Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי משבש ולנטין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי הביא לי מאנגליה מכשיר ולנטין הוא לא מבין בזה.. והביא לי רק מכשיר בלי אביזרים שאני צריך בשביל לתפעל אותו

עכשיו השאלה שלי עם אני יכול למצוא את האביזרים בשביל להפעיל אותו בארץ ?ומה אמור להיות בערכה חדשה שנקנת בארץ הוא הביא לי מכשיר ותופסן לשמשה ?

תודה

פורסם

לא יודע אמרו לי מטען לחשמל. ו 2 אנטנות ועוד כל מיני אני שואל כי אני לא מבין בזה ?

אני מדביק לשמשה ומפעיל אותו ומה זה כל הכפתורים שם ?

פורסם

האנגלית שלי לא טובה ...

ולא עזרתם לי עדין

אני רוצה לדעת מה צריך להיות בתוך אריזה חדשה שנמכרת בארץ ועם אפשר תמונות ?

פורסם

להבא, אחרי שקיבלת עזרה ותשובות נשמח אם לא תתפוצץ ותעליב כשמעירים לך שאתה ממשיך לחפור וזה לא לעניין.

לבעיה שלך עם גלאי הרדאר נתנו הצעות ופתרונות.

את הבעיות שלך עם הבנת הנקרא בשפה האנגלית תפתור במקום אחר. כאן זה פורום רכב לא פורום בעיות בבצפר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...