Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדברים שחשובים הם :

בגאז' גדול במיוחד להעמסות (בערך 470 + ליטר )

2000 סמ"ק

שיהיה מפנק ונוח לנסיעות ארוכות..

דבר נוסף חשוב במיוחד זה שמירת ערך גבוהה.

תודה מראש לעונים..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
הונדה אקורד

טויוטה אוונסיס אבל אני ממליץ על הדגם הקודם אהבתי אותו יותר

לא שיש משהוא רע בדגם החדש.

בדיוק על מה שהוא חושב סה"כ..

גם אני המלצתי על אוונסיס רכב נוח ואמין כמו שאומרים טויוטה..

אבל הוא חולם כבר הרבה זמן על אקורד..איך ההחזקה שלה? הבנתי להחזיק הונדה זה "קצת" מעבר להחזקה של מזדה 6 (שגם בה הוא מעוניין אבל הרכב הנ"ל פשוט מעוס כבר בכל חור אפשר לראות לפחות 3-5 כאלו בשכונה) או אוונסיס, אנחנו צודקים? הונדה יקרה לטיפולים ואחזקה?

פורסם
רכב נוח ואמין כמו שאומרים טויוטה..

כמו שאומרים - רנו מגאן סדאן.

לא בדיוק מנהלים, אבל יותר נוחה מהאקורד או מה"כמו שאומרים טויטה".

תא מטען גדול ומרווח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה חברך יגיד על פורד מונדיאו?

בתקציב שלו נכנס שנתון 2005

המונדאו מאוד יפה, יפנית (אמינה?) ,מאובזרת ובטוחה.

הייתי ממליץ לבדוק C5 עם צרפתיות מודרניות לא "מפחידות" את חברך.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
מה חברך יגיד על פורד מונדיאו?

בתקציב שלו נכנס שנתון 2005

הייתי ממליץ לבדוק C5 עם צרפתיות מודרניות לא "מפחידות" את חברך.

ניב

המונדאו המלצתי כבר אבל לא היא ולא ה- C5 יכולות להכנס כאן מסיבה פשוטה ירידת ערך גבוהה..

והוא מחליף רכבים כל 3 שנים +-

לדעתי אין בכלל מה לחשוב המונדאו זה הרכב בשבילו.. גדול, נוח, אמין +בגאז' עצום 500 ליטר אבל..ירידת ערך.

לרנו מגאן סדאן באמת יש בגאז' גדול? ואיך היא מבחינת אמינות וירידת ערך? מקום במושב באחורים נוח/מרווח?

פורסם

ניב

ניב, מונדיאו היא יפנית? זה משו חדש... לא ידעתי.

שורשי המונדיאו (ושאר הפורד האירופאיות) בגרמניה.

המזדה 6 נראית נועזת יותר, צעירה יותר וזהו - מתחת למעטפת החיצונית השונה, היא מתבססת על המונדיאו

אך בעלת בסיס גלגלים קצרים יותר ובעלת מנוע חלש יותר קלות משל המונדיאו.

אני הייתי הולך על המקור - המונדיאו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני אמנם לא יודע בוודאות מי מבוסס על מי, אבל חלק מהטענות שלך לא ממש נכונות. לא מול המונדיאו החדשה בכל אופן. (ב2005 היה הדגם החדש?)

במאזדה 6 ההספק גבוה יותר, המומנט נמוך יותר, המשקל נמוך יותר, ההאצה מהירה יותר והמהירות הסופית גבוהה יותר. פלוס, אפילו יש ליטר נוסף בתא המטען. ;)

שוב, אם מדובר על המונדיאו הישנה אז אני לא יודע עליה שום דבר ואין לי מושג אם זה תקף. למרות שהמראה של הישנה היה מספיק לי בשביל לוותר עליה מראש.

פורסם

מר Seven, מדגמי 06 של ה-6 (מתוחות הפנים, בקיצור) המנוע קיבל תוספת כוח קלה, וההספק עלה ל-147 כ"ס.

לפני כן, ההספק עמד על 141 כ"ס - שזה נמוך מההספק של המונדיאו שהוא 145 כ"ס.

ולגבי המומנט,

ל-6 יש 18.8 קג"מ מומנט.

למונדיאו 19.4 קג"מ מומנט.

לגבי האצות ל-100,

שתיהן מאיצות ל-100 ב-10.8 שניות.

לגבי משקל,

ה-6 שוקלת 1406 ק"ג.

המונדיאו שוקלת 1429 ק"ג.

אני מדבר על המונדיאו שמ-02 ומעלה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הבנתי אתכם..

אבל עדיין לא הצלחתי להשיג תשובה לשאלה ששאלתי בהתחלה..

