Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WTCC 2007 אוטוטו זה מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד לא ממש נרגענו מהמסלול המדהים במקאו והנה עונת 2007 מתחילה בשבוע הבא, בברזיל .

כולם זוכרים שאליפות הטורינג הזו הוכרעה ממש בקו הסיום ובהפרש נקודה לטובתו של הבריטי פריו או איך שלא כותבים את זה בעיברית :-) .

האלוף נשאר בקבוצה שלו, BMW בריטניה שמורצת בעצם על ידי קבוצה בלגית בתמיכה מלאה של היצרן...מוזר אבל עובד יפה.

BMW עשו שינוי גדול אחד השנה והוא החתמתו של אוגוסטו פארפוס הברזילאי מאלפא-רומיאו.

קבוצת סיאט, שלעונה הקודמת התייצבה עם ארמדה ספרדית צהובה בת שש מכוניות הצטמצמה לארבע מכוניות בלבד שבהן ינהגו איבן מולר הצרפתי, טרקיני האיטלקי , ג'נה הספרדי ומישל ג'ורדן המקסיקני.

ג'יימס תומפסון שוחרר וחתם מייד באלפא-רומיאו, שמצידה תריץ רק שתי מכוניות, אחת עבור תומפסון כאמור והשנייה עבור נהג הולנדי אלמוני בשם טיילמנס.

חידוש באליפות השנה, שילוב של זינוק בתנועה במרוץ ראשון של כל סופ"ש, ועד כמה שאני זוכר לאחר הבלאגן בשנה שעברה במונזה בשיקאן הראשון הייתי היחיד פה שאמר שצעד כזה נדרש, ה-FIA קוראים עיברית ומקשיבים לי...:wink: .

שינוי ב-WTCC השנה הוצאת טורקיה מלוח המרוצים לטובת המסלול השבדי באנדרסטורפ וקוריוז קטן, המסלול השבדי כבר שימש ב-WTCC בעבר וכל הנהגים שניצחו שם באליפות נמצאים על הגריד השנה.

עוד שני מסלולי רחובות הצטרפו לאליפות המרתקת הזו - פאו ופורטו . שניהם מסלולים היסטוריים צרים וצפויים שם קרבות פח בפח לוהטים.

אתר האליפות - http://www.fiawtcc.com/ וניתן למצוא שם הרבה אינפורמציה , תהנו.

התמונות נלקחו משני האימונים האחרונים של טרום-העונה.

דובי

m_a.jpg

m_b.jpg

m_c.jpg

m_d.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...