Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשובה בנושא CLARION 646

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

בזמנו שוחחנו על מכשיר קלריון 646 ו-Mr.Sub אמר שהיה לו אחד והוא החליף לסוני והייה שם סיפור שלם .

באותו הת'רד רשמתי שאני הולך להתקין כזה אצל חבר ואני אתן לכם תשובה לגבי הסאונד שלו (את הבחירות שלי אתם יכולים לראות בחתימה שלי).

ובכן , הבטחות צריך לקיים - אבל לצערי הת'רד ננעל אז פתחתי נושא חדש.

רכיבי המערכת הם הרכיבים הבאים:

HU: קלריון 646

COMP: מורל דוטק אוביישן.

AMP: מגבר 4 ערוצים של JBL דגם GTO60.4

SUB: פוקאל Access 30 A1

REAR SP.: רמקולים עגולים 6.5" של JBL

אם כך , התקנו את המערכת (אדי ואני) והדבר הראשון ששמנו אליו לב הוא שהMT22 לא נשמע כמו MT22 אלא כמו איזה טוויטר של פוקאל K2P .

כיוונים שונים לא הועילו והחלטנו ללכת לחנות בה נקנה הרדיו דיסק ולבצע בדיקה עם HU אחר .

הרכבנו 9853R ברכב והסאונד הייה משמעותית חלש יותר, משמע, חסר עצמה וחסר פירוט .

אדי הייה צריך לפרק את תפריטי המכשיר לגורמים על מנת שהצליל יהייה בערך בסדר .

החזרנו את הקלריון ולאחר חפירה בתא המטען מול המגבר ועבודה עם הHU - טיפול בEQ ושאר ירקות - הסאונד מצויין .

אני חייב לומר למען ההגינות שאמנם הטוויטרים קצת "נושכים ועוקצים" אבל בגדול הסאונד מעולה .

הגענו למסקנה שאולי קרוסים שונים ישנו את ההתנהגות של הטוויטרים .

אני לא חושב שהיה צורך להספיד את הקלריון הזה - הוא נותן סאונד מצויין ואני, בתור אחד שלא שמע קלריון כמעט בכלל, הופתעתי לטובה במיוחד לאור המחיר של המכשיר הזה.

לידיעתכם,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני רק רוצה לציין (כמו שכבר אמרתי לאדי) שיכול מאוד להיות שהתרגלתם לסאונד של המורל הזה בבי-אמפ,

ולכן ההבדלים הפריעו לכם.

:?:

פורסם

השאלה היא גל (ואני באמת לא יודע לענות על זה) - האם בי-אמפ גורם לטוויטר להיות רך יותר משמעותית כי מה שהולך שם עם הטוויטר נשמע אחרת לגמרי ממה שאני מכיר .

מה גם שאדי ציין בפני שהוא נסע ברכב קרוב לשנה עם הטוויטרים האלה כשהם אינם מחוברים בבי-אמפ והוא מכיר את הצליל ומשהוא עדיין שונה .

:?:

תומר

פורסם

האלפיין היה נשמע חלש יותר מכיון שהיציאות שלו הן 2 וולט לא 4 כמו בקלריון...

המכשירים האלה לא ברי השוואה בכלל.

המגבר גם שחיברתם למערכת הוא יחסית חלש, לכן לא יכולתם לקבל איתו עוצמה עם האלפיין כמו עם הקלריון.

גם בזמנו אמרתי שלמערכת צליל טוב, אבל היא מתאימה אולי למערכת עם רכיבים ברמה ממש גבוהה שבהם הפלאט של הקלריון יבוא לידי ביטוי.

ממערכת פשוטה( יחסית), הסוני פשוט יוציא יותר.

ישב אצלי במפגש אחד עם קלריון 755 שאמר לי, בוא תשמע מזה קלריון, ישבתי, שמעתי דיסק.

העברנו את הדיסק למערכת שלי, וואלה, המערכת שלי נשמעה אותו הדבר, אולי קצת יותר טוב.( לו יש דוטק אוביישן מקדימה ולי,פולס פשוט, לשנינו אותו סאב, רק שאצלו הוא מוגבר על קסנון של פוניקס גולד, ואצלי על קראנץ' גראונד פאונדר.)

איזה בדיוק משחק עשיתם עם האקוליזר של הקלריון?! אין לו אחד כזה! אם היה לו אקולייזר וקצת קצת חיתוכים,לא הייתי מחליף אותו בחזרה לסוני,אם היה לו את זה, הוא היה יכול להוציא יותר מכל מערכת.אבל אין לו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

נתחיל בזה שיש שם מצבי אקולייזר מובנה + מצב של יוזר שניתן לכוונון.

נמשיך בזה שיש שליטה על בס וטרבל .

אני לא זוכר ב100% אבל מצאנו דרך לטפל בזה ויצא יופי של סאונד.

תומר

פורסם

האקולייזר המובנה זה שטויות... תאמין לי תומר, אין מקום שלא הפכתי את החוברת של המכשיר כדי למצוא אקולייזר,

אני מכיר אותו טוב, שבוע הפכתי את כל המכשיר שעות כדי למצוא משהו שפשוט אין בו.

המצבים המובנים?!(IMPACTועוד משהו) זה שטויות, הדבר היחיד שהם עושים, זה משחקים עם באס וטרבל וכל פעם יוצרים או גבעה( בספקטרום תדרים) או פשוט בור.

המצב של היוזר זה שוב, באס וטרבל בלבד.

בכל אופן, אם הסאונד מצא חן בעיניו? מעולה, אולי הוא לא שמע מספיק או שפשוט זה מה שהוא מחפש.

אני חושב שהסוני פשוט היה נותן יותר.

אולי אם אני אהיה משועמם ממש מתישהו, והבחור יסכים יהיה אפשר לחבר אצלו את הסוני ולבדוק באמת.

אמיר

פורסם
אם התקנת את הHU ואין לך טענות, אז אל תחפש :)

אבל ככה בנו אותי :( וחוץ מזה לא שמתי עדיין את המערכת, אז הוא מפעיל את הקקה שבא עם האוטו.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אז רק כשתתקין את המערכת בשלמותה אתה תראה אם אתה אוהב את הסאונד.

קשה לי להאמין שלא (וזאת בהערכה שאתה מכיר את אופי הרמקולים שלך).

לא חותם

פורסם

אם לא שמעת דברים אחרים, להתאכזב מהאיכות שלו, אתה לא תתאכזב. הוא מכשיר עם צליל טוב. מה אתה הולך לחבר אליו עוד?

אמיר

פורסם

אני בהתחבטות קשה, קשה מאוד.

סאב: Infinity Kappa Perfect \ Hertz HX300 \ Hertz ES300

קומפ: Morel Hybrid Ovation \ Hertz Hi Energy 165 \ Focal 165V2 \ Focal K2P

מגבר: Phase Evolution RS4, לפחות על זה אני סגור.

אני שומע בעיקר רוק, גם לא מעט אבל לא הרבה אלקטרונית, אבל יש לי חברים שיאנסו אותי להשמיע הרבה שחורה, אז אני צריך משהו שיינגן הכי טוב בעדיפות הבאה: רוק -> שחורה -> אלק'. עזרו לי, אני מתחנן.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...