Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינת בטיחות מגאן היא מספר אחת מבין כל ה4, עם היא מצויידת בESP אז בכלל.

הפרסומות של רנו עובדים טוב אני רואה :lol:.

הפוקוס בעלת ציון ריסוק טוב יותר. למעשה ציון מושלם 100%. חבל שהיא לא מגיעה עם ESP

פורסם

לגבי בטיחות בצע חיפוש ב- Ncap.

לגבי אמינות - אכן, גם לחבר שלי עם מגאן חדשה מליסינג יש אורגן אורות קטן של נורות אזהרה. כנראה בעיית חשמל, אבל לך תדע. מצד נשי, יש כאן אנשים עם מגאן שלא היתה להם מעולם בעיה.

כנראה שפשרה טובה תהיה ה- C4 , כמו שאמרו לך למעלה (היא בכלל אופציה? מדוע היא לא רשומה זה אותו מחיר...).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
המזדה 3 לא כזאת מוצלחת.

אני לא בטוח כלל שהייתי עובר מאימפרזה אליה.

האם האימפרזה שברשותך היא זו עם מנוע ה1.5 ליטר החדש?

מכל הרשימה הזאת, הייתי הולך על פוקוס בגרסת 5 הדלתות (עם קצת לחץ אפשר לקבל).

פייבוריטית נוספת שלי היא הסיביק 5 דלתות שנראית מצויין לטעמי.

הקורולה, המזדה 3 והמגאן אלו מכוניות שהגיע זמנן להיות מוחלפות.

האימפרזה 1.6 ,מומנט גרוע ביחס ל1.5 החדשה ,בכל מקרה אחרי נסיעה של קלומטרים רבים בכל אחת מהמכוניות הללו שציינתי המזדה מבחינתי זה הרע במיעוטו...

אלי מדבר הכח ,הישיבה ,זויות גילגול היגוי יתר .....לא רק נוחות או כוכבי בטיחות ביצרנים הצורפתיים.

פורסם
אז רוב נסיעותיי יהיו לבד או בזוג.

מחפש נוחות ליושבים מקדימה.

הביצועים פחות חשובים לי: אני לא עובר את ה130

ולא אכפת לי גם בכמה זמן אני אגיע לשם (-:

שמעתי על הקטע עם הרעש בקורולה. נסעתי איתה קצת ולא הרגשתי.

זה קורה רק בכביש מהיר ? גם בעיר ? מה מקור הרעש ?

מה רמת האמינות של הפוקוס ? הבנתי שהמגאן נתקעת די הרבה בגלל בעיות מכניות / חשמליות וכו'. אני יודע שהקורולה והמזדה הרבה פחות. מה עם הפוקוס ?

ולגבי בטיחות - איך הייתם מדרגים את כל ה-4?

אני מבין שהמגאן הכי טובה בקטע הזה. מה עם השאר ?

אז ככה ,מבחינת מקום ליושבים מקדימה אין בעיה כלל בכל המכוניות שציינת

כל המכוניות עוברות בקלות את ה 130 ....המזדה יותר דינאמית ....אתה יכול לותר על זה .....אז אין בעיה ...

בקורולה (ובסובארו ) רעשי רוח וכביש לי ממש מקשה לדבר ב BLUETOOTH ,ב 3 וברנו לא היתה כל בעיה .

רמת אמינות ???? שהליסינג יטפל בזה .....היפניות אבל אמינות יותר אח"כ פורד ובסוף רנו ....שמעתי מקרים שמערכת בלימה או חשמל הפסיקו לפעול בנסיעה...

מבחינת בטיחות ומבחני ריסוק הרנו מובילה אתה יכול לבדוק זאת .....

בקיצור כולן טובות השאלה מה מהיתרונות של כל אחת מדבר אליך יותר ...או עם איזה חסרונות לא תוכל לחיות ...

אני הייתי לוקח סיויק (4 דלתות )אבל זו קבוצה 3 ולא 2 ..

בהצלחה .

פורסם

כבר תיקנתי מישהו בשירשור הזה בדיוק על אותה נקודה. במבחני הריסוק הפוקוס מובילה. היא קיבלה ציון מושלם. הרנו לא. למרות שההבדלים קטנים אפשר לדייק :lol:

פורסם

אם אתה כלכך מפחד מהאמינות של המגאן (מה שלא ברור לי כי מדובר על רכב חדש, והוא בכל-דזאת מטופל ע"י הליסינג, שמחוייבים לספק לך רכב חלופי גם עם תתקע אי פעם, מה שלא ממש סביר). הייתי הולך על הפוקוס, החסרון היחיד שלה מול כל שאר המתחרות בשוק הליסינג הוא מחסור קל בכח. אם אין לך בעיה עם זה (ומומלץ לבצע נסיעת מבחן) הייתי הולך עליה, ובגרסת 5 דלתות היא גם נראית מעולה!.

