Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי כבר מהרעש של הכביש, לשמוע כל רכב שעובר, כל אחד שממש מת להשמיע לי את המערכת שלו ב-3 בלילה וכל קבוצה של ילדים שהחליטה ב-4 בבוקר לצרוח בדרך הביתה מהיציאה ואת המוזיקה של השכן (זה סיפור אחר כבר).

את תרבותם של האנשים אני לא ישנה, אבל אולי את הבידוד כן.

האם מישהו התנסה בחלונות מסוג זה?

מה העלויות המשוערות?

האם יש להחליף את כל מסגרת החלון או רק את הזגוגיות?

המלצות לבעלי מקצוע?

תודה.

פורסם

כיום תוכל למצוא בעיקר 2 סוגי זכוכיות לשימושים האלו,

בידודית וטריפלקס, הבידודית עובדת בצורה שיש 2 זכוכיות, וביניהן רווח, הזכוכית בעיקר מבודדות חום וקור אך גם רעש, בשביל לבודד רעש בצורה טובה יותר תצטרך להגדיל את המרווח בין הזכוכיות או את הזכוכיות עצמן, ויותר חשוב אפילו, שאחת הזכוכיות תיהיה גדולה מהשנייה, בדרך כלל הזכוכית מגיעה ב3-3-3 (3 מילימטר זכוכית , 3 מילימטר רווח, 3 מילימטר זכוכית).

החסרון הוא שלא בטוח שהזכוכית תיכנס לחלון או לפרופיל בגלל העובי.

לעומתה יש את הטרי פלקס, שזהו חלון בעל 2 זכוכיות וביניהן פלסטיק שקוף, ככל שהפלסטיק יותר עבה כך גם הבידוד מול הרעשים\מזג אוויר, גודל ממוצע של הפלסטיק הוא 0.38 מילימטר והוא שווה ערך ל3 מילימטר רווח בבידודית, ולכן כאן הזכוכית תיהיה דקה יותר.

אם תרצה הפניה לבעל עסק מומלץ אתה מוזמן לפנות אלי במסר.

פורסם

ועוד:

אכן, מחליפים עם מסגרת, ואם כבר, לעשות את עבודה עד הסוף

ולהחליף את כל החלונות הרלוונטיים בבית. כמו כן, אם הבידוד

של הקירות לא מי-יודע-מה (כפי שהיה בדירה הקודמת שלי)

תצפה לשיפור, אבל לא לפיתרון מוחלט של הבעיה.

עוד 2:

לא לבחור בשום פנים ואופן חלונות גלילה. אני יודע שנורא אוהבים

אותם בארץ, אבל הדברים האלה לא מחזיקים מעמד יותר מכמה שנים

ספורות, והאטימה גרועה ביחס לחלונות רגילים, עם צירים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מצטרף ל אי-המלצה

בטח שלא שווה למחיר שזה עולה.

עדיף לעבור דירה או אם יש לך ראש פתוח סע לחו'ל להיתבודד באיזה אי...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמו שציינתי, הכל תלוי בזכוכית, נכון שהזכוכיות בבסיס מבודדות בעיקר מזג אוויר, אך עם שינוי עובי הזכוכיות\מרווח\פלסטיק אפשר להגיע לתוצאות מעולות גם מבחינת רעשים.

סתם לדוגמא, משתמשים בזכוכיות כאלו גם לאולפני הקלטות.

פורסם

אצלי יש חלון רגיל, אבל- בנוסף לבטון יש גם קיר גבס עם צמר סלעים.

אם זאת אופצייה, היא תהיה הרבה יותר יעילה, לא שומעים כ-ל-ו-ם.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...