Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחי לפני קניה של הונדה סיווק שנת 92 דגם EX הייתי רוצה לדעת מה לבדוק באוטו לפני קניה

האם יש לרכב בעיות מיוחדות? איך האמינות,טיפולים,והאם הוא חיסכוני?

בתודה מראש,

כרמית

פורסם

ההונדות האלה ידועות בעיקר בגלל מנוע חזק ותאוצה מהירה יחסית לרכבים אחרים

לרוב הם במצב מכאני גרוע עם פגיעה בשלדה של הרכב ולכן צריך לבדוק את הרכב גם במכון בדיקה

וגם במוסך מורשה לדעת בדיוק מה המצב, שיבדוק בעיקר את המנוע והגיר אבל לא להתפשר על

בדיקה יסודית לכל הרכב.בכללי הרכב אמין ואין לו שום מחלות מיוחדות,

אבל שיקח בחשבון שלהונדה סיוויק יש דבר מאוד מעצבן בנסיעה מהירה (מעל 90) יש רעשי רוח

מהחלונות ולרוב זה יכול להיות מטרד אמיתי פשוט מעצבן, ושיזהר בסיבובים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

המנוע של ההונדות האלו מת לחלוטין בסל"ד נמוך (מתחת ל4000) אבל טיל לא קטן מעל. הבעיה היא שהוא גם טיל רועש מאוד :)

ולמרות שזה לא אוטו ספורט אני חושב שהוא דיי מהנה לנהיגה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תודה לכולם על העזרה! :-D

יש לי עוד אופציה להונדה 91 דגם EX ואחי מעוניין יותר ברכב הנ"ל

אשמח אם תוכלו לעזור לי

פורסם

כן זה לגבי הונדה 91 (שפיץ)EX הייתי רוצה לדעת מה לבדוק באוטו לפני קניה

האם יש לרכב בעיות מיוחדות? איך האמינות,טיפולים,והאם הוא חיסכוני?ואיך האחיזה על הכביש

והאם קל להשיג לו חלקים למרות שהוא ישן?

סליחה על ההטרדה בתודה מראש כרמית

פורסם

לגבי ה"שפיץ" זה מנוע אחר לגמרי וישן יותר, מנוע שרץ בערך משנת 88' היה חזק מאוד גם בזמנו. קח בחשבון שזו הונדה אחרת לגמרי, רוב הסיכויים שהחליפה המון ידיים, אבל תלוי במצבה ואם אתה מוכן לשלם המון כסף יחסית לרכב בן 15 לפחות!

האוטו לא נוח ולא מפנק , מהיר מאוד בקו ישר בלבד אבל, אל תיקח איתו סיבובים מהירים. אם בהונדה ה"חדשות יותר את היושב על הרצפה, כאן אתה יכול ממש להריח את האספלט.

קח את השנתונים המתקדמים יותר ותחסוך לעצמך ממש טיפה צרות כי כל ההונדות דורשות בדיקה ב נאס"א.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...