היא בטוחה לא פחות מהמגאן (למרות שחסר לה ESP) ויותר מכל השאר, היא מרגישה יוקרתית מבפנים ויש לה אחיזת כביש מעולה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אז ככה ,מבחינת מקום ליושבים מקדימה אין בעיה כלל בכל המכוניות שציינת

כל המכוניות עוברות בקלות את ה 130 ....המזדה יותר דינאמית ....אתה יכול לותר על זה .....אז אין בעיה ...

בקורולה (ובסובארו ) רעשי רוח וכביש לי ממש מקשה לדבר ב BLUETOOTH ,ב 3 וברנו לא היתה כל בעיה .

רמת אמינות ???? שהליסינג יטפל בזה .....היפניות אבל אמינות יותר אח"כ פורד ובסוף רנו ....שמעתי מקרים שמערכת בלימה או חשמל הפסיקו לפעול בנסיעה...

בקיצור כולן טובות השאלה מה מהיתרונות של כל אחת מדבר אליך יותר ...או עם איזה חסרונות לא תוכל לחיות ...

אני הייתי לוקח סיויק (4 דלתות )אבל זו קבוצה 3 ולא 2 ..

בהצלחה .

התחלנו עם האגדות האורבניות...

אילו מערכות הפסיקו לפעול, הבלמים או החשמל?? , אולי שניהם ??

אני מניח שאילו אשר הבלמים שבקו בנסיעה עצרו את הרכב בעזרת סוליית הנעלים או בעזרת עץ בצידי הדרך..

כבעל מאגאן באופן אישי דרך ליסינג, מעולם לא נתקלתי בתופעה הזו לא ברכבי ולא ברכבים אחרים בחברה, וגם בחברת הליסינג שאיתה אנו עובדים , מעולם לא שמעו תלונה על מאגאן המשיטת לה ללא בלמים..

מחיפוש קטן באתרי רכב בעולם, גם שם לא מדווחת בעיה כזו, אז למה סתם לנפח הודעות עם שטויות לא מבוססות ??

מעבר לזו, שדיווחים כאילו היו מחייבים את היצרן באירופה לבצע בדיקה וריקול לרכבים, מובן שזה לא היה מעולם..

פורסם

מה עוד שמערכת הבלימה היא בעצם 2 מערכות שונות ונפרדות לחלוטין ולכן קשה להאמין ששתי במערכות יפסיקו לעבוד בו זמנית.

פורסם
התחלנו עם האגדות האורבניות...

אילו מערכות הפסיקו לפעול, הבלמים או החשמל?? , אולי שניהם ??

אני מניח שאילו אשר הבלמים שבקו בנסיעה עצרו את הרכב בעזרת סוליית הנעלים או בעזרת עץ בצידי הדרך..

כבעל מאגאן באופן אישי דרך ליסינג, מעולם לא נתקלתי בתופעה הזו לא ברכבי ולא ברכבים אחרים בחברה, וגם בחברת הליסינג שאיתה אנו עובדים , מעולם לא שמעו תלונה על מאגאן המשיטת לה ללא בלמים..

מחיפוש קטן באתרי רכב בעולם, גם שם לא מדווחת בעיה כזו, אז למה סתם לנפח הודעות עם שטויות לא מבוססות ??

מעבר לזו, שדיווחים כאילו היו מחייבים את היצרן באירופה לבצע בדיקה וריקול לרכבים, מובן שזה לא היה מעולם..

לא אגדה ולא משהו אורבני , בקרב אנשי שירות קרסו ידוע כי מס מכוניות מגאן אכן קרס מחשב ניהול מנוע הגרם לשיתוק כללי של הרכב וכידוע שיתוק כללי של מערכת החשמל איננה אפשרת בלימה,תקן אותי אם אני טועה .

יצא לך פעם לראות מדגם של מכוניות סיטרואן טיפוסית ? ראית מה התקלות השכיחות של מכוניות אלו בטווח של ק"מ מאוד קצר?

אבל ,כנס לאתרים באירופה ותראה היכן נמצאת אמינותה של הגבירה הצרפתית,עדיין אם יש לך השגות אז אולי אתה לא מספיק אובייקטיבי .

