Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
CX אני לא מדבר מתוך מרירור על קרסו ... אני מדבר מבחינה ריאלית, רנו מגאן הוא לא רכב מנהלים נקודה!

אני לא ראיתי טענה כזו

הוא לא מפנק כמו מאזדה 6, ובכביש החוף כאשר המגאן נשבר על המהמרות (תודה למעץ) המאזדה 6 מטפלת בהם בגאווה.

אתה רציני ?? בטוח שנהגת ברכבי מנהלים ?? המאזדה 6 היא רכב המנהלים הפחות נוח מכמה שהיה לי ניסיון איתן (ביחס למונדיאו וביחס ל C5 המופלאה) ובכלל לרכבי יוקרה כמו האופל אומגה ואפילו הסאאב 9000 הישנה שלי . וזו היתה בכלל מאזדה לקצ'ורי ולא פרמיום עם החתך נמוך !

המגאן 1.6 שמתאימה לתקציב עם גיר ה- AL4 באמת מסרס את המנוע החזק יחסית, לא קיף בשביל מי שרגיל ללחוץ ולקבל תאוצה או קיקדאון. במאזדה כל לחיצה מייצרת תאוצה עצומה ולא מהוססת.

אין לי ניסיון עם הרכב

מבחינת מרווח פנים ממש דומים עם יתרון קל למגאן... מבחינת הגה מתקשר וחווית נהיגה המאזדה לוקחת בגדול (סליחה בענק).

המאזדה 6 יחסית צפופה מאחור ביחס למתחרות שלה, לא יודע לגבי המגאן

ובשביל תמורה לכסף דגם ה- 2.3 שמאיץ למאה בפחות מ- 10 שניות הוא הכי מפנק, עור/גג/מגנזיום מהמם/CD עם מחליף דיסקים/שליטה מההגה ועוד ועוד...

תקרא את הדרישות שלו פעם נוספת !!

והכי טוב אמינות שברנו מגאן לא תדע מכאן עד כמה שנים טובות... ובמיוחד בדגם התורקי - 4 דלתות -.

נראה לי שמספיק

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

White קראתי את הדרישות מההתחלה, ולמאזדה 6 יש את הבגאז' יש מרווח פנים ומנוע 2000. אני המלצתי על ה- 2.3 כי הוא באמת רכב מנהלים מפנק...

אני נוסע במאזדה 6 2.0 (2005) כבר שנתיים ומאוד מרוצה, נכון שהמונדאו טיפה יותר נוחה, ו- C5 יותר נוחה ממרצדס אז אין וויכוח. אבל ה- 6 מטפלת בכבישים שבורים יותר טוב ממגאן, ולא אמרתי שהמגאן לא יותר נוחה בכללי. נסעתי לעבודה כמה ימים במגאן ונכון יותר נוחה, אבל שהכביש שבור או גלי המאזן נוטה לכיוון המאזדה 6 הלא נוחה..

גם לידיעה נסעתי עם רנו סיניק שבכלל היתה חוויה גרועה, הרכב מתנדנד לו כמו אוטובוסף לא כדאי לנסוע עם בטן מלאה עם רכב זה, לפחות לא בכביש החוף :-D

פורסם

אתה רוצה רכב במרכב 5 דלתות, בג'אז גדול, מרווח מאחורה, מנוע 2000, והכי חשוב - נוח.

היחידה שעונה לך על הדרישות זאת הC5.

רק עדיף לקנות שנתון 2004 כי אז ירידת הערך הגדולה כבר נעלמה.

ניב :)

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
סובארו B4.

אני לא רואה בכלל התלבטות.

האוונסיס וההונדה קמצניות באבזור בצורה מקוממת!

אלא אם כן בא לו להצטרף לעדר, ואז מזדה 6 היא הבחירה (יש גם 5 דלתות).

גם אני אמרתי לו (לחבר שלי) לא לחשוב פעמיים ולקחת B4 אבל הבגאז' שלה יחסית קטן הוא אומר לי רק 430 ליטר?

