Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUBARU LEGACY 90 חוסר סחיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב סובארו לגאסי שנת 1990 1800 סמ"ק בעל 4 הילוכים 1,2,3 +DRIVE

האוטו סוחב יפה אמנם יש פעמים בהם אני לוחץ את הדוושה עד הסוף והאוטו לא סוחב למרות שיש עליה בסל"ד.כמו כן בעליות יש פעמים בהם הרכב מאבד את התאוצה או לא מאיץ בכלל אלא אם כן אני נותן לו קיק עצבני.ניסיתי להתשמש בהילוך הרים כמו שמפורט במדריך הרכב אך זה לא הועיל בהרבה.

שאלתי היא: ממה זה נובע?האם זה פאק קבוע וידוע בגיר?ניתן לתקן זאת?

ואם זה לא הגיר אז מה זה יכול להיות?

אשמח לתגובה זה יעזור בהרבה רק קיבלתי אותו וחבל שסתם לא אהנה ממנו.

בתודה מראש!

פורסם

נשמע כמו גיר מחליק,פנה אל חבר הפורום ספי.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כשאתה אומר "עלייה בטורים" אתה מתכוון לעלייה חזקה באופן מורגש או שהסל"ד עולה רגיל והאוטו לא סוחב?

אני מבין שקצת קשה לאבחן ולתאר ע"י מי שלא מכיר תופעות כאלו אבל תבין שההבדל יכול להיות בין בעיה שלא קשורה לבין גיר מחליק.

בכל מקרה בדוק שמן גיר.

פורסם

זה יכול להיות מכיוון הגיר או מכיוון המנוע או מכיוון שניהם , אין מה לעשות,רכב בן 16 עוד מעט בן 17 שנים,יש לו את הבלאי הטבעי שלו.

אתה טוען שהרכב סוחב טוב ,שמע,לפי דעתי,תעשה לך את החישוב של כמה זמן להשאיר את הרכב,וכמה כסף אני מתכוון או לא מתכוון להוציא עליו,הכל אפשר לתקן,הכל עניין של תקציב.

קח בחשבון שזה סובארו וזה ייסע גם עם טיפול מינימאלי, לכן אני לא יודע אם כדאי לך בכלל להתחיל להתעסק איתו יותר מידיי.

גיר מקורי בן 16 שנים,כמה שיהיה אמין,עדיין לא יתפקד כמו גיר חדש או משופץ ולכן תהיה חשיבות רבה לעניין הסחיבה אם תעשה לו גיר,מצד שני, המנוע עצמו, מתי עשית טיפול? טיימינג? דיסטרביוטור? קרבורטור? משאבת דלק? כל אלו יתרמו במידה מסויימת על הסחיבה של הרכב,לכן, או שאתה משאיר את זה ככה,או שתתחיל לחקור\לתקן\להחליף.

כמה יש לך בארנק?

פורסם

אני מוכן להשקיע עד 2000 שח יותר מזה חבל...עדיף למכור את האוטו

או שיכול להיות שהדושת גז לא מכוונת והרגישות שלה היא ירודה

אני אקח אותו למוסך של סובארו לבדיקה אמרו שיעלה לי 200 שח ואז נדע מה קורה הכי טוב לא כך?!?

פורסם

חבל למכור את האוטו במצב כזה - אתה הולך להפסיד הרבה כסף סתם

תבדוק גובה שמן גיר,לרוב זה זה ואם זה זה יצאת בזול

נגיד וסידרת , תעשה את החשבון שלך כמה אתה אוהב את הרכב או שהלב שלך אומר משהו אחר...

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...