Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..אני מתכנן בשבוע הקרוב לבנות מערכת אז חשבתי על ללכת על הרכיבים הנ'ל: ר'ד פיוניר דגם 580 או דגם 6850,מגבר רוקפורד 4 ערוצים דגם 4004 קומפוננט מורל פולס 6,וסאב אני עדיין לא יודע תמלצו לי משהו ב700 שקל עם תיבה סאב מדוייק ומרעיד..אז בבקשה אני אשמח לעצות..תודה

פורסם

אפשר לדעת למה דווקא המגבר הנ"ל? זהו דגם ישן וחלש יחסית.

באיזה מחיר אתה מתכוון לקנות אותו??

סאב הייתי חושב לכיוון סרוין וגה או פניקס גולד לדעתי יתנו לך תמורה מעולה לכסף.

פורסם

800 שקל חדש וגם אמרו לי שהוא יותר חזק ביחס לנתונים,לא מצאתי דגם חדש במחיר דומה.רגע הסאבים האלה כמה עולים?

פורסם

מקפיץ...

אפשר עזרה בנושא? הרכיבים שווים את הכסף?

לגבי המגבר של רוקפרד,אני חושב שרק השם אומר הכל,יצא למישהוא להתנסות איתו?

**

וד"א לפני שאני יקפוץ על יד שניה,אני מחפש כרגע חדש ואני גם עושה עיסקה שלמה עם חנות מסויימת ככה שנכון רגע זה אני מחפש הכל חדש..ולא יד שניה

פורסם

שווים איזה כסף בדיוק?

מילא תפרט כל רכיב כמה עולה לך - ניתן יהיה לעשות השוואה כלשהיא.

סתם להגיד לך שההחלטה שלך נכונה? לא עובד ככה.

חוץ מהקומפוננט אני לא רואה שום דבר טוב אחר.

לא מגבר טוב, ולא רדיו דיסק טוב.

על סאב עוד לא החלטת אפילו...

פורסם

שוב:

על הפיוניר+מגבר רוקפורד, אני אישית הייתי מוותר.

הסאב, התנסיתי איתו רבות, ובניתי לו תיבות רבות, פתוחות ואטומות.

הוא נשמע לא רע, ובמחיר טוב.

הוא לא מדוייק אך מכה טוב.

רדיו דיסקים, הייתי ממליץ על חברות כמו קלריון, אלפיין, פאנאסוניק או בלאופנקט.

פורסם

ויש דגמים של קלריון פנסוניק או אלפיין שיותר טובים מהפיונירים האלה ביחס למחיר?אם כן אפשר שמות של דגמים עד 1200 שקל? ומגבר אפשר גם המלצות לדגמים עד כ1200 שקל?

פורסם

הפנסוניק 5301 עולה פחות מ1200 ואני אישית חושב שהוא טוב יותר מפיוניר.

אם יש לך יכולת למתוח את התקציב בהרבה (להגיע ל1800) אתה יכול לקנות את הקלריון 755 שהוא מכשיר 24 BIT ובאיכות סאונד הרבה יותר טובה ממכשירים שעולים הרבה יותר . ובוודאי יותר מכול פיוניר שתמצא

לגבי מגבר יש את המק אודיו או את רעידת אדמה אנני מצליח להכנס לאתר שלהם (האקרובט רידר שלי כנראה ישן מידי) ואוגי אמר שהנתונים האלו לא נכונים כ"כ אבל אנני זוכר מהם הנתונים שהוא נתן , אז תכנס לאתר החברה ותבדוק

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

המק אודיו יש פה אחד בעל המגבר,והוא אמר שהוא לא מרוצה ממנו ושהוא חלש..יש מישהו נוסף עם ניסיון איתו?

פורסם

הקפצה..

חבר'ה,אפשר לקבל המלצות על דגמי קליון או פנסוניק שעד 1200 שקל?

ושוב פעם שואל על המגבר,ומבקש לקבל חוות דעת עליו או ממי שבל המגבר..אשמח גם לקבל המלצות לעוד מגברים בתחום ה 1200 ש"ח שיחובר לסאב וקומפוננט...

תודה!

• תוכן חדש...