Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שקיימים בפורום מספר שרשורים אודות נושא זה .

כולם ישנים (מעל שנתיים) ולכן הייתי רוצה לדעת את מחיר הבולמים כיום והמחיר של העבודה .

אשמח גם לקבל ייעוץ לגבי הסוג המועדף כי הבנתי שיש את המקוריים של KYB אם אני לא טועה ויש גם בולמים של חברות אחרות .

תודה מראש סלבה

פורסם

היי

ישנם המקוריים KYB, וישנם בולמי מונרו שהם טובים משמעותית.

הבולמים הקדמיים יקרים יותר מהאחוריים.

כמו כן בהחלפת בולמים יש לרכוש בנפרד גם מכסה נגד לכלוך לבולם, ומומלץ עד מאוד,השיפור ביציבות ובנוחות ובכל הקשור להיגוי = להחליף גם כריות בולמים.

לגבי המחירים:

תלוי,אם אתה הולך לחברה וקונה מקוריים, יעלה לך סביבות 700 ש"ח לבולם , בולמים KYB , בחנות חלפים,סט אחורי + קדמי יעלה לך בסביבות ה 1100-1200 שקל, סט בולמי מונרו אחוריים+קדמיים יעלו לך סביבות ה 1400 לרביעייה.

מכסים מפלסטיק\גומי,מונעים כניסת אבק ולכלוך לבולם , אתה צריך גם להחליפם בחדשים,בחברה עולה 300 ש"ח לכל זוג, בחנות חלפים , 40 שקלים לזוג.

כריות בולמים עולים 600 שקלים ל 2 קדמיים(אין מאחורה), עבודה להחליפם ,300 שקל.

כמו שאמרתי בתחילה,לכריות הבולמים מקדימה,השפעה גדולה ומורגשת יותר מהבולמים עצמם.

פורסם
תודה רבה על התשובה !

אז אני מבין ש סיפור כזה יוצא בססיבות 1600-1700 לא כולל עבודה

למה אתה קורא "סיפור כזה" ?

זה יכול לעלות500 שקל, 2000 שקל וזה יכול לעלות גם 4000 אם אתה מחליף גם את הקפיצים.

לאן אתה שואף להגיע,כמה כסף להשקיע, ומה בדיוק הבעייה ברכב שלך?

• תוכן חדש...