Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר הבעיות של הרכב,לקוח שלי השבית לא מזמן שאטל עם 300,000 ק"מ.

הוא רכש אצלי סיוויק חדשה וציין שאין סיכוי שהוא היה מחליף את השאטל לולא התאונה.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
שלום.

אני לא מאמין לאף מילה שלך!!!

אני חושב שאתה גם יודע למה!!!

גם אני יודע!

לאיזה מוסך הרכב ניגרר אני מחר נוסע לראות את הרכב.

הונדה היא אחת המכוניות הטובות ביותר בעולם.

השאטל זכתה רצוף כול השנים בארה"ב כמיני ואן הכי טוב הכי אמין והכי מוצלח.

יותר טוב אפילו מהוואיגר של קריזלר.

אני כבר נוסע 400.000 ק"מ ולא תיקנתי ולא החלפתי כלום למעט טיפולים רגילים.

יש לי הרגשה שהמילה מומחה לה PDF תגיד לך משהוא.

בברכה בני ל.

בני ידידי, עם כל הכבוד (ויש כבוד) בוא נעמיד דברים על דיוקם על מנת שחברי הפורום לא יקבלו רושם מוטעה.

יש הבדל גדול בין לעבור קילומטרז' של 400,000 ק"מ עם הונדה שאטל חדשה שאתה הוצאת מהחברה, לבין לקנות רכב יד שנייה שהגיע לקילומטרז' של קרוב ל- 400,000 ק"מ.

הרי אני זוכר שקנית את השאטל אחרי המיצובישי לפני שנתיים מקסימום שלוש, ואלא אם טסת עם המעבורת הזו לירח (מרחק של בדיוק 400,000 ק"מ :-) ) אני מתקשה להאמין שעברת קילומטרז' כזה בתקופה הזו.

פורסם
שלום.

לגבי המדיד שנוזל זה ממש בעיה יכול להיות שאתה מחנה את הרכב באלכסון והשמן אולי נישפך החוצה מהמדיד? לא ידעתי שרכב מסוג הונדה שטל צריך להחנות בזווית מסויימת בכדי שלא ינזול שמן.

לאיזה משאבת דלק אתה מיתכון החשמלית או המכנית [ יש שתיים בהונדה שאטל]

בברכה בני ל.

בני, מנסיונך רב השנים באיזה זווית צריך להחנות את הרכב בכדי שחלילה לא ישפך נוזל קירור ?

איזה כייף לי :)

פורסם
...משאבת מים הוחלפה על-ידי הבעלים הקודמים במשאבה מקורית (יש קבלות) והשבוע שוב פעם המשאבה נוזלת.

יכול להיות שיש לזה קשר שהלך הראש מנוע. נסעתה לאילת עם משאבת מים נוזלת? :?

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

• ספונסר פורום
פורסם

בקיצור בנגו ,למה הונדה שאטל זה חרא ואיך הולכות שם משאבות המים ?:-P

אתה נזכר במשהו ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה לכולם על ההגיגים ובמיוחד לרפי קליין (רפי, אני וארנון ממתינים לתגובה ממך - ואתה יודע על מה אני מדבר).

עד אז - היה שלום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום רפי.

אני עדיין לא קיבלתי ממך את הכתובת של המוסך כפי שהבטחתה לשלוך לי בפרטי.

אני ממתין כדאי שאוכל לראות את הרכב ולהתנצל בפומבי!!!

אם לא תישלך את הכתובת אני אסיק מסקנות לגבי התנהגותך.

לגבהי ההונדה שלי.

אמנם היא ברשותי +- שלוש שנים אבל אני קניתי אותה מיד ראשונה מרופא שההתמחות שלו דרשה הרבה נסיעות

והוא דפק את רוב הקילומטרים ואין מה לעשות הרכב עשה +- 400.000 ק"מ בלי אף תקלה משמעותית אחת

ובידי כול ההיסטוריה של הטיפולים של הרכב שנעשו במוסך הונדה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, עדיין לא הבנת ? תפקידו של "רפי קליין" בפורום הוא להשמיץ, לרשום הודעות מגעילות ואז להיעלם ומבחינתי עדיף לכמה שיותר.

Veni Vidi Vici

פורסם

לא צריך להתייחס לכאלה ביתר רצינות!

אגב בני, הרכב נוסע פיקס ולא נראות נורות אדומות שנדלקות במהלך הנסיעה ולא תאורת דרך מרצדת!! רב תודות!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...