Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קיבלתי לפני לא מעט זמן מחברה של אחי מכשיר של CAR LINEA.

המכשיר הוא בעצם יחידה אחת שמתלבשת על DIN אחד שבתוכנה נמצא רק המסך (ממונע), היחידה הזאת מתחברת בעזרת שני כבלים מרובי פינים ליחידה אחרת, שמיקמתי בתא המטען.

על כבל אחד רשום RADIO, והשני TV.

ליחידה השניה יש שתי כניסות VIDEO-AUDIO, ויציאה אחת VIDEO-AUDIO.

כמו כן היחידה שולטת על צ'יינג'ר.

לציין כי היחידה הזאת הותקנה ברכב שנגנב, אך לאחר מכן נמצא, היה במקור מחובר צ'יינג'ר אודיו-וידאו.

אחרי שהרדיו דיסק שלי הלך לעולמו החלטתי לנסות את מזלי עם הנבלה הזאת.

היום אחרי שעות ארוכות ומייגעות של דחיפת כבלים והתקנה של כל הסיפור הזה, קניתי מכשיר דיוידי, שיש לו סט יציאות אודיו-וידאו ויציאה קואקסיאלית(לא רלוונטי).

אחרי שחיברתי אותו בצורה חפיפניקית לראות שהכל עובד ויש סיגנל, נוכחתי לראות שהמסך מראה TV 02 ו-NO SIGNAL מהבהב. לא משנה על איזה כפתור לחצתי הוא סירב לשנות סטטוס.

ההשערה הפרועה שלי היא שהיחידה המקורית כוונה לערוץ TV השני, ומשם אי אפשר להזיז אותה. יש איזה דרך לאפס את המכשיר? במקור היה כמובן גם שלט (שנמצא היום כנראה עמוק בשטחים). על השלט היה כפתור TV/AV.

איך אני עושה את ההחלפה בלי השלט?

אולי אופציה לשחק עם איזה סורק תדרים שיריץ כל מיני פקודות(סתם השערה...)?

חבל לי לזרוק את כל הסיפור הזה לפח.

בתודה מראש!

אלעד

פורסם

א.מה הדגם המדוייק?

ב.מה שם החברה במדוייק?

ג.תנסה פשוט לנתק מהחשמל לחכות איזה 15 דק' ואז תנסה לחבר אולי זה יאפס.

• תוכן חדש...