Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האחח.. רק בעיות על הראש...

היו לי כמה בעיות עם הנורה של הבלמים... אבא שלי קנה בלי להודיע לי שמן בלמים כלשהו ומזג אותו למיכל של הנוזל הגה כח...

כעת לאחר בערך 200 ק''מ בכל פעם שאני מסובב את ההגה יש רעשים חזקים של ניסור וירידת טורים קלה... קולות הניסור מתחזקים עם הזמן יותר ויותר ונחלשים בסל''ד גבוה.

במבט על האיזור בו מותקן המיכל נוזל הגה - ישנה דליפת שמן כלשהי על הצינורות.

הרכב הוא מסוג יונדאי אקסנט 1995

בבקשה, אם מישהו מבין טכנית מה קורה שם בפנים ויוכל להסביר לי האם הנזק הפיך או לא? מה נפגם? ומה העלות היעודית לתיקון אני אולי אשן הלילה בלב שקט.

תודה,

פז.

פורסם

אני מקווה שהנזילה היא תוצאה של עודפים של הנוזל שהוכנס למיכל. בצע במוסך שטיפה כללית למערכת ההגה ההידראולי ותקווה לטוב.

אני די משוכנע שנזק כבר נגרם!

פורסם

בנוסף לקולות הניסור בסיבובי ההגה - ישנם קולות תקתוק כשההגה אינו זז...

כמה יכולה לעלות מערכת הידראולית מסוג זה בשלמותה? (הערכה גסה1000? 5000?)

פורסם

סביר להניח כי נגרם נזק,שמן בלמים הוא שמן חומצתי יש להניח כי נגרם נזק יכול להיות אפילו משאבת הגה נזק כזה יכול להגיע לסכום של 1500 ש"ח במקרה של משאבת הגה

:roflmao: החיים הם כמו גלגל - צריך לשמור עליהם

• תוכן חדש...