Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישות :

רכב קומפקטי ומעלה .

גיר רגיל.

נוח לשינוע משפחה קטנה (ילדע עגלה וכלב)

דיזל

אמין ונוח

אני חשבתי על קסארה , אתם מוזמנים להגיד לי מה אתם חושבים על הקסארה ועל בכלל.

פורסם

רכבי VAG למינהם, גולף , בורה, אוקטביה - מה אתה אומר?

ידניות, אמינות, חסכוניות (דה) , מרווחות ודי בטוחות.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

הקסארה תהיה נוחה למדי ומנוע הדיזל שלה אמין ובעל אורך חיים גדול אם מטופל כראוי. כמובן שיש פה ושם תקלות חשמל מעצבנות. במחיר הזה תכול למצוא קסארה מודל 2001 אך זוהי הגרסה נטולת הטורבו (אם זה לא משחק לך תפקיד אז לא משנה).

עוד הצעות: פולו SDI מודל 2001, גולף SDI מודל 2000 (הייתה בבעלותי. אפס תקלות, רכב מעולה, עצלן מאוד וחסכוני מאוד), רנו מגאן מודל 2001 (טורבו דיזל) - תהיה הנוחה ביותר מכולם וגם הזריזה ביותר.

מנועי הדיזל של החברות האירופאיות ידועים כמנועים לטווח ארוך. אם טופלו כראוי הרכבים להלן יסעו הרבה ק"מ באמינות מעולה. רכבים עם טורבו דוגמת המגאן מומלץ לבדוק ב-7 עיניים שכן טורבו הוא עסק לא זול (מגאן דיזל נטולת הטורבו מאותו שנתון תהיה זולה בעוד כ-3 אלף ש"ח). מבין המכוניות שרשמתי זוג הוואגים יהיה הכי חסכוני ועם מעט יותר דגש על אמינות, ואילו זוג הצרפתיות יהיה יותר נוח.

פורסם

שלומי,

יש פה אפילו אפשרות למולטיפלה 2001. היא תהיה יותר חסכונית ומהירה מכל הצעה שיתנו כאן. ב40 אלף אפשר להשיג 2001 שזה נחשב שנתון די מתקדם לתקציב.

הרכב מאוד מרווח ותוכל לשים את הכלב גם בבגאז ויהיה לו שם נוח (לכלבה שלי נוח). יש מקום גם לעגלה, 2 עגלות... כמה שתרצה...

הרכב אמין (יש לבדוק את נושא החשמל ברכב, חיווט בעייתי) ומאוד נוח כיאה לפיאט.

זה שהרכב בעל 6 מקומות לא אומר שחייבים אותו רק כאשר יש דרישה ל6 מקומות, אני משתמש בו בד"כ לשינוע של 4 נוסעים. 2 מקדימה ו2 מאחורה עם קיפול המושבים האמצעיים שמשמשים כמשענת יד ומחזיק כוסות.

מומלץ בחום!

אם תרצה לדעת עוד משהו רק תשאל.

וכן, אני יודע שהרכב מכוער, אבל אף אחד לא מושלם...

פורסם

במידה ובדובר בגולף SDI יש לבדוק טוב את הגיר הידני, הסינכרונים שם נוטים להתעייף מהר דבר שגורם להעברות הילוכים מחוספסות ועיתים לחריקות.

פורסם

עלות החלפים למולטיפלה מעט גבוהה ממה שמקובל בפיאט...

אבל הרכב מאוד אבל מאוד מאוד מהנה לנהיגה.

אני מדי פעם יוצא איתו לנהיגה ספורטיבית, בלי צחוק...

גם מיניואן, גם בגאז' ענק שיכול להכיל 3 עגלות קנייה מלאות וגם מהנה לנהיגה. השילוב המוצלח בין רכב לאישה, לגבר, לילדים וכן, גם לכלב!

• תוכן חדש...