Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום האסיפה הכללית של IRDA - תעודת בגרות!!!

אלון חלווה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הישיבה הסתיימה זה עתה. הישיבה התאפיינה בתרבות דיונית מפתיעה ופתיחות של כל החברים - תעודת בגרות לכולם ובייחוד לעפר המזכיר שניהל את הישיבה בעזרת פירוטכניקה בצורה טובה.

ציון לשבח אמיתי לרוב החברים על התנהגותם - אני אכתוב מפורט יותר מחר.

ההחלטות שהתקבלו:

1. אישור מתן זכויות שוות לכל חברי העמותה הרשומים, פעילים ומשלמים דמי חבר למעט זכות הצבעה על שינוי תקנון (על כל שאר הדברים - כן). שינוי תקנון עדיין נשמר למייסדים - בצדק, לדעתי.

2. לאחר דיון מעמיק בין שלוש שעות בערך ושמיעת כל הנוגעים בדבר - הוחלט על מתן אישור לועד לפעול בשלב זה להליכה בהתאחדות נפרדת ל 4 גלגלי והתאחדות נפרדת לדו גלגלי - בעיקר אבל לא רק, מטעמי ביטוח. בשלב מאוחר יותר - ובאם יהיה זה אינטרס העמותה - תבחן הליכה משותפת בהתאחדות אחת. הקו המנחה - לקבל הכרה מהרשות היום - להתחתן בעתיד יהיה יותר קל מלהתגרש. שליש מהחברים תמך בהתאחדות אחת (בערך) ושני שלישים בהליכה להתאחדות 4 גלגלית נפרדת.

3. נבחרו חברי ועד חדשים - נדב ק. ועפר ש. - המזכיר שזכה לאמון רב מהחברים. בירכותיי לנבחרים. קובי כהן ואהוד פוביצר נבחרו כממלאי מקום לועד.

אני - בהתאם להתחייבותי - הסרתי את מועמדותי לאחר שהובטח ע"י היו"ר בפני האסיפה לפעול לקיום ספרינטים והוצג סיכום בנושא לפחות עם מארגן אחד. הובהר, כי כל מארגן שירצה - יוכל להפיק אירוע ובלבד שיעמוד בכללים הקבועים שהיו עד כה.

מכל זה הבנתי שהמחלוקות על הדרך לא גדולות כל-כך. חבל לי רק שלא השכלנו לשמר את דני לוי איתנו. אני בטוח שלאחר הישיבה היום - יש יותר אנשים שמוקירים לו תודה על פועלו.

דני נשאר כחבר בעמותה ואני מקווה שהוא ימשיך לסייע לנו גם כחבר מן המניין ולא כבעל תפקיד.

פירוט נוסף בוודאי ינתן ע"י המזכיר עפר - שכעת הוא גם חבר ועד משפיע.

בהצלחה לכולנו,

אלון חלווה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

תרשו לי לברך אתכם על דרך קבלת ההחלטות .

עמותת הראלירייד תתכנס החודש לאסיפה כללית , בה תתקבל ההחלטה של העמותה בנושא .

אין לי ספק שכל החלטה שתתקבל בצורה דמוקרטית רחבה תזכה לתמיכת כולם לאחר קבלתה

בברכה

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אינני חבר בעמותה(עדיין) אך זכיתי אתמול להיות אורח של כבוד בישיבת הועד+האסיפה.

חלק מן האנשים מוכרים לי מימים ימימה ואילו חלקם האחר מוכר מן העתונות ומהאינטרנט.

הישיבה לא התנהלה על מי מנוחות, אך היה פיוס רב בין הניצים ובקור של ה23:00 בלילה היה מחמם לב לראות זאת.

כידוע, היהדות הרימה על נס את הויכוח ותרבות הויכוח שהרי אם כולנו היינו חושבים באותו אופן לא היו הברקות והעולם היה משעמם, בסופו של דבר הויכוח מפרה.

להיות חלק מהתהוות הספורט המוטורי ואולי אפילו להגשים את משאלות הלב שלי בעניין...אין מילים.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

עמותת הראלירייד תתכנס החודש לאסיפה כללית , בה תתקבל ההחלטה של העמותה בנושא .

בברכה

אריה,

אני ממש לא מקבל את מה שאתה עושה - אתה לא יכול לנהל לבדך את עמותת הראלי רייד ולקבוע אם ומתי יתקיימו אסיפות כלליות ובמה יעסקו, ובטח שאינך רשאי לעשות זאת באינטרנט.

לעמותה הזאת יש וועד שיתכנס בקרוב, ואתה, וכל אחד אחר, יוכל להעלות הצעות לסדר היום,

והוועד יחליט בהן.

לא מקובל שתנסה להכתיב כאן, לא רק הצעה אלא גם החלטה, שאתה קיבלת בינך לבין עצמך,

בלי ליידע ובלי לשאול אף אחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוך שלום

דברי רק משקפים החלטות שכבר קיבלנו ופורסמו בפרוטוקולים , שלאחר רישום העמותה כחוק תיערך אסיפה כללית ראשונה .

