Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פיאט מריאה סטיישן והאזעקה הפסיקה לעבוד כליל, בבדיקה עם רב מודד מתברר שחשמל מגיע לכבל המתחבר מתחת למכסה המנוע ישירות לאזעקה, כך שהבעיה היא באזעקה עצמה.

כרגע היא מנותקת עם המפתח ואני נאלץ לנעול את הרכב במפתח במקום בשלט.

האם ניתן להחליפה בלי להחליף את הכבל ? האם ניתן לתקנה ?

 

מחכה לתשובתכם

אורן

פורסם

בפיאט בדרך כלל היו מתקינים אזעקות של דרגון " META " . כל אזעקה וצמת המתחים שלה. בהחלפת אזעקה יהיה צורך בהחלפת צמת מתחים.

 

אולי הבעיה בשלטים, אולי הבעיה אחרת, קלה ו/או נשגבת מבינתך.

 

מומלץ לגשת לאיש מקצוע.

 

אם מדובר באזעקה מסוג מסויים, מומלץ ויצא כנראה זול (פחות יקר) לגשת למתקין שמתקין ו/או התקין אזעקות רבות דווקא מאותו הסוג, אך לא בהכרח.

 

מה שם האזעקה, מה כתוב על השלט ומאיזה איזור אתה? יקל עלינו להמליץ לך לאן לגשת.

 

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

×
×
  • תוכן חדש...