Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה קומפוננט פוקאל V1 וסאב V-MAX 600 RMS

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה סט קומפוננט 75 RMS דגם פוליגלס V! במצב מצויין שמור בטירוף נמכר עקב קניית סט של פוקאל K2P

ימכר במחיר שחיטה של 800 שקל מחיר של חדש בסביבות ה1300-1400

סאב של סרווין ווגה V-MAX 600 RMS סאב חזק מאוד בעל שני סלילים יכול לעבוד ב1 וב4 אוהם זאת אומרת שני סלילים של 2 אוהם דבר שנדיר למצוא היום

כול חייו קיבל 340 RMS ב4 אוהם

חובר פעם אחת לצורך ניסוי על 550 RMS ורקד כמו בהמה

על הסאב ישנם מספר שיפשופים על הסראונד דבר אשר לא משפיע בכלל על איכות הצליל כיוון שהסראונד אינו קרוע והסראונד כול כך עבה שאין הבדל בכלל

מחיר של חדש כולל תיבה מקורית אטומה (לי יש את התיבה המקורית שעלתה לי ים כסף) הוא 1900 שקל ולא כולל תיבה מקורית יש ב1600-1700

אני מוכר את שלי במחיר הוגן של 800 שקל מי שמעוניין רק בסאב ללא התיבה יוכל לקחת אותו ב600 שקל

הסאב נמכר עקב מעבר לJL AUDIO W3

שניהם ימכרו יחד ב1500 שקל

לפרטים 0547379780

0509016344 שלומי

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...