Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

רכשתי את הרדיו דיסק הזה לרכב שלי: וDEHP5900IBוPioneer ,וכעת אני רוצה לקנות רמקולים אחוריים לרכב.

מדובר ברכב הונדה סיויק שנת 97 ועד כמה שידוע לי מדובר בגודל 6/9 .

התקציב שלי הינו 500 ש"ח פחות או יותר.

יהיה ניכר בצורה חדה וברורה,אז יש מקום להציע לי אותו.אבל בכללי התקציב עד 500 ש"ח.>

רציתי לדעת איזה רמקולים אתם ממליצים לי לקנות..פשוט המבחר שאני רואה בחנויות ובזאפ פשוט עצום.

אני מעדיף לשמוע המלצות מאנשים שיש להם ניסיון עם המוצרים שעליהם הם ממליצים,כי שמעתי מאחד שקנה

רמקולים אחוריים של פיונר ומאוד התאכזב.לעומת זאת הוא לקח רמקולים אחוריים של חברת "פרימינאן"

את שם החברה>ומאוד היה מרוצה.

חשובה לי איכות השמיעה...יותר מאשר השם של החברה..

בתודה מראש

שי

אגב אני גם מתכוון בעוד כמה חודשים לקנות גם רמקולים קדמיים אבל בינתיים אני זקוק להמלצה

לרמקולים אחוריים.

שכחתי להוסיף:אני לא מתכוון לקנות, לא מגבר, ולא סאב.רק רמקולים אחוריים,רמקולים קדמיים ,וטוויסטרים.

פורסם

אני ממליץ על ה6X9 של מורל .

לדעתי אלו הם הרמקולים בגודל 6X9 הטובים והאיכותיים ביותר שתמצא כרגע במחיר שפוי (הם עולים קצת פחות ממה שרשום באתר).

הם חזקים יותר (מבחינת W-RMS) מכל רמקול בגודל הזה של קנווד או פיוניר ושאר ירקות .

לחץ כאן לדף האינטרנט שלהם.

תתחדש ,

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

רוב התגובות הבאות אחריי יגידו לך לשמור את הכסף ולחסוך קצת ולקנות סט קומפוננט נחמד. (ובצדק)

אבל לפי ההודעה שלך אני מבין גם שאין לך מגבר ככה שזו עוד הוצאה בשבילך ולפי מה שאתה אומר אין לך תקציב לזה כרגע.

אם בכל זאת אתה לא רוצה לחכות ולחסוך עוד כסף וברשותך 500-600 שקל לרמקולים אחוריים הייתי ממליץ לך על ה-JBLCS3196

הרמקול עובד טוב גם בלי מגבר(שתמיד תוכל להוסיף בעתיד) ומוציא סאונד ממש נעים לאוזן (הרבה יותר מפיוניר לדעתי).

רמקול מצויין למחיר שלו.

פורסם
אני ממליץ על ה6X9 של מורל .

לדעתי אלו הם הרמקולים בגודל 6X9 הטובים והאיכותיים ביותר שתמצא כרגע במחיר שפוי (הם עולים קצת פחות ממה שרשום באתר).

הם חזקים יותר (מבחינת W-RMS) מכל רמקול בגודל הזה של קנווד או פיוניר ושאר ירקות .

לחץ כאן לדף האינטרנט שלהם.

תתחדש ,

תומר

חבר שלי קנה מורל לפני שנה וחצי בערך והוא מאוד מאוכזב יחסית למה שהוא שמע במערכות אחרות אצל חבריו.

יכול להיות שהדגם הזה הספציפי של מורל שהמלצת לי מאוד מעולה,ויכול להיות שבשביל להפיק את המירב מרמקולים אלה

צריך מערכת טובה..

על כל פנים רשמתי את המלצתך,אבל לשמוע עוד המלצות בנידון.

תודה

שי

פורסם
רוב התגובות הבאות אחריי יגידו לך לשמור את הכסף ולחסוך קצת ולקנות סט קומפוננט נחמד. (ובצדק)

אבל לפי ההודעה שלך אני מבין גם שאין לך מגבר ככה שזו עוד הוצאה בשבילך ולפי מה שאתה אומר אין לך תקציב לזה כרגע.

אם בכל זאת אתה לא רוצה לחכות ולחסוך עוד כסף וברשותך 500-600 שקל לרמקולים אחוריים הייתי ממליץ לך על ה-JBLCS3196

הרמקול עובד טוב גם בלי מגבר(שתמיד תוכל להוסיף בעתיד) ומוציא סאונד ממש נעים לאוזן (הרבה יותר מפיוניר לדעתי).

רמקול מצויין למחיר שלו.

כמו שציינתי אני לא מתכוון לקנות מגבר בכלל.

סליחה על הבורות אבל מה זה סט קומפוננט?

אגב קראתי פה תגובה מאחד הגולשים שיש רמקולים במחיר של 400 ש"ח של החברה הזו: Blaupunktוהא

ההככ

הוא טוען שהרמקולים האלה יותר איכותיים מהפיונר מהקנווד ומה-JBL .

מישהו שמע,מישהו יודע?

פורסם

לא רשום מהיכן אתה ,

אבל קפיצה למפגשים תיתן לך זוית ראייה רחבה מאוד על מה להתקין ברכב , אני ממליץ בחום , אני מניח שיהיו מספר מפגשים בזמן החג .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
כמו שציינתי אני לא מתכוון לקנות מגבר בכלל.

סליחה על הבורות אבל מה זה סט קומפוננט?

אגב קראתי פה תגובה מאחד הגולשים שיש רמקולים במחיר של 400 ש"ח של החברה הזו: Blaupunktוהא

ההככ

הוא טוען שהרמקולים האלה יותר איכותיים מהפיונר מהקנווד ומה-JBL .

מישהו שמע,מישהו יודע?

לא שמעתי את ה BLAUPUNKT ככה שאני לא יכול לתת לך חוות דעת עליהם רק לפי נתונים.

מה שכן שמעתי ואני ממליץ לך עליו בחום זה ה JBL שעובדים נהדר גם בלי מגבר.

כמו כן אני מסכים עם תומר. תבוא למפגשים , תשמע , תתרשם , תחליט.

(יש מפגש מרכז ביום שבת הקרוב)

• תוכן חדש...