Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווי רכב עתידי-קמארו דור 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי שברולט קמארו דור 3 מתחילת שנות ה90 בתהליכיי שיחזור/שיפוץ מתקדמים כבר כמה שנים,ההשקעה מבחינת זמן וכסף היא עצומה,כל חלק שעליי לרכוש בישראל עולה הון והרבה פעמים אני אף נאלץ להזמין חלקים מאיביי או דרך חבר שגר בטקסס

כשאני גולש באיביי אני נתקל בהרבה מאוד חלקים לדגם שלי וגם לדגמים יותר ישנים מודל 60-70 אך משום מה המחירים עבור רכב משנת 67 עולה הרבה יותר מהקמארו דור 3 מהשנים 82-92 שלפי דעתי נראית הכי "קרבית" ויפה חיצונית מכל הדגמים שיוצרו במשך הדורות, עכשיו השאלה היא האם בעתיד נגיד בעוד 20 שנה הדור 3 תהיה שווה הרבה יותר ממה שהיא שווה היום?

יש הסבר למה הקמארו דור 3 יותר זולה מכל שאר הדגמים שיוצרו בכל דורותיה?

מה הפרוצדורה שעליי לנקוט ע"מ למכור את הרכב דרך איביי? אפשרי בכלל הדבר?

אשמח לשמוע תגובות והסברים לשאלותיי ממביניי עניין ובמיוחד מבעליי ניסיון עם רכביי שרירים אמריקאים מיובאים

תודה והמשך יום טוב לכל חבריי הפורום

פורסם

לגבי שווי הרכב - הקמארו דור שלישי נמצאת בגיל שהיא צעירה מדי להחשב "אספנות" אבל זקנה מדי להחשב עדכני, ולכן שוויה נמוך. לגבי המחיר העתידי - רק הזמן יענה על השאלה הזו. זה תלוי בכמה רכבים שרדו וישרדו לאורך השנים, וכמה רכבים מקבילים קיימים בשוק, ופרמטרים שונים.

מכירה באיביי - בארה"ב לא חסר מלאי של רכבי שרירים אמריקאיים. הסיכוי שמישהו ירצה לרכוש את הרכב מישראל (במחיר יקר הרבה יותר), ולהסתבך עם המשלוח והייבוא, קלוש עד אפסי (אלא אם כן זה איזה יהודי ציוני ומשוגע).

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...