Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי דיסק שהתברר כרצועה אחת כלומר כל השירים מחוברים אחד לשני בלי הפסקות, הבעיה היא שכששומעים את הדיסק במערכת אז אי אפשר להעביר לשיר הבא בקפיצה, צריך להריץ את כל השיר.

מישהו יכול להמליץ על תוכנה או דרך לחתוך את הרצועה ולחלק אותה לחלקים לפי שירים ככה שאני יוכל גם להוריד שירים שאני לא מעוניין בהם ?

בתודה מראש.

פורסם
הורדתי דיסק שהתברר כרצועה אחת כלומר כל השירים מחוברים אחד לשני בלי הפסקות, הבעיה היא שכששומעים את הדיסק במערכת אז אי אפשר להעביר לשיר הבא בקפיצה, צריך להריץ את כל השיר.

מישהו יכול להמליץ על תוכנה או דרך לחתוך את הרצועה ולחלק אותה לחלקים לפי שירים ככה שאני יוכל גם להוריד שירים שאני לא מעוניין בהם ?

בתודה מראש.

חוץ מהטראק.. בא גם קובץ cue?

כי אם כן, זהו קובץ ה"הגדרות" למיקום של הטראקים. אם זה המצב תוריד CUE SPLITTER

והוא יחלק לך את הטראק.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אם זה הגיע עם קובץ cue

פשוט תצרוב את זה בנרו וזה יהיה לך מחולק.

חוצמזה יש תוכנה שנקראת mp3 cutter תחפש באי מיול יש הרבה מקורות והיא תוכנה קלה

וממש פשוטה להפעלה אם תסתבך איתה דבר איתי בפרטי ואני יסביר לך בשניה.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...