Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיכונים:

הסופש הארוך והמבורך של החג נתן לי מספיק זמן לסיים את הפרויקט הזה

שלהפתעתי לקח הרבה יותר משאבים ממה שחשבתי.

*המגבר הותקן על פלטה על פלטה מאחורי משענת המושב האחורי(החלק הרחב 2/3) ובנוסף בית פיוז כפול(הכנה למגבר נוסף וגיבוי בנוסף לפיוז שבתא המנוע עצמו).

*כל החיווט נעטף בשרשורים שחורים ואיזולירבד שחור(מאוד שמור ודיסקרטי).

*החוטים מיציאות המגבר הולחמו לחוטים המקוריים של צמת המערכת ברכב.

*בדלתות-לאחר שמצאתי היכן למקם את הקרוסים(בפינה עליונה של הדלת שקרובה לצירים),

החוטים הועברו דרך גומיה מקורית שקיימת ברכב,דחפתי לה שפיץ פלייאר על מנת להרחיב אותה זמנית והשחלתי את החוטים,

אחד מצמת הרכב לקרוס ושני מהקרוס חזרה לרמקול בדלת.

*המתאמים מעץ יושבים נהדר-אבל אני בספק כמה הם יחזיקו במבחן הזמן,אחרי הכל הויברצות יחלישו אותם ותא הברגים הקודחים.

*קניתי במיוחד זוג משולשים נוספים (שמכסים את חיבור המראות מבפנים), על מנת לחורר אותם ולהשקיע את הטויטרים,

לצערי זה לא הלך כי אין חלק ישר מספיק במשולשים על מנת להלביש את הטויטר כמו שצריך.

אז מה עשיתי?-בטויטרים של M.B QUART יש חיבור בטויטר עצמו להברגה-מסופק הברגה דו כיוונית=

אחד לטויטר ושני לאום עם פלאח שחיברתי לצד הפנימי של המשולש.

התוצאה יפה מאוד ואני מרוצה.

נישאר לי שלב הכיוונים...

*שאלה-נידמה לי שאני שומע רעש ברקע,אולי רעש מתח.

מה יכולות להיות הסיבות לכך???

(העברתי את הכבל פלוס והREMOTE בצד שמאל רחוק מאוד מהRCA וחוטי הרמקולים.

לצמה של הHU יש פילטר מקורי)

מחכה לתגובות.....

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אתה אומר על תמונות , בא בחשבון ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יש לי בעיה עקרונית עם צילום במהלך העבודה

זה מרגיז,מוציא מריכוז ומרצף העבודה.

למרות שאת פנים הדלת רציתי אבל זה לא היה עוזר לי כי ההורים לקחו את הדיגיטלית לחול

בכוונה רשמתי את כל מהלכי ההעובדה בפירוט רב

כך שבעתיד אם מישהו ירצה להתקין מערכת בפוקוס-שכל החומר יהיה מוכן.

• תוכן חדש...