Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה כל המערכת שלי (צריך להשתדרג מתישהו):

ר"ד של JVC KDG310 - יציאה אחת של RCA. בלי שריטות, מגיע עם חוברת והקופסא המקורית שלו. 50X4 וואט.

מגבר של Blapunkt - מגבר ישן BQA208 - מגבר 4 ערוצים, 50 וואט לערוץ או 100 בגישור. למגבר אין קרוס אז אני מוכר אותו עם קרוס אובר חיצוני שקניתי איתו. המגבר במקום לגשר ערוץ קדמי וערוץ אחורי מגשר ערוץ ימין וערוץ שמאל. כך שאם מחברים סאב בגישור אז רק שני ערוצים שמאל\ימין עובדים. סה"כ צריך לפתוח אותו ולהחליף את חוטים של הגישור - אני לא מבין בזה אז העדפתי לא לגעת. רצו ממני 50 ש"ח לסדר את זה, בגלל שלא הפריע השארתי ככה.

קומפוננט 6.5 של מגנט - עדיין נשמעים טוב.

קומפוננט 6.5 של Blaupunkt חדשים עדיין בקופסא. קניתי ממישהו בפורום אבל בסוף לא השתמשתי בהם. 180 וואט.

סאב 12 אנץ' של פיוניר + תיבה מוכנה עם פורט.

מחירים:

ר"ד - 400 ש"ח.

קומפוננט של מגנט - 200 ש"ח

קומפוננט של blaupunkt - במחיר שקניתי - 400 ש"ח

סאב פיוניר - 400 ש"ח

מגבר + הקרוס אובר - 300 ש"ח

אני מחולון, בבקשה ממכם, תתקשרו רק אם אתם באמת רוצים לקנות ולא כדי להשוות מחירים כי הכל כתוב. הכל מורכב, אין בעיה לבוא לשמוע. אני עובד בדר"כ בערב, אז תתקשור עד 16:00 או אחרי 01:00 בלילה.

אלעד - 0508374477

S4021126 [%P].JPG

S4021127 [%P].JPG

S4021129 [%P].JPG

S4021131 [%P].JPG

S4021135 [%P].JPG

• תוכן חדש...