פורסם

כמה שטויות, בלי חשמל אין בלמים? מקסימום אין תגבור, אפשר לבלום את הרכב גם בלי תגבור ומעבר להכל יש בלם יד.

חוץ מזה, כמו שנאמר כבר, תקלה כזאת הייתה גוררת לריקול מסיבי של רנו העולמית! מה שלא היה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בקורולה (ובסובארו ) רעשי רוח וכביש לי ממש מקשה לדבר ב BLUETOOTH

אני לא יודע באיזו קורולה נסעת, ומה היא עברה,

אבל בשלב מסויים בתפר בין הזמן שמכרתי את הפולו לבין הקניה של הגולף , נסעתי בקורולה ליסינג SUN 2006 עם 30 אלף ק"מ,

ולהוריי היתה קורולה GLI 2005 עם 20 אלף ק"מ . בשתיהן בידוד הרעשים היה מצויין, לפחות ברמה של גולף אם לא יותר ,

והרבה יותר טוב מזה של מזדה 3.

מספיק שהקורולה שנסעת בה עברה פירוק חאפרי של דלת או משהו בסגנון ושיכוך הרעשים לא יהיה כמו במקור.

אתמול התייעץ איתי חבר בנוגע לבחירה בין פוקוס / מזדה 3 וקורולה 2008 עם הגיר הרובוטי וממש לא ידעתי מה לומר לו.

מזדה 3 היתה לו ועכשיו מוחלפת , אז יורדת מהרשימה, נשאר להתלבט בין פוקוס איטית משמעותית מהקורולה וקורולה עם גיר רובוטי , ובמצב כזה דיי קשה להחליט.

אני המלצתי על הפוקוס , ובכל מקרה לא לקחת את הקורולה בלי נסיעת מבחן.

מה אתם אומרים?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא אגדה ולא משהו אורבני , בקרב אנשי שירות קרסו ידוע כי מס מכוניות מגאן אכן קרס מחשב ניהול מנוע הגרם לשיתוק כללי של הרכב וכידוע שיתוק כללי של מערכת החשמל איננה אפשרת בלימה,תקן אותי אם אני טועה .

יצא לך פעם לראות מדגם של מכוניות סיטרואן טיפוסית ? ראית מה התקלות השכיחות של מכוניות אלו בטווח של ק"מ מאוד קצר?

אבל ,כנס לאתרים באירופה ותראה היכן נמצאת אמינותה של הגבירה הצרפתית,עדיין אם יש לך השגות אז אולי אתה לא מספיק אובייקטיבי .

עכשיו כבר לא ברור לי אם אתה משקר או סתם טועה. כי אם היית סטם טועה אז לא הייתי חוזר אל זה שוב. הבלמים זו המערכת הכי פשוטה ברכב. ולא רק שהיא פשוטה מאד, יש 2 נפרדות כאלה. לחיצה על הדוושה מפעילה לחץ ב2 מערכות צינורות שונות. הסיכוי שרכב מודרני היום לא יבלום הוא אפסי. הסיכוי שרכב מודרני לא יבלום סידרתית ולא יכנס לריקול הוא פשוט אפס.

בקשר לסקרים, אתה יודע מי המכונית הכי אמינה בסקרים האלה בד"כ? סקודה אוקטביה.

פורסם

והאגדה ממשיכה הלאה..

אני מניח שאותם מוסכניקים הם אילו אשר ממליצים לא לקנות קסארה כי המתלים שלה לא אמינים..

וכמו שכבר אמרו פה, מה שידוע לך , לא בהכרח נכון או אפילו מדויק, תיגבור הבלימה לא יפעל בעת קריסת מערכת החשמל, אך בלימה תהיה..

מה שכן היה צריך להיפגע אנושות (ורק בגלל זה מדובר על שקר מוחלט), הוא תפעול ההגה החשמלי במאגאן..

סביר מאוד להניח שדבר כזה היה גורם להד עולמי, ולטיפול מיידי של רנו בבעיה, אך אין דיווח בעולם על תקלה מעין זו מה שגורם לי להסיק, שהאחים גרים עבדו אצלך שעות נוספות..

את האמת לא יצא לי לראות מדגם של סיטרואן או כל יצרן אחר, וסביר להניח שגם לך לא , מה שקראת הוא סקרים בירחוני שונים, אשר חלק גדול מהציון הניתן הוא על שביעות הרצון של בעל הרכב מהשירות שהוא מקבל מהיבואן בארצו, ואת הרגשתו הסוביקטיבית מהרכב.

