Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח

אז HU יש, מגבר שנותן 100RMS*4 יש, קרוס חיצוני יש, נשאר רק רמקולים.

אני שומע כמעט רק HIP HOP, ככה שצריך להיות דגש על באס, מצד שני הבגאז' שלי מינימלי (בכל זאת 106) ככה שההעדפה היא ללא סאב.

תקציב - עד 1500 שקל, מקדימה 5.25 אינץ'. הכיוון ללכת על דוטק מקדימה, ואחוריים 6*9 שיתנו לי את הנמוכים שיחסרו לי. הדגש הוא על SQ, אבל בתקציב נורמלי :)

נ.ב - רציתי לדעת אם זה אפשרית להתקין מקדימה 6.5 אינץ' במקום ה 5.25 ?

תודה לעוזרים..

נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל יש לי תא מטען כמו שלך ויש לי טווין סאב , ככה שמקום זאת לא בעיה. לשים 6.5 מקדימה ידרוש ממך בניה בדלת, תריץ חיפוש ותראה.עדיף לך סט טוב מקדימה וסאב, מה שיתן תוצאה הרבה יותר טובה.

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

אני מעדיף שישאר לי מקום בבגאז' לדברים אחרים חוץ מסאב. סאבים שבאים בחשבון זה רק 10 אינץ' שלא דורשים תיבה עצומה .

יש הבדל מטורף בין 6.5 ל 5.25 מקדימה? אני לא רוצה לעשות בניות וכאלו.. מעדיף להשאיר את כל הענין שם כמה שיותר מקורי, ואני לא מחפש להשתולל בווליום, יותר חשוב לי איכות במוסיקה.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

אין הבדל מטורף בין 6.5 ל-5.25, פרט לבאסים שה-6.5 מביא יותר באסים ויותר עומק, אבל יש הבדל מטורף לשמיעת מוזיקה עם ובלי סאב. לשיקולך.

אצלי יש דוטק 5.25 ושומעים הכי SQ שניתן לשמוע בתקציב הזה :-) (בשבילי, פוקאליסטים להרגע).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקי, אז חובה סאב? גם 10 אינץ' נותנים בראש? לא שמעתי אף פעם 10 אינץ' כלשהו בפעולה. עד 200RMS לסאב?

מה לגבי קומפוננט? פשוט ללכת על דוטק? לא כדאי משהו אחר?

הצעות ומחירים יתקבלו בברכה8)

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

אם SQ אמרת אז דוטק. סט איכותי מאוד. בקשר לסאב, אין לי מושג מה להציע לך, כי אני לא יודע מה התקציב שלך עם סאב (רשמת בלי סאב 1500), או שבעצם זה התקציב להכל? אם כן, הדוטק לוקחים לך הרבה מהתקציב, כאלפייה. 500 לסאב 10"?

:| קשה קשה.

איזה מגבר יש לך דרך אגב? אני מאמין שהוא מוציא יותר מ-200RMS בגישור לסאב.

ובקשר לחובה, אז כלום פה לא חובה. אין פה חובה. זה הכל תחביב. יש לך תקציב לתחביב - מה טוב. אתה רוצה סאב? תשים. לא רוצה? אל תשים. אנחנו פה כדי לייעץ לך לא כדי להגיד מה חובה ומה לא. ההחלטות אצלך לא אצלנו, הרכב שלך לא שלנו :-)

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

א.גיא, הפולס אצלי נשמעים יותר SQ מאצלך:-P ( 3 נקודות).

ב. מוסיקת היפ הופ היא ממש ממש לא מוסיקה SQ , זוהי מוסיקה שדורשת מיד חזק וטוויטרים דונג.

לכן ההמלצה הטבעית היא על פוקאל V1 ( שאני אישית ממש לא אוהב אבל לסוג המוסיקה הזאת אני חושב שהוא יתאים)

או אם תמצא אז עדיף בהרבה פוקאל V2.

לפי דעתי אלו הם הסטים שהכי יתאימו לך. שחורה וטראנסים אלו סוגי המוסיקה היחידים ששמעתי בהם ונשמעו בסדר( אולי גם קצת גאז).

שוב, הV2 עדיף בהרבה.

ג. סאב 10' במרכב 5 דלתות כמו שלך עם 200RMS יהיה מספק ביותר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

גיא - המגבר הוא Logic PLX44 מוצהר 100*4 RMS אין לי מושג כמה במעשי..

MR.sUB - המחיר של הפוקאל לא בתקציב .. אני מנסה להכניס ב 1500 ש"ח האלו גם קומפוננט גם סאב, אני מבין שבתקציב הזה אי אפשר להביא SQ מטורף ומבין שאני אצטרך להתפשר.

אני בא מהענף של המוסיקה (דיג'יי, ויוצר) ויש לי אוזן מעבר למאזין הממוצע, בגלל זה אני לא זורק

סתם זוג 6*9 וסוגר את הענין, אלא מחפש יותר להשקיע אבל לא לכיוון של 2000 ש"ח (בכל זאת .. חייל)

אלא יותר לכיוון ה 1500, עדיף איכותי מסתם רעש.

