Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללא ספק, מדובר בכלי מדהים. הכתבה, למרות שהיא כתובה היטב, לא מצליחה להעביר את התחושה של לעמוד ליד כלי כזה - ובצדק. מן רטט כזה שעובר בגוף, כזה שמראה על עוצמה טהורה.

ממליץ להגיע לאזור המפעלים ולראות את הכלים האלו בפעולה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים בהחלט עד שלא עמדת בעצמך ליד המכונה העצומה הזאת והבנת פתאום עד כמה המימדים שלה מטורפים לא תבין כמה זה מדהים שזה אשכרה זז.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

כתבה נחמדה אבל חסרות תמונות.. , מעניין לראות דבר כזה במציאות..

מי שחושב שזה גדול צריך לראות אניות של צים... , לפני איזה חודשים הפלגתי על אחת באורך 257 מטר , זה באמת גדול! ואם כבר מנועים, באנוית זה במספרים אחרים לגמרי.. , האניה שהפלגתי בה שורפת 90 טון דלק ביממה.. , אם זה מעניין מישהו אני יעלה תמונות של המנוע שלה.. ( בגובה 6 קומות ).

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

מזכיר לי,

כשהייתי בארה"ב בטיול קפצנו לקיף קנברל בפלורידה.

לקח לי הרבה זמן לעכל ולהבין ליד מה אני עומד (לא תיארתי לעצמי שזה רכב בכלל, חשבתי שזה מבנה סטטי).

אם הוא רק נראה לך גדול בתמונות- הוא הרבה הרבה יותר גדול במציאות...

"המונית" של מעבורת החלל:

shuttle_prep_8.jpg

118343main_1331-lg.jpg

פורסם

האנטונוב 225 היה באויר כבר לפני 25 שנה .יותר גדול וכבד ומסוגל להרים יותר מטען מה A380 שרק עוד שנתיים יהיה מורשה.

פורסם

הייתה כתבה לפני שנתיים בערך במגזין הגה בשטח על אחת המשאיות האלה.

שם היה כתוב שהמנוע מפעיל גנרטור, והוא מפעיל מנועים חשמליים, אחד בכל גלגל.

מישהו אולי יודע איך ההנעה פועלת במשאית הזאת? סוג-של ווריאטור ענק?

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...