Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב.

בוא אני אסביר לך בצורה פשוטה אחרת.

או שתקנה מגבר חלש פשוט עם איכות בינונית לבמה הקדמית. ויש לו אחריות .

או שתקנה מגבר ברמת על שיתן לך איכויות שאתה לא מכיר לרמקולים הקדמיים שפתאום תראה איך 3.5 נותן ווקאל ובאס מסויים והכל מאוזן , ואין לו אחריות אבל מגבר ברמה הזו אם הוא מתקלקל אז אתה צריך לעשות לו נזק מאוד כבד .

כמו כן שים לב שאחריות על מגברים לרכב היא רק לשנה בכל מקום.

כלומר אחרי שנה אתה יכול לדבר ללמפה. האם שנה אחת של שקט למגבר קקיונרי עדיפה מלקנות מגבר תותח שרוב הסיכויים לא יקרה לו כלום שנים קדימה ויספק אותך גם במערכות ורכבים עתידיים?

כשאני קניתי את המגברים שלי קניתי מגברים עם הספק נמוך אבל איכות ובניה אחרות , מגברים שעלו מעל 2500 ש"ח האחד.

עד היום(טפו טפו) לא היה בהם ניתוק אחד, פרוטקשן אחד וכלום.

זה מה שקורה כשקונים סחורה איכותית.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב.

בוא אני אסביר לך בצורה פשוטה אחרת.

או שתקנה מגבר חלש פשוט עם איכות בינונית לבמה הקדמית. ויש לו אחריות .

או שתקנה מגבר ברמת על שיתן לך איכויות שאתה לא מכיר לרמקולים הקדמיים שפתאום תראה איך 3.5 נותן ווקאל ובאס מסויים והכל מאוזן , ואין לו אחריות אבל מגבר ברמה הזו אם הוא מתקלקל אז אתה צריך לעשות לו נזק מאוד כבד .

כמו כן שים לב שאחריות על מגברים לרכב היא רק לשנה בכל מקום.

כלומר אחרי שנה אתה יכול לדבר ללמפה. האם שנה אחת של שקט למגבר קקיונרי עדיפה מלקנות מגבר תותח שרוב הסיכויים לא יקרה לו כלום שנים קדימה ויספק אותך גם במערכות ורכבים עתידיים?

כשאני קניתי את המגברים שלי קניתי מגברים עם הספק נמוך אבל איכות ובניה אחרות , מגברים שעלו מעל 2500 ש"ח האחד.

עד היום(טפו טפו) לא היה בהם ניתוק אחד, פרוטקשן אחד וכלום.

זה מה שקורה כשקונים סחורה איכותית.

הכול טוב ויפה אחי ומעריך אותך מאוד על ההתיחסות.

אבל מגבר חדגש אתה ממליץ ללכת על הmac z4100? הוא נראה לי סבבה השאלה היא איך הוא נשמע..

תודה מראש לכולם

STI לגוף ולנשמה....

פורסם
אני הייתי ממליץ על האוריון 4004 מגבר מאד מאד איכותי לכסף שלו

היה לי אותו מספר חודשים ונהנתי ממנו מאד .

מחירו בערך 1400 שקל לחדש .

בברכה רוני .

חלש מדיי

STI לגוף ולנשמה....

פורסם
אז אתם אומרים ללכת על הZ4100 וזהו? לא על איזה רוקפורד p4004?

רצית ללכת על רוקפורד 4004 ואוריון 4004 חלש מידיי בשבילך? לא מבין אותך, באמת שלא.

בשביל הרכיבים שיש לך המגברים האלו יפיקו מהם את המירב, אתה לא צריך לדאוג לזה. מה גם, שאם תרצה להשתדרג בעתיד, האוריון ישרת אותך טוב מאוד גם בעתיד. מקסימום תמכור אותו אם לא תרצה. קרה אסון? לא.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתמול ראיתי רוקפורד החדש 450.4

שתעודת הלידה שלו הראתה 117 RMS ליציאה .

