Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, השאלה היא כזו: כידוע לכולם כיום החיבור לאינטרנט המהיר מותנה באמצעות התקשרות עם בזק\חברת כבלים כלשהי, במידה ואין ברשותי קו טלפון או חיבור לכבלים האם אני יכול להתחבר לאינטרנט או שחייב קו טלפון או חיבור כבלים ?

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חבר שלי לקוח של YES

והכבלים עשו לו חיבור בשביל האיטנרנט בלבד.. הוא מבסוט מכל רגע.

המחשב מחובר תמיד לא צריך חייגנים והכל טוב ויפה

:)

נ.ב.

גם אצלו אין קו בזק בבית.

פורסם

כן, אבל יש לו יס, הוא מחובר דרך יס או דרך מפעיל אחר ?

אני לא יודע מה יש ביחידה שאני נכנס אליה, אני לא מתכוון להתחבר לבזק או כבלים ואני רוצה אינטרנט

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא הבנת.

הוא לקוח של יס. אין לו בזק ואין לו כבלים והוא גם לא רוצה.

הוא התקשר לכבלים אמר שהוא רק רוצה לגלוש דרכם, והם אמרו לו שאין בעיה בכלל עשו לו שקע בקיר לגלישה וזהו.

לא קשור לשום דבר בעולם. יס גם לא קשורים לזה.

פורסם

אי אפשר בלי אחת מהתשתיות (כבלים/בזק)

בבזק ישנו קו שעלות המנוי היא 25 לחודש במקום 45(לא תשתית אינטרנט אלא קו טלפון) והוא מיודע למטרה זו, לא שווה לחייג ממנו כי התעריפים הם אחרים מהרגילים.

כבלים נותנים תשתית גם למי שרוצה חיבור רק לאינטרנט , יתכן ולמעשה תשלם יותר על תשתית כי זה כאילו לא נימצא במבצע מסויים בגלל שאתה לא צופה בכבלים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש להבדיל בין התשתית (CARRIER) המשמשת לחיבור פיזי, ויכולה להיות (במקרה של לקוח פרטי שאינו משתתף ב"ניסוי" כלשהו) בזק,כבלים או מפעיל סלולרי כלשהו - לבין ספק האינטרנט (ISP) שתכל'ס, יכול להיות כמעט כל אחד שיקבל רשיון ממשרד התקשורת, ישכור רוחב פס ויגיע להסכמים עם ספק התשתית (נטויז'ן,בזק בינ"ל, קווי זהב, ברק, אקטקום (עד אתמול), 015 ועוד ועוד...אתה יכול לבחור כמעט כל ספק - אבל תהיה חייב להתחבר אליו איכשהו.

פורסם

אגב גיליתי, למי שלא לחוץ על 150 מגה לחצי שניה, ולמי שלא עושה הרבה הורדות, חיבור סלולרי לאינטרנט בבית יוצא זול בצורה משמעותית.

15 שקל לחודש בלבד, ואתה מחובר, בלי הגבלה ובלי שום ספק, תשתית ושאר ירקות.

ומתאם BLUETOOTH ב50 שקל חד פעמי.

פורסם
מה קרה אתמול באקטקום??

מצטרף לשאלה מה קרה לאקטקום, הארגון שבו אני עובד מחובר דרך אקטקום ולא שמעתי כלום.

בריאות לכולם!

פורסם

חוששני שאתה קצת , אפעס, חולמת.

שירות ה-DATA הסלולרי תופס כ"כ הרבה משאבים בתחום הרדיו של הרשת הסלולרית, שאם היית מקבל את החבילה ב-15 ש"ח בלבד - היו מפסידים עליך כסף.

אשמח אם תעלה העתק חשבונית. או שמישהו עשה טעות גדולה לטובתך, או שאתה מתבלבל.

פורסם

לאחר שאמרת את מה שאמרת, לא נותר לי אלא להתחיל בבירורים, המתן, אני מתקשר.

אוקי, דיברתי איתם, מסתבר שמה שהיה לי זה רק לפורטל של אורנג',:evil:

ולא לאתרים חיצוניים, פאדיחות, עכשיו צריך לבטל לכולם את האינטרנט.

הצדק עמך ותודה שהערת את תשומת ליבי, עכשיו רק לבטל.

• תוכן חדש...