתה רוצה לישמוע הוא ביזבוז.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

תשמע - הרמקולים הם של חברת DLS - יכול לצאת מזה משהו חביב - אבל רק אם אתה מכיר את הצליל שלהם ואתה יודע שאתה אוהב את איך שהם נשמעים.

הסאב הוא של חברת HELIX אבל אני בספק עם מדובר על הליקס מהקונצרן שמכיל בתוכו את באטלר אודיו, בראקס והליקס עצמם - שווה בדיקה.

לגבי שאר הדברים - המגבר סה"כ יעשה את העבודה שלו אם כי הייתי מציע לך להתאפק קצת.

לגבי הרדיו דיסק - לפחות תקנה משהו פשוט יותר ממותג מוכר יותר רק בגלל שהסיכוי למחלות מוזרות ולתקלות שונות ואחרות קטן יותר, וכן - גם הסיכוי שאיכות הצליל תהיה טובה יותר הוא בסה"כ עניין של הגיון.

אם יש לך סבלנות ואתה לא צריך להוציא קוצים מהתחת עם פינצטה - תבוא לאחד המפגשים הקרובים - תשמע את שלל המערכות שמגיעות לכאלה מפגשים - אתה תהיה הרבה יותר חכם (או תבין שאתה יודע הרבה פחות ממה שחשבת) ולפחות יהיה לך כיוון ומושג לגבי מה אתה רוצה ומה אתה אוהב ומה אתה מסוגל לרכוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...