הייתי רוצה לברר איזה רכב יותר קל לאחזקה המונדאו (שממש לא נראה לי שהוא יקח כזאת בגלל ירידת הערך הגבוהה למרות שזה הרכב הכי מומלץ לדעתי!), המזדה 6 , B4 או האקורד (הבנו שהונדה הרבה יותר "מכה" לאחזקה)? הכוונה למנועי 2000 סמ"ק ואני מדבר על טיפולים וביטוח..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
רוצה שגם נעשה נסיעות מבחן בשבילך ?

את החלק הזה החבר שלי יעדיף לעבור לבד..

רק הייתי רוצה לקבל פעם אחת תשובה מלאה/כלשהי בנושא הנ"ל:

איזה רכב יותר קל לאחזקה המונדאו , המזדה 6 , B4 או האקורד (הבנו שהונדה הרבה יותר "מכה" לאחזקה)? הכוונה למנועי 2000 סמ"ק ואני מדבר על טיפולים וביטוח..

פורסם

שברולט לומינה LTZ עם סאנרוף וריפודי עור והמון עודף תא מטען פשוט עצום מנוע 3800 סמ"ק ומירים מ38,000- 60,000 ואם אתה רוצה עוד עודף גם לומינה LS שנת 97 96 95 יהיו טובים אבזור:מראות חשמל כסא נהג חשמלי חלונות חשמל 4 נעילה מרכזית חשמלית אוטו מאוד חזק ומאוד מפנק חיה על הכביש ואפילו יש דגם עם 6 מושבים ומוט הילוכים על ההגה גם אופציה תראה הדגם המפואר הוא LTZ אך LS עולה הרבה פחות ושכחתי לציין שהאוטו מאוד נוח ומאוד ביטחותי שווה מאוד הLS עול ה בין 28,00 עד למחירון שהוא 35,00 אל אפשר להשיג יותר זול

CHVROLET LOMINA V6 3.97 LS

פורסם
שברולט לומינה LTZ עם סאנרוף וריפודי עור והמון עודף תא מטען פשוט עצום מנוע 3800 סמ"ק ומירים מ38,000- 60,000 ואם אתה רוצה עוד עודף גם לומינה LS שנת 97 96 95 יהיו טובים אבזור:מראות חשמל כסא נהג חשמלי חלונות חשמל 4 נעילה מרכזית חשמלית אוטו מאוד חזק ומאוד מפנק חיה על הכביש ואפילו יש דגם עם 6 מושבים ומוט הילוכים על ההגה גם אופציה תראה הדגם המפואר הוא LTZ אך LS עולה הרבה פחות ושכחתי לציין שהאוטו מאוד נוח ומאוד ביטחותי שווה מאוד הLS עול ה בין 28,00 עד למחירון שהוא 35,00 אל אפשר להשיג יותר זול

רק האחזקה של הרכב הנ"ל תהיה..איך להגיד זאת? :roll:

"אמרקאית"? כן משו כזה..

מנוע 3800 סמ"ק = צריכה (צרחה!) של דלק..כזכור לי לפחות

פורסם
אני מבין שאתה קצת מריר על היבואן על דרך התיחסותו לבעיות של הרכב הפרטי שלך, אבל לצאת בהכרזות.., לאט לך.

המאגאן מרווחת לפחות כמו ה6, ובגירסת 2 הליטר, הרכב מפואר ומפנק, וגם מניע את הרכב בצורה טובה הרבה יותר ממנוע 1.6 ליטר הרגיל.

לגבי שמירת ערך, זה הכל תלוי במר יצחק, אך גם ה6, אשר מאות אקזמפלרים משוחררים מליסינג צפויה לסבול קשות מהמצב.

תגיד.

אתה בכלל מנסה להיות אובייקטיבי ?

GOT סחוג?

• תוכן חדש...