Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה אנשים שעוד אין להם זיפים ולכן הם יעדיפו מכונה, כל אחד לפי סוג העור ולפי קצב וכמות הגדילה.

אני עושה שעווה.

כל ערב 9 ועשרים אחרי החדשות, תוך כדי עם כפות הרגליים אני עושה מניקור לציפורניי הידיים.

תנסו.

סכין זה הכי IN !

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

ננצל את השרשור - אני שונא מכונה, אבל לפעמים חייב לצאת ללקוח דחוף ולבוא מגולח, אז צריך משהו קטן נטען/מתחבר למצית באוטו, בלי קרם, משחות וכל מיני ווג'אראס שאני יכול להתגלח איתו 10 דקות בחנייה. יש המלצות ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לכל מי שסובל מפצעים קבוע לאחר הגילוח הטריק הוא להתגלח עם סכין (בשום אופן לא מכונה), לעסות מעט את הפנים עם הג'ל (כדי לרכך את העור) ולהתגלח רק עם כיוון הזיפים. זה דורש להחליף כיוון בכל איזור בפנים אבל זה עושה את העבודה יופי. כמו כן לא ללחוץ חזק את הסכין לעור. בסוף לשטוף במים חמים ככל שניתן כדי לנקות את הג'ל מהנקבוביות.

פורסם
צריך משהו קטן נטען/מתחבר למצית באוטו

תנסה את NITCH, למרות שאני לא בטוח שהוא מתחבר למצית באוטו.:-)

Passt scho...

פורסם

רק סכין (מאך 3. מגלח לא פחות טוב מהטורבו אבל יותר זול) עם ג'ל או קצף. מתגלח במקלחת וזה לוקח בדיוק דקה.

וכל אלה שטענו שהם מתגלחים עם סכין בלי קצף או ג'ל אני בטוח שאין ביניהם אף אחד עם זיפים קשים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עניין של רגישות עור פנים, יותר מאשר קושי זיפים.

יא-ווראדי, עד לאן הדרדר הפורום. :shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אף אחד לא הזכיר את זה.

יש סכינים של SHICK - שלושה להבים - וזה פשוט משהו מעולה.

הגילוח הכי טוב? במקלחת, עם זרם חזק של מים חמים על הפנים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

וכל אלה שטענו שהם מתגלחים עם סכין בלי קצף או ג'ל אני בטוח שאין ביניהם אף אחד עם זיפים קשים.

אל תהיה בטוח, זה לא נכון בכלל כי אצלי יש נייר שיוף אם אני לא מתגלח.

מה שכן יש לי עור רך שתורם לעניין של חוסר פציעות ולכן לא צריך כל מיני חומרים

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...