דיברנו אתמול בטלפון על קביעת תאריך החודש ולא הבעת שום הסתייגות , מלבד לחכות למסמכי הרישום .

אתה צודק - סדר יום לאסיפה הכללית הראשונה עדיין לא נקבע

בא נפסיק את הדיון הציבורי בעניין ( שכלל לא העלתי על דעתי שיעלה ) ונמשיך לדון בזה בטלפון ובפגישת הוועד

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוך שלום

דברי רק משקפים החלטות שכבר קיבלנו ופורסמו בפרוטוקולים , שלאחר רישום העמותה כחוק תיערך אסיפה כללית ראשונה .

דיברנו אתמול בטלפון על קביעת תאריך החודש ולא הבעת שום הסתייגות , מלבד לחכות למסמכי הרישום .

אתה צודק - סדר יום לאסיפה הכללית הראשונה עדיין לא נקבע

בא נפסיק את הדיון הציבורי בעניין ( שכלל לא העלתי על דעתי שיעלה ) ונמשיך לדון בזה בטלפון ובפגישת הוועד

טוב, כנראה שאין ברירה אלא להגיב לענין, ואין לי כל כוונה לאחר מכן להשיב לכל מה שייכתב כאן על ידך:-

1. דבריך לא משקפים שום החלטה, ולא חשוב מה ניסחת אתה בפרטיכל כלשהו של ישיבות הוועד. אנחנו מחוייבים לפעול רק עפ"י החוק - עיין בחוק ותמצא את התשובה.

2. אכן שוחחנו בטלפון, לאחר שאתה צלצלת אלי - אז מה? אתה ואני קובעים משהו בשיחות טלפון?!?!?

3. בשיחה אתה העלית את רצונך לקיים אסיפה כללית, ואני לא אישרתי, לא הבעתי דעתי על כך ובודאי שלא נתתי כל הסכמה לכך.

4. הסיבה היחידה לכך שביקשת לקיים אסיפה כללית, היא שההחלטה שנפלה בוועד למנות 3 נציגים של העמותה, שאתה אינך אחד מהם, איננה מקובלת עליך ואתה עושה כל מאמץ(כשר או לא כשר), להפר ולשבש את אותה החלטה.

5. הדבר היחיד שאמרתי לך באותה שיחה, הוא שאין מה לדבר על כינוס אסיפה כלשהי עד לקבלת מסמכי הרישום מרשם העמותות, משום שלכל אסיפה כזאת יכולים להגיע 500 או אפילו 1000אנשים, שאין להם כל קשר לעמותה ולספורט, והם לא חברי עמותה ואף לא קשורים לענף, דבר שאין בו שום הגיון, לא כל שכן חוקיות.

6. אסיפה כללית יכולה להתקיים רק לאחר שיירשמו כדין חברים בעמותה וכן ישלמו את דמי החבר. אז - ורק אז - תהיה להם זכות הצבעה.

5. שאלת אותי באותה שיחה אם יש מקום לפרסם כבר משהו לגבי ישיבות העמותה, ואמרתי לך מפורשות שאסור לפרסם מאומה, עד שהעמותה תירשם ועד שהוועד יקבע איזו ישיבה תתקיים ומתי.

6. למרות זאת, וכדרכך - שמשום מה אתה מתמיד בה באופן מרגיז ואנטגוניסטי, למורת רוחם של כל חברי הוועד - החלטת לפרסם "עובדה" אשר אין ולא היה כל יסוד ובסיס, מתוך מחשבה שכך תוכל לקבוע מציאות כפויה.

7. אני יכול רק לשוב ולהצטער על כך שאתה מרשה לעצמך להתנהג כך, בניגוד לחובתך כחבר וועד

ואני עדיין לא מצליח להבין מדוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוך

את הפרוטוקולים בישיבות הוועד כותבת אורית ,שמעבירה אותם לכל חברי הוועד לאישור .

ואני מפרסם אותם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדי להשלים את התמונה למי שלא קורא את הפרוטוקול

נערך דיון - איך ? ומתי ? נצרף את כל 80 החברים שנכחו בהחלטה להקים את העמותה .

החלטנו שם שלאחר רישום העמותה כחוק נערוך אסיפה כללית ובה נרשום את כל החברים.

זה כל הסיפור .

אני לא מבין למה דבר פשוט כזה גורר תגובה נזעמת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נורא חבר'ה...

תלמדו מאיתנו ב IRDA...

תוציאו פה אגרסיות ואח"כ קבלו החלטות במנהל תקין...

:wink:

בצחוק כמובן...

כל עמותה מחזיקה בתקנון - בתקנון כתוב גם איך ומי רשאי לכנס אסיפה כללית - גם אסיפת חירום - מי שרוצה אסיפה כזו - שיבדוק בתקנון.

ד"א - אפשר להגיע על תקן צופה?

אלון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ד"א - אפשר להגיע על תקן צופה?

אלון

כן , כל מי שרוצה יכול להגיע כאורח לישיבת וועד , לאחר תיאום מראש עם המזכיר (שזה אני )

כדי שאגיד לו כמה עוגות ושתיה להביא :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...