Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי מספר רכבים עם גיר ידני, והאחרונה היתה פונטו 97' 1,100 - הנהיגה בה היתה נוחה מאוד, כייפית, נסעה חלק ללא רעשים, הילוכים מאוד קלים להעברה. (לעומת הרכבים האחרים, שעשו קצת בעיות, בעיקר בכל הנוגע להילוכים ורעשים..)

מבחינת ההרגשה בנסיעה, היא היתה הטובה ביותר.

הקמ"ז שלה קצת גבוה- 150,000, אך, היא מאוד שמורה, ונראית מצויין (דגם 3 דלתות, ללא שריטות וכדומה) אני מכירה וסומכת על המוכרת. כמו כן, יש לה מזגן והסכום הוא 15K.

הבעיה היחידה היא שאני מפחדת שהגיעה זמנה של הפונטו להתחיל עם הבעיות, כפי שמספר אנשים אמרו לי.

הפרמטרים שאני מחפשת: חסכונית, ידנית, ללא תקלות וקטנה בתקציב 15K.

האם כדאי לי לחכות ולמצוא סוויפט 95', או שרייד, עם קמ"ז נמוך?

אני צריכה לקנות רכב באופן דחוף, כלומר- תוך שבוע. מה לעשות??

פורסם

אני מכירה וסומכת על המוכרת.

היא סיפרה לך שהרכב היה בעברו בחברת השכרה ?

כל הדגמים האלה 3 דלתות נפח 1100 היו בחברת השכרה...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

חבר קנה מלפני שנה וחצי, פונטו 1250 S60 שעברה 180 אלף ק"מ, יד שלישית, הייתה השכרה.

האוטו זריז מאוד, נוח, ומגלה אמינות גבוהה.

קחי את הרכב לבדיקה, ותחזרי אלינו עם התשובות.

ואל תקני סוויפט , הפונטו בהרבה יותר טובה ממנה.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

קודם כל, הק"מ של הרכב לא כזה גבוה לשנת 97, ממוצע של כ-17K בשנה שזה הממוצע, סביר בהחלט.

תבדקי תחת בעלים קודמים ברישיון אם לא מצויין שהרכב היה בחברת השכרה.

סה"כ בטיפול נכון הרכב מגלה אמינות טובה, מרווח, בטיחותי ומנוע 1.1 חסכוני מאוד.

פורסם

בטיחותי?

אם אני זוכר נכון, 2 כוכבים במבחני הריסוק, והדגם הנ"ל מגיע ללא ABS וללא כריות אוויר.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
בטיחותי?

אם אני זוכר נכון, 2 כוכבים במבחני הריסוק, והדגם הנ"ל מגיע ללא ABS וללא כריות אוויר.

ניב

3 כוכבי בטיחות, אולי היום זה לא נשמע לך הרבה אבל יחסית לאותה תקופה ולרכבים שהיו זה מכובד.

• תוכן חדש...