Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היות ודגמים של אותו רכב מגיעים עם גלגלים(צמיגים וג'אנטים) בעלי מידות שונות,נראה לי הגיוני שבמחשב של כל רכב המידות מעודכנות,כן,לא?

במידה ואני מחליף מידות גלגלים ברכב שלי(כמובן למידה החוקית) האוכל לעדכן את המידה החדשה במחשב?או שאסע עם ספידומטר מזייף?

ALPINA-a creator of superbly rounded performance road cars.comfort and performance like no other car.Great grip, poise and stability yet very compliant

פורסם

מתעלק :

האם יש הבדל סטיה משמעותי בספידומטר שמדובר על מידה מקורית 175/70R13 לעומת 175/60/R14?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לירן,המחשבון שהבאת לי לא עובד.

בכל אופן הטורים שלי עדין נישארו קבועים 2600 ב100 קמ"ש.

הקטע הוא האם זה נתון אמת גם במידת הגאנטים המוגדלת או אפליקציה על סמך המידה המקורית[הקטנה יותר]. מדובר על פגו 106 99.

פורסם

אצלי דווקא המחשבון עובד.

הכנסתי את המידות שציינת.

והוא הראה סטייה של -1.7%.

כלומר מהירות הנסיעה שלך בפועל קטנה ב 1.7% ממהירות שמציג הספידומטר שלך.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אתה בטוח שקטנה ולא גדולה?[האוטו שלי נועל 14 ולא 13]כי בהגיון זה לא נישמע הגיוני,אבל לא ניתווכח עם פיזיקה.

פורסם

לחברים שלום

כאשר מדובר ברכב בעל גיר אוטומטי, החלפת גלגל בעל קוטר חיצוני גדול יותר, או קטן, ישפיע על קריאת המהירות בשעון ותהיינה השלכות לגבי החלפת ההילוכים , abs , ומערכת השיוט

ברכב המודרני ניתן לכייל (לא בכולם )את קוטר הגלגל החיצוני לתיקון יחס ההינע הסופי ,או לחילופין שימוש בממיר אותות וכיול למהירות המתאימה

יגאל

פורסם

צודק ,אני מתנצל

בגיר ידני , ההשפעות יהיו בסלד המנוע בהילוך הסופי ,מערכת הabs וכמובן בהתנהגות הרכב (תאוצות וכיוב),אך עד 10 אחוז שינוי בקוטר החיצוני לא תהיה בעיה פרט למערכות האלקטרוניות

יגאל

פורסם
אתה בטוח שקטנה ולא גדולה?[האוטו שלי נועל 14 ולא 13]כי בהגיון זה לא נישמע הגיוני,אבל לא ניתווכח עם פיזיקה.

אסף, אכן אצלך המהירות בפועל קטנה.

כשתיסע 100 קמ"ש על הספידומטר, תצטרך להוריד מזה 1.7% כדי לדעת את מהירות הנסיעה האמיתית.

יגאל, תודה על ההסבר לגבי הגיר האוטומטי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הבנתי אותך !

אצלי כשהספידומטר מראה 100 קמ"ש אז המהירות תהיה 98.3 קמ"ש.8)

פורסם

יגאל, מה ההשפעה על ה ABS אם מגדילים או מקטינים קוטר?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...