Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

היום העברתי את הרכב (פיג'ו 306 94' 1600) טסט, הבוחן הכשיל אותי אל תקלה אחת במערכת ההיגוי, הוא אמר לי שיש נזילה רצינית מתחת לרכב באזור ההגה, אציין שלפני הטסט שטפתי את תחתית הרכב אם קיטור בכדי לנקות אותו מכל השמן שפעם נזל.

השאלה היא כזאת, האם כתוצאה מהנזילה יש צורך בהחלפת מערכת היגוי או שצריך להחליף משהו אחר? אולי יש דרך אחרת לטפל בבעיה, כמו למשל שיפוץ ההגה? הבוחן אמר לי בנוסף שבפעם הבאה שאני יחזור אליו אני צריך להציג לו אישור מוסך תיקון/החלפה.

אודה לעזרתכם.

חג שמח, דוד.

פורסם

ברכותי.

עכשיו אתה חייב להגיע למוסך מורשה (מורשה משרד התחבורה, לא מורשה היבואן) ולהציג אישור תקינות וחשבונית כדי להעביר את הרכב טסט.

אם שטפת את המקום ותוך זמן קצר הכל נוזל - או שלא שטפת היטב או שהנזילה עדיין קיימת.

בכל מקרה, גש למוסך. אין לך אופציה אחרת.

מאיזה אזור אתה בארץ?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני שטפתי טוב את האזור אבל זה לא עזר כי עדיין נוזל, למוסך לגשת זה לא הבעיה, אני רק רוצה להבין מה צריך להחליף/לתקן?

מה הכוונה שלך למורשה משרד התחבורה? זה יכול להיות כל מוסך רכב כללי אבל מורשה או שיש מוסכים מסויימים של משרד התחבורה ?

אני מאשדוד אגב.

תודה

פורסם

בדר"כ הנזילה במסרקי ההגה של ה-306 נובעת מחיבורי הצנרת אל המסרק.

אפשרויות "קלות":

1. חיזוק הצנרת.

2. הח' גומיות בחיבורי הצנרת.

מעבר לכך קיימות אפשרויות "כבדות" יותר של הח' צנרת ו/או מסרק.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מוסך מורשה משרד התחבורה הוא מוסך שיש לו רישיון לעסוק בתחום ממשרד התחבורה. כמעט לכל מוסך יש רישיון כזה, אבל רצוי שתברר עם המוסך לפני הטיפול האם הם יכולים לתת לך אישור תקינות לטסט.

אני אישית לא מכיר מוסכים באשדוד, אבל נסה לפנות לחבר הפורום רפי לין ולבקש את המלצתו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ערב טוב,

קודם כל תודה לעוזרים עד עכשיו.

היום אני הסתכלתי טוב יותר אל המסרק והמוט היגוי וראיתי שיש נזילה מהמסרק עצמו אבל ראיתי גם שהמוט שעולה למעלה להגה עצמו גם "רטוב" בשמן, מה דעתכם חוץ מהחלפת המסרק צריך יהיה להחליף גם את המוט?

תודה.

פורסם

שבת שלום.

מחר בעזרת ה' אני הולך להחליף את המסרק הגה לקראת הטסט החוזר, רציתי לשאול האם אחרי החלפת המסרק יש צורך לעשות כיוון פרונט? אני שואל את השאלה מאחר והבוחן אמר לי שיש לי חופש בהגה, חשבתי שהכוונה שלו לכיוון פרונט בגלל התקלה במערכת ההיגוי.

תודה.

פורסם

תודה אל העזרה.

עוד שאלה קטנה, האם ניתן לשפץ מסרק הגה? אם כן מה הכדאיות של העניין מבחינה כספית?

תודה

• תוכן חדש...