Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

כפי שהבטחתי להלן פרטים על התאונה,תמונות ומסקנות.

אז ככה,התאונה אירעה בליל שישי האחרון בכביש שמרמלה לצומת לטרון בכניסה למושב בן נון.

הנהג חייל בן 19-20 ללא נסיון קודם בשימוש ברכב ספורטיבי ומן הסתם נהג יחסית חדש (לחייל שלום).

אני מכיר את הנהג באופן אישי ומהכרותי איתו לא ידועים לי מקרי השתוללות ברכבים מהעבר.

אני גם לא מופתע שזו התוצאה מי כמוני יודע שה172 מאוד מפתה וארסית .

אפילו כאשר נדמה לך שאתה בשליטה מלאה ו"מכיר" את הרכב לא מומלץ לקחת אותו אל המגבלות או לקחת סיכונים מיותרים.זה מגיע בהפתעה ואתה צריך להיות מוכן ודרוך עם הכלים המתאימים ע"מ להשתעשע עימה ולצאת בשלום.

לזכותי יאמר כי כאשר הבחור הגיע אליי ע"מ להראות את הרכב יצאנו לסיבוב כשאני נוהג ומפרט את תמצית "עשה ואל תעשה" עם רכב ספורטיבי בתקופת הלימוד.

לילה, הבחור מאבד שליטה על הרכב לטענתו עקב ניסיון התחמקות מבעל חיים כלשהו,הרכב נכנס להחלקה ומהנתיב השמאלי (כך רואים על הכביש מסימני הצמיגים) פוגע עם צידו השמאלי במעקה ימין.שימו לב! זהו אינו מעקה בטיחות רגיל אלא מעקה הנועד לשמור על הולכי רגל.

הרכב פוגע במעקה, עוקר עמוד בדרך,מתהפך ומכופף עוד עמודים.

מיד תראו את התמונות ותבינו באיזו קלות מקרה כזה יכול להסתיים בפציעה חמורה ואף במוות.

מה שאני מנסה להעביר הוא, השקיעו ביכולת הנהיגה שלכם, לימדו והבינו את הפיזיקה שפועלת על הרכב.

בגרות ואחריות רבותי!

לילה טוב וסעו באחריות.

תמונות:

תמונות מנוקיה דודו 041.jpg

תמונות מנוקיה דודו 040.jpg

תמונות מנוקיה דודו 034.jpg

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות התאונה, אני חושב שאפשר לומר שלבחור לא חסר מזל. אם העמוד היה פוגע כמה ס"מ קדימה...

באיזה מהירות הוא היה?

פורסם

ולחשוב שהכל בגלל שפן סלע

זה לא היה שפן סלע. זה היה ארנב נקיקים כמדומני.

סעו בזהירות, טוב שהנהג לא נפגע ולא היו הולכי רגל שישבו על "הברזלים".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זה לא היה שפן סלע. זה היה ארנב נקיקים כמדומני.

סעו בזהירות, טוב שהנהג לא נפגע ולא היו הולכי רגל שישבו על "הברזלים".

אני מבין שיש לך קלטות בבית של סדרות מהילדות...:hihi:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

טוב, לפחות על זאת לא נפתח שרשור אזהרה לקונה...

חבל, דווקא הבנתי שהרכב היה במצב טוב והבעלים הקודם אפילו לא רצה בהתחלה למכור לקונה מתחת ל-21 לפחות. כנראה בצדק.

בקצב הזה, עד שתהיה לי אפשרות לקנות אחת, כבר לא ישאר מה לקנות.

העיקר שהנהג יצא בריא.

Veni Vidi Vici

פורסם

טוב, מזלו שהרכב בטיחותי.

ועוד נחמה קטנה יש לו - הוא יכול לשלם בחלפים מפירוק את הפיצוי לועד המושב על הנזק שהוא גרם.

אני משוכנע שועד המושב ישמח לקבל את הג'אנטים, לדוגמא.

פורסם

מפחיד... פשוט מפחיד לראות את הרכב במצב כזה...

על כל רכב בטיחותי פחות מזה - התוצאה הייתה יכולה להיות קטלנית לדעתי,

אני רק מקווה שהוא קלט את ה"מסר" שהוא היה אמור ללמוד מהמקרה הזה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לדעתך עם 106 ראלי דור ראשון הוא היה מסיים באותה צורה מבחינת נזקי גוף? אני בספק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לדעתך עם 106 ראלי דור ראשון הוא היה מסיים באותה צורה מבחינת נזקי גוף? אני בספק.

לדעתך המהירות היתה זהה אם הוא היה נמצא ב106 ראלי? (סתם שאלת תם)

• תוכן חדש...