Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו S80 2900 2001

שרגאמן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העסקה משתלמת מאוד וזה אחד המניעים

ריפודי עור ופלאפון מובנה הם לא מה שמעניין

אחזקת רכב טורבו זה דבר לא קל, גם טיפולית

"צריכת דלק טיפה יותר טובה".- איך ברכב מוגש בשני מגדשים?

לאחר בירור במוסכי וולבו נאמר כי אם כוח זה לא ממש משנה (למרות שהנתונים שסופקו ל 2900 מספיקים בהחלט) אין סיבה ללכת על הT6 בעלת ההחזקה היקרה להחריד

למישהו יש מומחה לבדיקת וולבו בצפון, פרג אני מכיר.

?

פורסם
אני מופתע שאף אחד לא ציין את לוחמת ההגה בסיבובים ב T6 ,ולא צריך להיות אגרסיבי במיוחד בשביל להכנס שם למצב שנקרא "היגוי מומנט".

אני לא יודע מה זה לא אגרסיבי אצלך,

לי אף פעם הייתה ב-T6 בעיה/חוסר שליטה אם לא חיפשתי לעשות שטויות, וגם שחיפשתי הרכב ריסן בצורה מכובדת.

פורסם
אני לא יודע מה זה לא אגרסיבי אצלך,

לי אף פעם הייתה ב-T6 בעיה/חוסר שליטה אם לא חיפשתי לעשות שטויות, וגם שחיפשתי הרכב ריסן בצורה מכובדת.

לא לזה התכוונתי,אלא התכוונתי לזה שהיא רכב הנעה קדמית נורא נורא חזק בשביל לרסן כל כך הרבה כח על 2 גלגלים קדמיים,שעליהם גם מופעל ההיגוי כזכור לך.

מה שבהחלט מביא ללוחמת הגה לא קטנה.

פורסם

הבעיה העקרית בכל דגמי וולוו מהשנים האחרונות הם המחשבים.

כל עוד אלה לא מתקלקלים מובטחת אמינות דומה לדגמים הקודמים.

ברגע שחיישנים/מחשבים מתחילים להשתגע - עלות התקיון עלולה להגיע לעשרות אלפי שקלים.

הדגם המומלץ והפחות בעייתי מכולם הוא דווקא דגם ה-2.5 עם חמשת הצילינדרים.

בכל הדגמים כח המנוע בהחלט מספק כולל דגם ה-2.5 ה"חלש".

ולגבי דגם ה-2.9 הנדון: אפשרי אך יש לבדוק את כל המערכות הממושבות במובך מתמחה - בדיקה במכון אינה מספקת במקרה זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה בעיקר מה שאני חשבתי מההתחלה

חיבור לסקנר + בדיקה במכון בדיקה

חוץ מדני זומרשטיין (בתקווה שהפעם הוא יהיה במוסך,לא כמו אתמול:-P ) אותו כמובן אקפוץ לבקר , עוד מומלצים לאבחון?

פורסם

תשמע, יש לנו במשפחה וולוו S80 2001, כמובן שT6.

הרכב לא נכנס לעולם למוסך חוץ מטיפולים סדירים וכ'ו.

שום חלק עדין לא התקלקל והרכב במצב מושלם.

לעומת זאת, לשכנים שלי יש 2.9, והם לא מרוצים בגרוש מהאוטו, צריכת דלק גבוה מגיע ללא אבזור וכ'ו.

אחזקה יקרה לT6? לא ממש, הכל גם תלוי באקזמפלר.

בכל מקרה, אל תשתכנע כל כך מהר ללכת על ה2.9, כי כמו שאמרתי, הם לא הכי מומלצות. אבל עדין זאת החלטה שלך.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

שאלה לבעלי וולבו ובכלל

האם זה הגיוני כי אחרי 105000 קילומטר ההגה יהיה שחוק (מאחיזה) ומשענת היד גם כן?

פשוט נראה לי דיי מוזר שאוטו משנת 2001 סובל מהבעיות האלה

מחר בדיקה במכון בדיקה

ובדיקה במורשה לחיישנים

האוטו עבר בדיקת 4 גזים

פשוט אני חושש לאור סימני השחיקה כי האוטו עבר יותר ממה שנראה בשעונו

פורסם

לא, בכלל לא.

2001 זה 6 שנים.

105,000 קילומטר זה כנראה קילומטרז' עירוני, פקקים.

לא פעם לאנשים יש נטייה לשחק עם ההגה שהם אוחזים אותו - מאיץ מאוד את ההתפרקות שלו.

משענת יד, כנ"ל - האזור מועד לפורענות.

אני יכול להעיד אישית על הרכב הישן שלי שהוא ישן יותר ועם פחות קילומטרז' שמשענת היד נזקקה לניקוי יסודי מאוד כי היא נראתה כמו אחרי מלחמה. וההגה גם כן נראה קצת עייף.

יש אנשים שלא יושבים ומנגבים כל אזור שהם נגעו בו ע"מ שהרכב יישמר כחדש.

ולכן הזמן נותן את אותותיו.

פעם כמעט רכשתי רכב בן 5 שנים עם 180000 ק"מ, והוא היה נראה כמו חדש בפנים ובחוץ!

בסוף עקב לחץ של ההורים (מה? 180K ק"מ? צריך להחליף מנוע... ידה ידה...) רכשתי רכב פחות יפה, אבל עם 70K ק"מ. (הכל כמובן מגובה בהיסטוריה)

פורסם

מזל טוב , מקווה שתהנה מהשוודית . ;)

תעשה סבב פירוקיות - אולי תמצא את החלקים האלו ( תנסה בלי כרית אויר , אולי אחרי תאונה ) , בזול ( כנראה שלא בזול , אבל יחסית :) ) .

• תוכן חדש...