באיזה רכב מנהלים ב- 100K מקבלים בגאז' גדול ושמירת ערך בגודל דומה? :lol:

פורסם

מה שלא מובן זה מה אתה רוצה ?? מה אתה צריך

עדיין לא הבנתי

אני יכול להגיד לך שאופל אומגה מנוע 2.6 מודל 2002 תעלה לך פחות מ 100 אלף והיא יותר מרוות מכל מה שהוצע וגם יותר מאובזרת וכבר אין לה הרבה לאן לרדת (מבחינת ירידת ערך )

כנ"ל לגבי רובר 75 שהיא גם רכב מעולה

אתה רוצה רכב מנהלים ב 100 אלף בלי ירידת ערך משמותית

תקנה 528 מודל 98 וישאר לך עודף וירידת הערך שולית ביותר כי רוב הירידה כבר נספגה

דאההההה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

razmel רנו מגאן אכן לא מנהלים ולא בטיח'... לא שומרת על הערך שלה בשוק ולא ידועה באמינותה.

הייתי ממליץ על מאזדה 6 2.3, מנוע חזק לעומת ה- 2.0 מגיעה הם אבזור נדיב כולל עור/גג. 2003 יתאים לתקציב.

פורסם
razmel רנו מגאן אכן לא מנהלים ולא בטיח'... לא שומרת על הערך שלה בשוק ולא ידועה באמינותה.

הייתי ממליץ על מאזדה 6 2.3, מנוע חזק לעומת ה- 2.0 מגיעה הם אבזור נדיב כולל עור/גג. 2003 יתאים לתקציב.

אני מבין שאתה קצת מריר על היבואן על דרך התיחסותו לבעיות של הרכב הפרטי שלך, אבל לצאת בהכרזות.., לאט לך.

המאגאן מרווחת לפחות כמו ה6, ובגירסת 2 הליטר, הרכב מפואר ומפנק, וגם מניע את הרכב בצורה טובה הרבה יותר ממנוע 1.6 ליטר הרגיל.

לגבי שמירת ערך, זה הכל תלוי במר יצחק, אך גם ה6, אשר מאות אקזמפלרים משוחררים מליסינג צפויה לסבול קשות מהמצב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

CX אני לא מדבר מתוך מרירור על קרסו ... אני מדבר מבחינה ריאלית, רנו מגאן הוא לא רכב מנהלים נקודה!

הוא לא מפנק כמו מאזדה 6, ובכביש החוף כאשר המגאן נשבר על המהמרות (תודה למעץ) המאזדה 6 מטפלת בהם בגאווה.

המגאן 1.6 שמתאימה לתקציב עם גיר ה- AL4 באמת מסרס את המנוע החזק יחסית, לא קיף בשביל מי שרגיל ללחוץ ולקבל תאוצה או קיקדאון. במאזדה כל לחיצה מייצרת תאוצה עצומה ולא מהוססת.

מבחינת מרווח פנים ממש דומים עם יתרון קל למגאן... מבחינת הגה מתקשר וחווית נהיגה המאזדה לוקחת בגדול (סליחה בענק).

ובשביל תמורה לכסף דגם ה- 2.3 שמאיץ למאה בפחות מ- 10 שניות הוא הכי מפנק, עור/גג/מגנזיום מהמם/CD עם מחליף דיסקים/שליטה מההגה ועוד ועוד...

והכי טוב אמינות שברנו מגאן לא תדע מכאן עד כמה שנים טובות... ובמיוחד בדגם התורקי - 4 דלתות -.

פורסם
CX אני לא מדבר מתוך מרירור על קרסו ... אני מדבר מבחינה ריאלית, רנו מגאן הוא לא רכב מנהלים נקודה!

הוא לא מפנק כמו מאזדה 6, ובכביש החוף כאשר המגאן נשבר על המהמרות (תודה למעץ) המאזדה 6 מטפלת בהם בגאווה.

המגאן 1.6 שמתאימה לתקציב עם גיר ה- AL4 באמת מסרס את המנוע החזק יחסית, לא קיף בשביל מי שרגיל ללחוץ ולקבל תאוצה או קיקדאון. במאזדה כל לחיצה מייצרת תאוצה עצומה ולא מהוססת.

מבחינת מרווח פנים ממש דומים עם יתרון קל למגאן... מבחינת הגה מתקשר וחווית נהיגה המאזדה לוקחת בגדול (סליחה בענק).

ובשביל תמורה לכסף דגם ה- 2.3 שמאיץ למאה בפחות מ- 10 שניות הוא הכי מפנק, עור/גג/מגנזיום מהמם/CD עם מחליף דיסקים/שליטה מההגה ועוד ועוד...

והכי טוב אמינות שברנו מגאן לא תדע מכאן עד כמה שנים טובות... ובמיוחד בדגם התורקי - 4 דלתות -.

נכון, המאגאן אינו רכב מנהלים, ומעולם לא נטען שהוא כזה, אך מי שלא מחפש את הפוזה, זוהי אלטרנטיבה מעולה.

המאגאן נשברת על מהמורות ??

כנראה שמעולם לא נהגת על ה 6 הרגילה, ועל אחת כמה וכמה על 6 2.3 ליטר, הרכב פשוט לא נוח , ועם צמיגי נמוכי החתך זה רק מתחדד הרבה יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...