Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני התקנתי אצל תומר ועדיין מתעסק איתו אני מכיר אותו גם אישית הוא בחור אחלה מחירים טובים, התקנות טובות, לא התקנות ממש ממש מקצועיות אבל התקנות טובות הוא לא סתם זורק לך דברים באוטו ולוקח כסף, יושב על האוטו, מכוון לאט לאט כמו שצריך.

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

פורסם

מניסיון רב וממושך עם תומר מתומקאר , המחירים שלו נמוכים משמעותית , היחס אדיב והוגן , ותומר בהחלט יודע מה הוא עושה.

והדבר החשוב ביותר שאפשר להגיד שצריך להיות בקנייה של מערכת לאוטו או כל דבר אחר היא ידיעה שאפשר לסמוך על המקום שקנית ממנו שיטפל בך במקרה של בעיה או כל דבר שירות אחר שאתה צריך מבעל המקצוע. תומר בהחלט נותן הרגשה שאפשר לסמוך עליו ומניסיון אישי כל בעיה , שאלה או השד יודע מה תומר יתרוצץ , יעשה טלפונים בשבילך ויעזור לך. אני הייתי מתקין אצל תומר בלב שקט בידיעה שיש לך על מי לסמוך ושיתקינו לך מערכת שאתה תהנה ממנה.

בהצלחה , תעדכן איך יצא

פורסם

מניסיון איתו הוא עושה אחלה עבודה ואם יש בעיה כלשהי הוא מתקן בלי לעשות בעיות מיותרות לדוגמה קניתי סאב אצלו הסאב היה טיפה מלוכלך הוא בא ביום שישי אחר הצהרים אליי הביתה! והחליף לי אותו בחדש !

פורסם

לא יודע מה לגבי העבודה שלו אבל הזמנתי ממנו באינטרנט וכתוב שזה דואר שליחים אקפרס שזה לוקח בעצם יומיים, אחרי שבוע וחצי הרדיו דיסק שהזמנתי בא (אחרי הרבה טלפונים אליו ותירוצים שלו), והוא בא בלי שלט, הוא הבטיח לי שעוד יומיים יהיה שלט והוא בא אחרי 4 ימים. אולי זה היה ככה רק במקרה הזה ספציפי כי הוא נשמע דווקא בחור טוב =\.

206 XS

פורסם

אחלה שירות ואחלה מוצרים אתמול דווקא הלכתי לקחת משם 2 סאבים שאני וחבר הזמנתי ותומר בנאדם נחמד

ואישתו שהיא בעצם המזכירה של העסק מאוד נחמדה וסיפקה תשובות לכל שאלה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

לפני שבוע בערך קניתי אצלו רדיו דיסק אחלה בן אדם הוא ישר ולא מנסה לדחוף לך סתם דברים השירות שלו מצויין ואני עדיין לא מצאתי מינוס אצלו בניגוד לכול מקום אחר שהייתי

פורסם

יש שניי חנויות אחד רמי ואחד תומר (גם אני בהתחלה התבלבלתי)

אני בהתחלה הגעתי לרמי בררתי מחירים אמרתי לעצמי נקפוץ גם לתומר (שיש להם אותו שם)

הגעתי אחרי הרבה סיבובים עד לתומר.. בטלפון הוא היה נחמד אמר לי תגיע נדבר נסתדר והרבה סיפורים נחמדים.

אחרי נסיעה ארוכה (מאוד!!) הגעתי אליו וראיתי את הפועל שלו (אני חושב השם שלו דימה) עובד שם.

תומר ישב במשרד ודבר עם לקוחות, הוא יבש אותי שם איזה 20 דקות בלי בושה ואמר לי עוד כמה דקות ועוד כמה דקות.

היו שם זוג, והם התחננו אליו שיחלף להם את הרדיו דיסק שקנו ממנו (היה משהו דפוק וזה היה חדש)

בקיצור סבן אותם במליון ואחת סיפורים.

אחרי כמעט חצי שעה אמרתי לו שיפתח בית קפה בחצר כי לחכות לו אני לא יחכה.

כמובן שיצאתי לכיון הרכב והיה ברור שהוא יצא ויתחיל למלמל לי מילים יפות.

שתבינו אחרי שיצעתי בעצבים הוא ידע לבוא ולדבר והכול אבל זה כבר ממש לא עיניין אותי.

הוא לא יודע מחירים! הוא מסתכל מחירים ואחראיות באתר כול דבר באתר וזה ממש לא הולם בעל חנות "מקצועית".

ואם אתם שואלים אותי הוא גם לא עושה את ההתקנות בעצמו אלה רק הפועל שלו עושה אותם.

לא נראה לי איכותי ולא מקצועי בשקל (ולא חצי שקל!) אני אזהרה ומזהיר כול חבר שרוצה להתקין מערכת אצלו או רק מתעניין.

למחורת הגעתי לרמי שיש לו שם זהה (טום קאר):

באתי אליו אם הצעת מחיר של יום קודם לכן.

הגעתי מוקדם בבוקר (עוד לפני שהוא פתח) היה שיחה קצרה על כמה דברים שלא ממש הייתי סגור עלהם.

הוא הסביר יפה ומקצועי על כול דבר, אמר למה כדאי את המוצר זה ולא את המוצר השני.

הוא נתן מחירים ואחראיות מהראש.

ושהיה לי איזה שהוא ספק לגבי מחיר הוא נכנס איתי לאינטרנט וממש חרשנו ושבאמת התברר לי שהמוצר שאמרתי יותר

זול הוא חתך את העיניין והוריד במחיר (לא היה מדובר על סכום גדול וזה היה רק במוצר אחד) כול השאר היה ממש זול ואני מרוצה.

