Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התאונה היחידה שהייתה לי מעולם התרחשה כשהייתי מבוטח ב"הראל".

הטיפול היה מזעזע מ-א' ועד ת'.

אני לא זוכר את הפרטים משום שזה קרה לפני לא מעט שנים, אבל אני זוכר שההתנהלות הייתה "לא משהו" בלשון המעטה.

באמת שאצלינו זה שונה, אולי בגלל שאנחנו מבוטחים אצליהם דרך מקום העבודה של ההורים (משרד הבטחון), והעובדה שיש לנו אחלה סוכן - אין לי מושג, בכל מקרה כשנגנב לי הרכב הטיפול בזה היה מעולה, כמו כן פעמיים כש"דפקו" להורים שלי את הרכב ולא השאירו פרטים הביטוח תיקן בלי לעצבן - באמת שאין לי מושג, בכל מקרה לכל דבר יש שני צדדים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחזק את מה שנאמר.

קודם כל עורך דין

ולפעם הבאה - רק סוכן ביטוח פרטי שאתה רואה פנים מול פנים ובמקרים כאלו עובר איתו על הפוליסה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ברכבים "מיוחדים" חייבים לעבוד עם סוכן שמבין את מה הוא מבטח - לטוב ולרע!

הסוכנת שלי קיבלה הסבר מטורף ממני, שלא יהיו לה הפתעות אח"כ...

לזכותה ייאמר שהיא הייתה גדולה מהחיים בהכל כולל הכל, ואמרתי לה את זה, שאני יכול ללכת למקומות זולים ממנה, אבל אני אל אעשה את זה (כרגע לפחות).

blavie, גם אצלי היה מדובר בביטוח דרך ההורים דרך ממסד ממשלתי של העבודה. אותם תנאים כמו שלך. יכול להיות שסתם נפלנו על סוכן לא מקצועי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש לי דהז'הוו .

דבר ראשון אני מצטער לשמוע על מה שקרה.

ובקשר לביטוח, זה לא מקרה חדש או נדיר מה שקרה לך. חברות הביטוח מנסות להתנער כמעט מכל מקרה שלהן. יכול ליהיות שלפי הסעיפים שציטטת הביטוח לא מחוייב לשלם את כל הנזק.

ועכשיו עולה השאלה שלך - למה אני משלם להם ביטוח במשך 3 שנים?

תתן לכלב עצם, הוא לא יקח?

תנסה לקחת את העצם חזרה, הוא יתן?

אני מצטרף לדעה של רוב המשתמשים פה - פשוט להתייעץ עם עורך דין ולראות מה אפשר לעשות.

די רצויי גם לאיים על פניה לתקשורת, אולי זה יקל עליך במו"מ.

בהצלחה.

פולקסוואגן גולף 2.0 שנת 2000.

פורסם
רכב ביבוא אישי

========

מוצהר ומסוכם בזה כי ערך הרכב נקבע

ע"פי חוות דעת השמאי לוי יצחק

חוות דעת מס' ****** מיום 11\06\2006

ערך הרכב ***.**

ביטוח זה מותנה במפורש כי :

1. העדר חלפים לא יחייב את המבטח לקבוע אובדן גמור או אובדן גמור להלכה.

2. ערך החלפים יקבע לפי מחירון יצרן הרכב בתוספת מכס כנדרש ע"פ החוק.

3. עלות העבודה תחושב לפי נזק דומה בדגמים אחרים של היצרן.

4. הוצאות בגין יבוא חלקים מחו"ל אין בכיסוי במסגרת פוליסה זו.

5. ערך הרכב ליום קרות מקרה הביטוח יקבע בהתאם להערכת לוי יצחק אשר תתבסס על ההערכתו הראשונית.

6. כיסוי שמשות אינו בתוקף לפוליסה זו.

בוא נפרק את זה סעיף סעיף:

1. בסדר, סעיף לגיטימי במקרה של רכב ללא אספקת חלפים סדירה. זה לא רלבנטי במקרה שלך כי אין טוטל לוסט.

2. סבבה לגמרי, זה סה"כ סעיף לטובתך.

3. לגיטמי.

