Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון כלי רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער אם אני לא הראשון ששואל.... פשוט לא מצאתי...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

אני רוצה למכור את הרכב שלי ולקנות אחר אך אני לא יודע כמה שווה הרכב שלי לפי המחירון וחוץ מזה ...

במידה וארצה לרכוש רכב מסויים מאין לי לדעת שבעל הרכב לא עובד עליי?? לא חסר אנשים רעים.

תודה רבה למי שיעזור,

אבישי.

פורסם

אתה יכול לדפדף במחירון לוי יצחק דרך YNET, בעלות זמן אוויר של שיחה סלולרית. אין צורך לרכוש חוברת ב- 40 ש"ח.

כדי לוודא שלא ינצלו את תום הלב שלך, קרא את השרשורים הדביקים "איך לא ליפול בפח בקניית רכב" ו "דוגמאות מהחיים על רמאויות" בראש דף הפורום

פורסם

דרך נוספת הינה לגלוש לאתר של YAD2 (או כל אתר לוחות אחר) ולחפש את הרכב שדומה לשלך, מכיוון שיש שם הרבה מציעים אז אתה מקבל תמונה די נכונה של מחירי השוק (זה מה שאני נוהג לעשות)

כאשר אתה מבצע חיפוש תחפש רק ממחיר של 1 ש"ח, אז תקבל רק את אלו שיש עליהן מחיר :)

• תוכן חדש...