יש לציין שהוא הציע לי דברים יותר זולים ממה שאני רציתי, מסיבות של איכות/אחראיות ועוד!

ולא היה לו שום סיבה לא למכור לי את המוצרים היותר יקרים ((לספקנים: היה לו גם את היקר שרציתי וגם את הזול))

הוא בעצמו התקין את המערכת למרות שהיה לו עובד בחנות (שטפל ברכב אחר).

העבודה הייתה מקצועית וחלקה.

יצאתי עם מחיר ריצפה לסחורה ממש גבוה ובזה אין לי תלונות.

הגעתי לשם דרך חבר ואני הבאתי אליו כמה חברים טובים וכול היזדמנות שיש לי אני שולח אליו מישהו חדש.

ובעזרת השם במערכת הבאה אני מתכוון ללכת רק אליו.

לסיום:

כנסו לאתר שלו ותראה מה זה עבודות:

http://www.tomcaraudio.co.il

תומר אכזב אותי... ודרך אגב:

לא יודע מה איתכם אבל דיי מוזר לי שהחנות שלו היא בעצם הבית שלו.. לא מסודר.

בהצלחה!

פורסם

תומר ישב במשרד ודבר עם לקוחות, הוא יבש אותי שם איזה 20 דקות בלי בושה ואמר לי עוד כמה דקות ועוד כמה דקות.

היו שם זוג, והם התחננו אליו שיחלף להם את הרדיו דיסק שקנו ממנו (היה משהו דפוק וזה היה חדש)

בקיצור סבן אותם במליון ואחת סיפורים.

גם אני חיכיתי לו 20 דקות אבל היה שווה, כי אחרי זה קיבלתי את מלוא היחס והמקצועיות.

אפשר ללכת לאוטו דיפו תקבל שם פינת קפה ושרות אדיב ומהיר.

כשאני קונה משהו לרכב אני רוצה התקנה מקצועית, מישהו שמבין עניין ומחירים נוחים כל השאר לא מעניין אותי.

לגבי הזוג איך בדיוק אתה ידע שהוא סבן אותם?

לא יודע מה איתכם אבל דיי מוזר לי שהחנות שלו היא בעצם הבית שלו.. לא מסודר.

מה בדיוק הבעיה עם זה?

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

איבזרתי אצלו את כל הרכב (קומפוננט, 6X9 ומגבר) ואני מתכוון לחזור במידה וארצה להוסיף משהו.

יחס אדיב, בחור רציני ובאמת יושב איתך ומוכר לך רק את מה שאתה צריך ולא מה שיכניס לו יותר כסף. הוא היה גם זה שעשה את ההתקנה ואישית יצאתי מאוד מרוצה מכל הסיפור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
גם אני חיכיתי לו 20 דקות אבל היה שווה, כי אחרי זה קיבלתי את מלוא היחס והמקצועיות.

אפשר ללכת לאוטו דיפו תקבל שם שירות אדיב פינת קפה ושרות מהיר.

כשאני קונה משהו לרכב אני רוצה התקנה מקצועית, מישהו שמבין עניין ומחירים נוחים כל השאר לא מעניין אותי.

לגבי הזוג איך בדיוק אתה ידע שהוא סבן אותם?

מה בדיוק הבעיה עם זה?

סתכל 30 דקות לחכות לבן אדם לפי דעתי זה הרבה מאוד זמן.

במיוחד שאתה עומד (אין איפה לשבת) ואתה שומע "מהמשרד" את הבחורה מתחננת אליו שיחליף לה את הרדיו דיסק.

והוא מסרב מאיזה שהיא סיבה.. והיא חוזרת ואומרת: למה? אבל זה חדש יש אחראיות..

((30 דקות אני מחכה ושומע אותה מתחננת.. גם התעצבנתי שחכיתי וגם התרגזתי בשבילה שואל למה? כי זה היה יכול להיות אני שם שיושב ומתעצבן למה הוא לא מחליף לי))

ובאוטו דיפו אין מה לשבת אתה לוקח קונה ויוצא ושאמרתי פינת קפה זה היה בצחוק.

לבן אדם הזה היה מקצוענות של חצי שקל, הוא לא יודע מחירים הוא כול הזמן חייב להיות מול האתר בשביל לספק לי מידע.

הוא לא זוכר מחירים הוא בקושי נותן מידע אם הוא לא מול האתר עצמו (שזה בושה לבעל חנות.)

והמקום עצמו היה לא מי יודע מה (אבל לא עיניין אותי במיוחד המקום, רק ציינתי את זה).

אני באתי במטרה לקנות מערכת שלמה לא סתם רדיו דיסק ושני זוגות רמקולים ב1000 ש"ח.

אני הלכתי להוציא אלפי שקלים אז למה שאני לא יקבל את המינימום? שזה יחס מהיר ולפחות מקום לשבת??

פורסם

יחס מהיר? מה אתה אומר?!?! אתה יודע שאצל מתקינים מהתותחים בתחום אתה צריך לקבוע תור?! כן כן תתפלא, תור. לך אליהם ואחרי זה תחזור לפה בטענות ש"חיכיתי להם שעתיים והם לא שמו עליי הם התווכחו עם איזה אחד על הכבלים של המונו 4 גייג או 6 גייג." איזה שטויות אתה מדבר. בסופר אתה לא מחכה שהמוכר יסיים עם לקוח שהיה לפנייך? או ששכחתי ואתה מאלה שנדחפים "בצניעות"?! תדע להעריך ולכבד את העבודה של הבאנדם (ולא הכוונה אליו ספציפית ולא אין לי כל קשר אליו).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...