והרכב 3 דלתות, לא 5 (לא שזה משנה הוא עדין בגודל של כופסאת גפרורים כחולה).

:-D

נ.ב - תודה לאל, התברכתי בידיים דיי טובות ואין לי בעיה לקחת כפרוייקט בניה של תיבה, ויש לי את האמצעים והכלים הדרושים

בשביל לבצע אותה ממש במינימום עלות (אם זה משנה את התקציב לכיוון כלשהו :) )

נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם
שלום וחג שמח

אז HU יש, מגבר שנותן 100RMS*4 יש, קרוס חיצוני יש, נשאר רק רמקולים.

אני שומע כמעט רק HIP HOP, ככה שצריך להיות דגש על באס, מצד שני הבגאז' שלי מינימלי (בכל זאת 106) ככה שההעדפה היא ללא סאב. אין שום אפשרות לשמוע באס אמיתי בלי סאב , אם זה מספיק לך לשמוע 5060HZ ולא בווליום חזק אלא בינוני , תקרא הלאה אחרת אתה צריך סאב של 10 אינטש ועדיף 2 ו/או תיבת בנדפאס או לחילופין את התיבה שאליקו היציע כאן למישהו בפורום , נדמה לי שקוראים לה ABC , אבל תמתין לאליקו שירחיב על הנושא

תקציב - עד 1500 שקל, מקדימה 5.25 אינץ'. הכיוון ללכת על דוטק מקדימה, ואחוריים 6*9 שיתנו לי את הנמוכים שיחסרו לי. הדגש הוא על SQ, אבל בתקציב נורמלי :)אין שום מצב שבו תוכל לשמוע דוטק שירד לך ליותר מ50-60HZ ותשמע בחוזק בינוני , המיד היחידי (חוץ ממידים של דרייברים שתביא מחו"ל והם יעלו המון) שיכול לעשות את זה זה המיד של הפוקאל

נ.ב - רציתי לדעת אם זה אפשרית להתקין מקדימה 6.5 אינץ' במקום ה 5.25 ?

תודה לעוזרים..

נאור.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מה עם איזה סאב פרי אייר?

יש לא מעט סאבים שאתה פשוט יכול להתקין במגש האחוריFREE AIR

בתיבות קטנות יש לך את ה VMAX 10 אינטש 10

ES250 של הרץ 10 אינטש

ES200 של הרץ 8 אינטש

פוקאל יתן לך באס טוב מאוד לקדמיים אבל מגבר כמו שלך לא יתחיל להזיז אותו

הייתי ממליץ לך לחפש רמקולים של רוקפורד RF או FNQ משומשים

אולי JL משומשים שמוכר אחד מחברי הפורום בלוח מכירה

כמובן שאתה חייב לשמוע את הסט לפני קניה

על הדוטק אני לא ממליץ לסוג הזה ספציפית, לדעתי, הסוג הזה של מוזיקה מדגיש את כל מה שחסר לסט (ולא ממש מעניין אותי מה למישהו יש להגיד בנושא הזה כלפי האמירה שלי, לי אישית הסט הזה במוזיקה הזאת נשמע בכי רע- שלא יהפוך לוויכוח חסר טעם)

סט שיורד נמוך באופן מודגש הוא סט לא זול, הוא גם ידרוש עוצמה

סט כמו האנרג'י של הרץ יתן לך תמורה טובה למחיר

פולס הוא סט טוב למחירו

אגב, אין כזה דבר מוזיקת SQ

פורסם

בשביל פיג'ו עם מרכב 3 דלתות יהודה, ועם המגבר שהוא אמר שיש לו, אין אפשרות ל-2 סאבים, לא צריך 2 סאבים, לא באנדפס היא תיבה גדולה מידי וABC אני ממש לא יודע מהיו חוץ מזה שהיא נראת כמו מבוך.

סאב יחיד של 10' איפילו בתיבה אטומה של נגיד( בהכללה כי לכל סאב תיבה משלו),במקום אטומה קטנה של 20-24 ליטר, אפשר ללכת על תיבה בנפח 30 ליטר 35 ליטר.

הסאב יתן מספיק באס לרכב כזה קטן.

בקשר לקומפוננט ובגלל שלא שמתי לב שאתה רוצה הכל ב1500 שקל.

דבר ראשון היה פה לא מזמן הפורום V2 במחיר זול מאוד, מתחת ל1000 שקל.

אם אתה הולך על קונפיגורציה בסופו של דבר של סאב וקומפוננט, והיות והמוסיקה שאתה שומע היא היפ הופ בעיקר, הייתי קונה מורל פולס, אפילו ביד שנייה אם הם במצב טוב, מחירם הוא ממש בדיחה, 350 שקל לקומפוננט יד שנייה במצב טוב.

יש לך עוד 1150 שקל, בכסף הזה תקנה סאב כמו פניקס גולד ZR 10' ואת האמת? תמכור את המגבר שלך ובמה שישאר מהכסף תקנה יד שנייה את הJBL המפורסם אפשר למצוא אותו בלי בעיה ב800 שקל.

