Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללא ספק.

יש כבר אחת בארץ.צהובה.

תכין 50K ותבנה.אתה תגיע לכ230 כ"ס - מה שיכולת להוציא ממנוע ה21בהשקעה של כ5000 שקלים.

בוא נראה...

להשקיע 5000...

להשקיע 50 אלף...

מה הייתי עושה?!?!

ד"א - עוד לא ציינת לאיזה אוטו זה נכנס,איך אתה הולך לעשות את זה,בן כמה אתה,אם אתה מודע לנזקים שסמים עושים -ואם יש לך בכלל מכונית.....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
מר GTI 205 יספר לנו מה עומד מאחורי כל השאלות ?

אני מבקש תשובות רק מאנשים שיודעים בטוח

הוא הגדיר את התנאי הזה לשירשור. ולכן איננו יכול לענות בלי לעבור על החוקים של עצמו.

מקרה עצוב של פרדוקס לוגי.

פורסם
תומר 106 ראלי אתה יכול לתת לי בבקשה נתונים של המנוע של ה21 בלי הטורבו?

תודה

עדיין לא ענית לנו מה עומד מאחורי השאלות ! בינתיים זה לא נראה רציני

אם לא תשכנע אותנו אחרת השירשור ינעל בשעות הקרובות.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

מה זה משנה למה אני שואל?

אם אני שואל זה אומר שאני צריך את המידע הזה.

מי שרוצה לענות לי יענה , מי שלא רוצה לא יענה אני לא צריך פה טובות של אף אחד

פורסם
מה זה משנה למה אני שואל?

אם אני שואל זה אומר שאני צריך את המידע הזה.

מי שרוצה לענות לי יענה , מי שלא רוצה לא יענה אני לא צריך פה טובות של אף אחד

תראה, הפורום הזה הוא פורום פרטי, שמצליח בשנת קיומו לשמור על רמה גבוהה מאוד של דיונים, ולא סתם - בזכות זה שמתייחסים פה רק לדיונים רציניים.

אם היו מתייחסים בקלות ראש לכל אחד שנכנס ואומר "אחשלי סיויק אותו פצצה רקבות לאימפרזוט עם אני שם טורבו 5 בר וג'נטים 17 חבל על הזמן? רק מי שמבין שיאנה בבקשה! כול השאר ליסטום את הפה!" אז הפורום היה מתדרדר די מהר לקשקשנות שיש בשאר הרשת והיינו טובעים בים של חרטטנות. והדוגמה שנתתי לא כל כך מופרכת - רמת העילגות והקשקשנות של ילדים בני 14 בפורומים שונים היא מדהימה.

אז אם אתה רוצה יחס רציני, תהיה קצת נחמד לאנשים שבאמת טרחו וענו לך תשובות מפורטות וענייניות עד שנגמרה להם הסבלנות ממך. אכן אתה לא צריך טובות מאף אחד, אבל גם אף אחד לא חייב לך כלום.

אני מבטיח לך שאם שאלתך עניינית תקבל את כל המידע ממיטב המוחות. אבל אם לא - אל תצפה ליותר מדי. ויותר מדי כבר קיבלת.

פורסם

תגיד לי איפה הייתי לא נחמד אל מישהו?

אני בסך הכל שאלתי שאלות שאני לא יודע את התשובות עליהם, אם הייתי יודע לא הייתי שואל.

פורסם

ענו לך תשובות מפורטות, ולא נראה שממש השקעת בלקרוא ולהבין אותן.

סירבת לכל בקשה לתת פרטים על המטרות שלך, דבר שהיה אולי עוזר לכוון אותך טוב יותר לאפליקציה שתתאים לך.

אם אתה רוצה סתם מידע כללי או לפתוח דיון או ויכוח על מדיניות מחירים כל שהיא - המקום לכך הוא פורום רכב כללי.

הפורום הזה נועד לפתרון בעיות ויעוץ טכני ספציפי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...