Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי בנעוצים את כול המדריכים וכו' אבל אין חיבור בין דבר לדבר אז ממש בקצרה אני ישאל,תשובה של כמה שורות תספיק בהחלט .

יש לי תקציב של 10 אלף שקל לזה , זה אומר שיהיה באוטו דיסקו שלם במחיר הזה

1. יש המלצות לרמקולים מסוימים ? כנ"ל לגביי מגבר וכו' .

2. מי יכול לעשות לי את ההתקנה באופן מקצועי בלי לפתוח לגמריי את הרכב כמו שעשו לי פעם שעברה .

ושוב - רמקולים +מגבר+הכול כולל עבודה במחיר של 10 אלף שקל .

תודה מראש .

פורסם

המלצות לרמקולים מגברים ורדיו דיסקים אין המלצה מיוחדת וקבועה הכול תלוי בתקציב

לגביי מתקין מקצועי אם אתה חושב לחבר מגבר רמקולים ולא "יהפכו" לך את האוטו אז אתה טועה

ככה או ככה מה זה משנה לך המתקין מחזיר הכול לקדמותו

לפני שאני ממליץ לך על רכיבים אולי תאמר לי האם יש לך חלקים קיימים כבר בבית או באוטו שאתה מעוניין להתקין עם כן מה הם

איזה אוטו יש לך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

ככה :

יש לי פיאט גרנדה פונטו שנת 2006 .

יש לי רמקולים שאני לא צריך וזה עם מערכת סטריו - וזה לא לאוטו השתמשתי בזה בבית .

אני לא חושב שאפשר לחבר את זה לאוטו (או שכן ?)

ואם כן חייבים להפוך את כול האוטו אז אני מעדיף שלא לעשות את הצעד הזה ,האוטו חדש ואני לא מתכוון להפוך אוטו חדש לג'ונגל .

חשבתי שאפשר לעשות משהו כמו לחבר רמקולים לMP3 שיש לי באוטו (שהוא מחובר לרמקולים קטנים אך אין בהם הרבה ווליום וכמובן לא עוצמה וכו' )

אז אם אלה פניי הדברים , אפשר לנעול , תודה לך שענית , ותודה לבחור ששלח לי הודעה פרטית -כמו שציינתי התעניינתי והבנתי שאני לא מעוניין .

תודה .

פורסם

תראה, אין לך מה לחשוש מלהפוך את הרכב " לג'ונגל". מתקין מנוסה יחזיר את הכל למקום כפי שהיה. שום דבר לא ישבר ולא יהיה שום שינוי ברכב.

יש לך תקציב של 10K ואתה רוצה לחבר רמקולים ביתים לרכב ? :roll:

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

10K יכול לשים לך מערכת מעולה ברכב בלי הצורך להתדרדר ולהביא רמקולים ביתיים לרכב.

איפה אתה מחפש לבצע את ההתקנה ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...