Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי רד מהפיוניר ומהר, דנו כל כך הרבה בסאבים של פיוניר בפורום ורק קטלו אותם, ובצדק.

אולי תשקול P2? יש ביד שניה בחור (SMAX) שמוכר ב700 P2 כמעט חדש עם תיבה ואחריות.

ביחס למחיר באמת תקבל יופי של סאב, רק אני לא יודע אם המגבר הזה ינצל אותו כמו שצריך כי הסאב הזה לא נציל במיוחד.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לך על הקיקר. הוא עדיף על ה-P1. זה לגבי השאלה שלך. לגבי ההמלצה שהביאו לך בקשר ל-P2 של רוקפורד זאת לדעתי ההמלצה הכי טובה. 700 ש"ח+תיבה מקורית מאוטופרט כפי שהיצרן ממליץ, ואני חושב שהמגבר שלך דווקא כן יגביר אותו. אצלי הוא (ה-P2) מוגבר על ידי מגבר 4 ערוצים של רוקפורד 60 ליציאה ככה שהוא מקבל 120 והוא מגביר אותו הייטב והסאב דופק טוב ויפה(אפילו בתיבה פתוחה-כןכן תתפלאו).אז נניח שהפייל מוציא בין 70 80 לכל ערוץ ולא כפי שמוצהר אז הסאב יקבל לפחות 150WRMS ויפעל היטב למרות הנצילות הלא גבוהה שלו.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש לי את הP1 באוטו

מרוצה ממנו עד הגג , איכות עוצמה .........

סאב מספר 1 לדעתי...!!!!

כן כי לא שמעת סאבים אחרים.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...