Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

ראיתי תוכנית טלויזיה, שבה דיברו על כך שצריכה להיות התאמה בין סוג חוטי הצתה וסוג הפלאגים.

מה אתם יודעים בנושא???

לתשובתכם אודה.

בברכה

ארתור

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

שלום רב!

השאלה לא ברורה,פרט והסבר יותר.

אם כוונתך לסדר יוטי ההצתה, במקביל לסדר ההצתה במנוע אכן הדבר נכון, כל שינוי בסדר ימנע את הנעת המנוע, ויגרום לזיופים,או פיצוצים(בק פייר ) בצינור הפליטה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מצטער על אי ההבנה.

הכוונה הייתה לכך שיש חיטים מסיליקון או חומר אחרים כך שדגם הפלאג מבחינת המק"ט שלו או הסימול שלו צריך להתאים לסוג החוט.

בברכה.

ארתור

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אני לא שמעתי על כך, לא נשמע הגיוני, אך המתן לחוות דעת נוספת, ממומחים ממני.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הבידוד של החוטים הוא מסיליקון.

החוטים עצמם עשויים מנחושת או מפחם דחוס, כאשר פחם דחוס טוב יותר.

על חוטי ההצתה להיות בטווח ההתנגדות המתאימה לפי הוראות היצרן, בין-5 ל-10 קילואום.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הכוונה היא שהחוטים צריכים להתאים למערכת ההצתה אליה הם תוכננו. בכלל זה פלאגים, סליל הצתה ומגבר הצתה באם קיים.

ישנם חוטים בעלי ליבת נחושת וחוטים בעלי ליבת פחם. חוטים בעלי התנגדות כזו וחוטים בעלי התנגדות אחרת, עם נגד, בלי נגד וכו'.

יש להשתמש בסט בעל המפרט עליו ממליץ יצרן הרכב!

אני לא מסכים לאמירה שחוטי פחם טובים יותר. הכל שאלה של סוג המערכת. בדגמים מסויימים של VAG למשל המערכת תוכננה לעבוד עם חוטים בעלי ליבת נחושת ונגד פחם של 5K. לגבי חומר הבידוד החיצוני אין חשיבות פונקציונאלית. החשיבות היא בעמידות החוט ואורך חייו.

פורסם

תודה AVIVZ.

העניין שבטיפול האחרון החליפו לי חוטי הצתה כי שלי היו קרועים בבסיס חיבור לפלאג. שמו לי אמריקאים.

שתואמים לרכב שלי. מדובר על רנו מגאן 1.6 שנת 96. עכשיו תמיד חשבתי שאם אני כבר מחליף אז לשים כבר של BOSH.

מה אתם אומרים זה עקרוני מבחינת איכות עבודה של מנוע?

עוד שאלה בקשר לפלאגים: כרגע מותקנים אצלי פלאגים של NGK שעברו עד כה 10K כל כמה זמן מומלץ להחליפם?

בתודה מראש.

ארתור

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

חושב שהבנתי

הכוונה היא לחוטי הצתה רזיסטורים למערכת הצתה אלקטרונית ,כנל מצתים רזיסטורים בngk המסומנים בR

יגאל

פורסם
חושב שהבנתי

הכוונה היא לחוטי הצתה רזיסטורים למערכת הצתה אלקטרונית ,כנל מצתים רזיסטורים בngk המסומנים בR

יגאל

ובעברית- שיש בתוכם נגד טורי להגבלת הזרם.

ארתור ידיד, חוטי הצתה/פלאגים לא מתאימים יכולים לגרום לירידה משמעותית בביצועים. אני לא יודע אם זהו המקרה שלך אבל הכל אפשרי. לגבי המלצה לפלאגים, חוטים, פירמות והתאמה למגאן פנה לחבר הפורום Wiking (ליאור), הוא יוכל לסייע לך בקטע הזה.

• תוכן חדש...