מה לזה ולאמינות רכבים, לאלוהים הפיתרונות.

פורסם
והאגדה ממשיכה הלאה..

אני מניח שאותם מוסכניקים הם אילו אשר ממליצים לא לקנות קסארה כי המתלים שלה לא אמינים..

וכמו שכבר אמרו פה, מה שידוע לך , לא בהכרח נכון או אפילו מדויק, תיגבור הבלימה לא יפעל בעת קריסת מערכת החשמל, אך בלימה תהיה..

מה שכן היה צריך להיפגע אנושות (ורק בגלל זה מדובר על שקר מוחלט), הוא תפעול ההגה החשמלי במאגאן..

סביר מאוד להניח שדבר כזה היה גורם להד עולמי, ולטיפול מיידי של רנו בבעיה, אך אין דיווח בעולם על תקלה מעין זו מה שגורם לי להסיק, שהאחים גרים עבדו אצלך שעות נוספות..

את האמת לא יצא לי לראות מדגם של סיטרואן או כל יצרן אחר, וסביר להניח שגם לך לא , מה שקראת הוא סקרים בירחוני שונים, אשר חלק גדול מהציון הניתן הוא על שביעות הרצון של בעל הרכב מהשירות שהוא מקבל מהיבואן בארצו, ואת הרגשתו הסוביקטיבית מהרכב.

מה לזה ולאמינות רכבים, לאלוהים הפיתרונות.

האמת ,שכל יום יוצא לי דווקא לראות טיפולים מייצגים של מכוניות לובינסקי ,נקרא לזה היסטורית טיפולים ,ללא קשר גם של יצרנים אחרים ,כל מה שאינך יודע אינו אומר שאיננו קיים ,משל היען הטומן ראשו בחול .

ישנם מקרים בודדים שהיבואן לא נותן לתקשורת לטפל בהם אלא עוצר אותם בשערי המוסך ע"ע הברקסים של הקורולה 2003 .

ישנם עוד מ"ס דוגמאות שאינם מחייבות RECALL כרגע ,כמו המתלים האחוריים והקידמיים של טיוטה לנד קרוזר משנת ייצור 1999

כך שאת הידע והנסיון שלי לא נרכש דווקא ע"י קריאת מגזינים אלא ע"פ עובדות בשטח , כמוך.

ללא קשר הייתי מאוד רוצה על מה אתה מתבסס?

נ.ב הקורולה שנסעתי 2007 גמאה כ 30000 ק"מ ללא תאונות,שייכת לחבר מנהל סוכנות טיוטה במרכז ,עדיין לא שקטה .

אולי בהשוואה לקסרה ישנה ,כן.

פורסם
האמת ,שכל יום יוצא לי דווקא לראות טיפולים מייצגים של מכוניות לובינסקי ,נקרא לזה היסטורית טיפולים ,ללא קשר גם של יצרנים אחרים ,כל מה שאינך יודע אינו אומר שאיננו קיים ,משל היען הטומן ראשו בחול .

ישנם מקרים בודדים שהיבואן לא נותן לתקשורת לטפל בהם אלא עוצר אותם בשערי המוסך ע"ע הברקסים של הקורולה 2003 .

ישנם עוד מ"ס דוגמאות שאינם מחייבות RECALL כרגע ,כמו המתלים האחוריים והקידמיים של טיוטה לנד קרוזר משנת ייצור 1999

כך שאת הידע והנסיון שלי לא נרכש דווקא ע"י קריאת מגזינים אלא ע"פ עובדות בשטח , כמוך.

ללא קשר הייתי מאוד רוצה על מה אתה מתבסס?

נ.ב הקורולה שנסעתי 2007 גמאה כ 30000 ק"מ ללא תאונות,שייכת לחבר מנהל סוכנות טיוטה במרכז ,עדיין לא שקטה .

אולי בהשוואה לקסרה ישנה ,כן.

אני מבין..

לטענתך קריסת מערכת חשמל ואו ברקסים אינה מחייבת ריקול..

דרך אגב, מביקורים לא מעטים במוסכים של יפניות, מעולם לא הייתי שם לבד, את האמת , המוסכים היו מלאים להתפקע..

כנראה שהיחידים שלא שמעו שהם לא אמורים להתקלקל הם הרכבים היפנים..

ועוד משהו קטן, רק לתקן אי דיוק קטנטן..

טויוטה לא עצרה את בעיות הקורולה בשערי המפעל, אלא לאחר תרעומת ופירסום נרחב בעיתונות..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...