Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש כבר די הרבה זמן תוכנה שמוחקת עיניים אדומות עצמאית, הכוונה היא שהתוכנה עושה סריקה על התמונה ומורה לך איפה יש עיניים אדומות.

מכל החיפושים שעשיתי מצאתי רק תוכנות שאני מציין היכן העיניים הבעיתיות.

אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני יודה לו!

בברכת חג שמח.

פורסם

בתוכנת picasa מבית גוגול שיש לי במחשב יש אופציה של הורדת עיניים אדומות.

(וזה בחינם) קבל קישור.

http://www.awardsoft.org/picasa/index.html?gclid=CPGnks3arYsCFSMGEAod7UnDnQ

עריכה: עכשיו שמתי לב שביקשת משהו אחר.. בתוכנה הזאת אתה צריך לציין היכן העיניים האדומות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

זה לא תוכנה, אלו טיפות, קוראים להן "סטילה".

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

תלחץ על המילה GIMP בתגובה שלו , אתה יכול גם בשלי אבל אצלי משלמים דמי מעבר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב, אני מתפשר על תוכנה טובה שאני מסמן את העיניים, אבל שלא ישארו סימנים (כמו ברוב התוכנות) אחרי המחיקה של העין.

מישהו מכיר?

פורסם

העלמת " העין האדומה " , עד כמה שאני יודע , היא למעשה נטרול של הצבע בעזרת שימוש בצבע אחר - כחול ירוק .

לא בררתי זאת לעומק , אך ניתן לראות זאת אם מבצעים את הפעולה על חלק בתמונה שהוא לא עין .

אי לכך אני סבור שביצוע Variations או Channel Mixer מספיק בסבלנות תפיק תוצאות סבירות ואפילו טובות .

בכל אופן - עבודה עדינה עם Picasa תפיק תוצאות מעולות , מניסיון - התוכנה הזו מאפשרת לכל חובב לשפר את התמונות שלו מקצה לקצה בקלות שלא תאומן . בהחלט מומלצת .

• תוכן חדש...