זה הניצול הכי טוב לדעתי של הכסף, אין מה לפחד מיד שנייה. רק לבדוק טוב את הרכיבים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

זה הניצול הכי טוב לדעתי של הכסף, אין מה לפחד מיד שנייה. רק לבדוק טוב את הרכיבים.

אמיר

רק הדגשתי מה שחשוב. :-) באמת שלא כדאי לשכוח את תקינות המוצרים מיד שניה. אה, וכן, ההצעה של אמיר בינתיים לטעמי הכי טובה וקולעת. לך על זה.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה עם איזה סאב פרי אייר?

יש לא מעט סאבים שאתה פשוט יכול להתקין במגש האחוריFREE AIR

בתיבות קטנות יש לך את ה VMAX 10 אינטש 10

ES250 של הרץ 10 אינטש

ES200 של הרץ 8 אינטש

פוקאל יתן לך באס טוב מאוד לקדמיים אבל מגבר כמו שלך לא יתחיל להזיז אותו

הייתי ממליץ לך לחפש רמקולים של רוקפורד RF או FNQ משומשים

אולי JL משומשים שמוכר אחד מחברי הפורום בלוח מכירה

כמובן שאתה חייב לשמוע את הסט לפני קניה

על הדוטק אני לא ממליץ לסוג הזה ספציפית, לדעתי, הסוג הזה של מוזיקה מדגיש את כל מה שחסר לסט (ולא ממש מעניין אותי מה למישהו יש להגיד בנושא הזה כלפי האמירה שלי, לי אישית הסט הזה במוזיקה הזאת נשמע בכי רע- שלא יהפוך לוויכוח חסר טעם)

סט שיורד נמוך באופן מודגש הוא סט לא זול, הוא גם ידרוש עוצמה

סט כמו האנרג'י של הרץ יתן לך תמורה טובה למחיר

פולס הוא סט טוב למחירו

אגב, אין כזה דבר מוזיקת SQ

קודם כל תודה, לגבי ה SQ אתה יודע שלא התכוונתי לסגנון מוסיקה ..

לגבי סאב FREEAIR, צריך לאטום את התא מטען? מה הטווח מחירים של הסאבים שמיועדים לזה? אלו סאבים שונים?

מי הוא חבר הפורום שמוכר את ה JL? אם אפשר בהודעה פרטית.. 8)

אין שום אפשרות לשמוע באס אמיתי בלי סאב , אם זה מספיק לך לשמוע 5060HZ ולא בווליום חזק אלא בינוני , תקרא הלאה אחרת אתה צריך סאב של 10 אינטש ועדיף 2 ו/או תיבת בנדפאס או לחילופין את התיבה שאליקו היציע כאן למישהו בפורום , נדמה לי שקוראים לה ABC , אבל תמתין לאליקו שירחיב על הנושא

60HZ לא מספיק לי, חשוב לי לשמוע גם קצת יותר נמוך.

אוקי אני יהיה חייב סאב, כדי לשמוע כמו שצריך.

אני מוכן להתפשר על יד שניה, זה פותח עוד אופציות?

נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם
בשביל פיג'ו עם מרכב 3 דלתות יהודה, ועם המגבר שהוא אמר שיש לו, אין אפשרות ל-2 סאבים, לא צריך 2 סאבים, לא באנדפס היא תיבה גדולה מידי וABC אני ממש לא יודע מהיו חוץ מזה שהיא נראת כמו מבוך.תראה אנני מכיר את האוטו הספציפי , כך שאין לי מה לומר , אבל יש יתרון אחד לסאב 10" הוא מהיר מאוד ובתיבה אטומה הוא SQ אדיר ,אבל הוא לא יורד מספיק עמוק בתדרים , לבקש ממנו במיוחד בתיבה אטומה לנגן 30HZ כשהר"ד על 35 מתוך 60 , לא נאה לי שהוא יוכל (לא בדקתי אבל כך נראה לי) , אז או שהוא קונה 2 או שהוא עושה תיבה שעושה את הסאב "חזק" יותר ונציל יותר , למשל הABC אז אליקו אמר שיותר מ200W לתת לסאב זה כמעט לשרוף אותו , אז אולי היא מבוך אבל עם כול הכבוד צריך לוותר על משהו

הוא רוצה סאב חזק שיורד עמוק עם מגבר כמו שלו ובתקציב שלו ?!!! תסביר לי אתה איך מבצעים את זה

סאב יחיד של 10' איפילו בתיבה אטומה של נגיד( בהכללה כי לכל סאב תיבה משלו),במקום אטומה קטנה של 20-24 ליטר, אפשר ללכת על תיבה בנפח 30 ליטר 35 ליטר.נראה לך שהפניקס גולד (שהוא סופר נציל לגבי סאב) ירד לו ל25-30HZ וישמעו את זה חזק ?!!

אמיר

דרך אגב מצטרף לדיעה של אמיר במסגרת האילוצים שלך זה הפתרון הכי טוב

ולאבנר אף אחד לא מתווכח שלפוקאל יש מידבאסים יותר טובים מלמורל , ולכן המלצתי לו על הפוקאל. מי שחשוב לו יותר המידבאס ותקציבו נמוך צריך ללכת על הפוקאל

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...