Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח.

יש לי שאלה קטנה ואני אקצר כמה שאוכל.

הרכב שלי מסוג מגאן קופה שנת 2000 עמד בחינה 9 חודשים, ברכב היה מצבר ממש חדש אשר כמובן התרוקן לגמרי.

אני לא מעוניין להתניע את הרכב עם כבלים ולכן היום הוצאתי את המצבר מהרכב וברצוני ללכת לחשמלאי שיטעין לי אותו.

ועכשיו לשאלה.

האם יכול להיגרם נזק לרכב אם החשמלאי לא מטעין את המצבר כמו שצריך ?

, אני מפחד שזה יגרום לי נזק.

והאם לפי דעתכם המצבר צריך להיות תקין {שלא יעבדו עליי}, ממש לפני שנסעתי קבלתי את המצבר והוא היה חדש לחלוטין המצבר של שנפ {ולא אין אחריות אני לא יודע איפה היא ואני חייב את האחריות בשביל לממש אותה, כבר בדקתי}.

תודה לכולם , כפי שהבנתם אני מפחד שיטעינו לי את המצבר יותר מדי ואז זה יגרום לי לקצר או יותר גרוע שריפה של המחשב ברכב.

האם אני צודק או טועה?

תודה לכולם.

פורסם

טעינת מצבר אצל מישהו מיקצועי לא תהיה לך בעיה מקסימום בשביל להרגי אותך המצבר יתקלקל אם יטענו אותו יותר מדי ולהניע עם כבלים זה לא כל כך מסובך בשביל להניע רכב עם כבלים צריך שהרכב שנותן לך את ההנעה יהיה לו מצבר של 12V ואז מחברים את ה- של הרכב הנותן לרכב המקבל ואחר כך+מהרכב הנותן לרכב המקבל

הכי חשוב להקפיד שמחברים קודם את ה - ואחר כך את ה +

ושמניעים את הרכב שלך רצוי שהרכב שאתה מקבל ממנו יהיה מכובה ואז תניע את הרכב שלך ותנתק את הכבלים לאחר דקה בערך.

פורסם

אז ככה:

1. אני לא רוצה להתניע דרך כבלים כי המצבר מת לגמרי 9 חודשים הרכב עמד וזה לא יעזור כלום אם אני אתניע עם כבלים כי ברגע שאני אכבה את האוטו אז הוא לא יתניע שוב רק אם אני אסע עם האוטו איזה 3-4 שעות אז אולי תהיה למצבר טעינה חלקית.

אני פשוט מעדיף לשים אותו במוסך לטעינה לילית ואז להתקין אותו מלא בראש שקט באוטו.

אבל השאלה היא האם יש מצב שהחשמלאי יכול להטעין לי את המצבר יותר מדי ואז לגרום לי לנזק?

, זה מה שמדאיג אותי כרגע.

פורסם

במצב זה שהמצבר פרוק לחלוטין, אסור להניע רכב באמצעות כבלים, אם יונע באמצעות כבלים, עלול להגרם נזק רציני למערכות החשמל ברכב והיחידות האלקטרוניות (מחשבים וכו)

יש לטעון את המצבר ברמה תקינה טרם הנעת הרכב, או לחילופין לרכוש חדש.

טעינת מצבר פרוק לחלוטין אורכת זמן רב הרבה יותר בדכ מאשר מצבר פרוק חלקית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...