4. זה הסעיף היחידי שהוא טיפה בעייתי אבל אין מה לעשות. זה אומר שאם יש צורך להביא חלק יחודי מחו"ל (שמשה למשל) אתה תשלם את הוצאות ההובלה לארץ.

5. בסדר, לא רלבנטי למקרה.

6. זה אתה כבר יודע.

לסיכום,

מהסעיפים האלו בפוליסה אין שום עילה וקשר לכך שחברת הביטוח לא רוצה לפצות אתכם.

אתה צריך לברר בחברת ביטוח מה הסיבה שהם לא מוכנים לתת כסף. הם חייבים לתת סיבה כלשהי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אין שום סיבה נראית לעיין מדוע על המבטחת לא לשלם אלא כפי הנראה חברת הראל כמנהגה נוהגת.

צור קשר עימי ואנחה אותך מה לעשות

דני גורביץ - שמאי רכוש ורכב

פורסם
משהו לא מסתדר לי..

פתאום הרכב למכירה ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=149606

באמת מוזר, אבל קורה - אם תשים לב המודעה פורסמה יום לפני השרשור על התאונה.

גם אצלי קרה מקרה; התקשר אליי מישהו בקשר לקסנטיה, רצה לסגור במחיר שרציתי. יום אח"כ החלקתי בכביש ופצעתי את האוטו.

לא משהו רציני אבל עדיין ביש מזל, הבחור התקשר לתאם הגעה ושאל "איך הפח?...", נאלמתי דום.

בריאות לכולם!

פורסם
אולי יש פרטים שאדוני שוכח לציין?

הרכב שופר בצורה כלשהי?

החלפתם בו חלקים מקוריים בחלקים חלופיים/משופרים?

נשמע לי תמוהה לחלוטין שחברה פשוט אומרת שהיא לא מוכנה להשתתף בעלות התיקון של רכב המבוטח אצלה.

אז ככה הרכב לא שופר, וכל החלקים שהיו בו הם המקוריים ולא משופרים או משהו כזה

נשמע לך תמוהה? נשמע גם לי בכל קנה מידה !

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
יש לי דהז'הוו .

דבר ראשון אני מצטער לשמוע על מה שקרה.

ובקשר לביטוח, זה לא מקרה חדש או נדיר מה שקרה לך. חברות הביטוח מנסות להתנער כמעט מכל מקרה שלהן.

בהצלחה.

מהירות האור מהיא? (פיזיקה2/מבוא לביטוח מחק את המיותר)

מהירות האור היא מחצית מזמן שלוקח לחברת הביטוח להתנער מחבותה כלפי המבוטח.

לעניינך

אתה יכול גם לפנות לממונה על הביטוח.

קשה מאוד לטעון לחוזה מקפח,

חשוב להבין מדוע חברת הביטוח לא מוכנה לשלם, בקשו תשובה בכתב ורק אם זה תמשיכו הלאה.

אגב אוטו מדליק, לא ידעתי שהגיעו כאלו לארץ.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פרסמנו את הרכב למכירה יום לפני, יום למחרת זה מה שקרה....

החברת ביטוח אמרה לאחי, שהיא ייבא את החלקים והם יסדרו לו את זה,

כל הקטע היקר פה זה היבוא של החלקים.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אם ככה, אז נראה שהבקשה שלהם לגיטימית.

פורסם

אם ככה, אז נראה שהבקשה שלהם לגיטימית.

הוא צריך לשלם על ההובלה של החלקים, לא של עלות החלקים עצמם. חברת הביטוח ביקשה שהוא ייבא את החלקים לארץ והם רק יתקינו אותם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הוא לא צריך לשלם על ההובלה אלא על ההפרש בין הובלה ימית רגילה לבין הובלה באויר באם ירצה לקבלם במהרה.

עלות החלף הרגילה כוללת הובלה ימית.

דני גורביץ - שמאי רכוש ורכב

פורסם
הוא צריך לשלם על ההובלה של החלקים, לא של עלות החלקים עצמם. חברת הביטוח ביקשה שהוא ייבא את החלקים לארץ והם רק יתקינו אותם.

הבנתי את זה, ובגלל זה אמרתי שהבקשה שלהם לגיטימית, כי היא נמצאת בפוליסה(שהוא הסכים לה).

• תוכן חדש...