משמע ישנם מגברים שלא צריך להסתכל על ההצהרות שלהם לפעמים זה לא קשור למציאות

אבל מצד שני יש גם את החארטה בונות ..

מה לעשות

ORION 4004 חלש על הדף

ואני בטוח שהוא יגביר כל סט שתחבר אליו בכבוד רב

(אצלי הוא הרים 2 P2 - לצורך בדיקה במשך שעה בערך ... לכן אל תזלזל )

אני רק ממליץ לך אבל כנראה שאתה הולך יותר בכיוון של לאנזר , בהצלחה .

פורסם
רצית ללכת על רוקפורד 4004 ואוריון 4004 חלש מידיי בשבילך? לא מבין אותך, באמת שלא.

בשביל הרכיבים שיש לך המגברים האלו יפיקו מהם את המירב, אתה לא צריך לדאוג לזה. מה גם, שאם תרצה להשתדרג בעתיד, האוריון ישרת אותך טוב מאוד גם בעתיד. מקסימום תמכור אותו אם לא תרצה. קרה אסון? לא.

גיא.

אבל ההספקים שלהם שונים..

STI לגוף ולנשמה....

פורסם
אתמול ראיתי רוקפורד החדש 450.4

שתעודת הלידה שלו הראתה 117 RMS ליציאה .

משמע ישנם מגברים שלא צריך להסתכל על ההצהרות שלהם לפעמים זה לא קשור למציאות

אבל מצד שני יש גם את החארטה בונות ..

מה לעשות

ORION 4004 חלש על הדף

ואני בטוח שהוא יגביר כל סט שתחבר אליו בכבוד רב

(אצלי הוא הרים 2 P2 - לצורך בדיקה במשך שעה בערך ... לכן אל תזלזל )

אני רק ממליץ לך אבל כנראה שאתה הולך יותר בכיוון של לאנזר , בהצלחה .

רוני,במקרה, ובאמת במקרה יש לי את הP450.4. ההצהרות שלו הם 60 לערוץ. אתה אומר לי שבתעודת לידה שלו הוא 117 לערוץ? אחד מהפורום אמר לי 94 בתעודת לידה. אתה אומר לי שיש לי מגבר עצבני? :twisted: אם כן אני יהיה מאוד מבסוט ויתחיל להמליץ עליו יותר אפילו ממה שהמלצתי עליו :-D .

אם זה ככה אני ממליץ לפותח השירשור לקנות את ה-P450.4. אחלה מגבר, רק 1400 ש"ח +אחריות מהיבואן (למרות שבלי קשר הייתי ממליץ לך עליו בהמשך השירשור).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
רוקפורד תמיד היו ידועים באנדר רייטד עצבני למרות שלפעמים זה היה חסרון באיכות

אבל כו%^אמק מי ישמע יש לכל אחד מאיתנו אוזן לפרצוף

שמור על ה450.4 הוא סבבה לפרצוף .

היו ועדיין underrated, תסתכל בקישור הזה:

http://www.rockfordfosgate.com/products/amp_power_output.asp

יש כמה מגברים שעוברים את ההצהרות באופן מחשיד :?

פורסם

רוב הפאוורים עוברים את ההצהרות באופן מאוד מאוד מחשיד, הפרשים עצומים באחוזים בין ההצהרות למה שהמגברים באמת מוציאים. אבל זאת רוקפורד :-D:wink: .

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא שיש לי משהו נגד רוקפורד. אפילו יש לי מגבר של רוקפורד מסדרה T

רק העניין שעדיין לא התקנתי אותו באוטו, וברגע שאני משלים את החלקים של המערת ויתקין אותה

ניראה כבר אם הם באמת שווים מה שבמדידות מראים. (ואני מאוד מאוד מאוד מצפה מהמגבר שיש לי..)

• תוכן חדש...