Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לאחרונה סיפור עם סוללות מתפוצצות.

(נראה לי על גבולי להסתמך רק על זה בשביל לא להמליץ עליהם)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לידיעתך בנוסף לDELL גם MAC גם SONY וגם בIBM הכריזו על RECALL לחלק מהסוללות שלהם מאותה סיבה.

DELL נחשב למותג מאוד חזק בארה"ב לשולחניים וניידים, בארץ קצת פחות.

לכל שאר הגדמים:LG,FUJ-SIEMENS,ACER לא ניתן להגיד שהם טובים וגם לא שמעתי סיפורי זוועה אליהם.

בקשר ללינק למחשב:

LENOVO DUAL-CORE Duo 1.66Gz 1024DDR2 80GB

לפני הקנייה יש לבדוק אם מסך WIDE מתאים לאדם שמתכוון להשתמש במחשב.

אני לדוגמא לא יכול לעבוד עם מסך שדפדן אינטרנט או יישום אופיס לא פתוח על כל המסך.

פורסם
אפשר לדעת מה הבעיה עם מחשבים ניידים של חברת DELL ?

אצל אבא שלי כל המחשבים בחברה הם תוצרת DELL,

כולל שולחניים וכולל ניידים - ואין שום בעיות...

DELL זה מותג זול באמריקה,הסחורה בהתאם,הסוללות זוועתיות והחומרה לא אמינה,אין לי מושג למה בארץ הוא נמכר במחירים כאלו.

פורסם

MSI מייצרת מיליון ואחת דברים. אייבורי משתדלים "לדחוף" אותם חזק בכל תחום שהוא...

לוחות האם שלהם בסדר גמור, אני לא מכיר את הניידים מהתוצרת הזאת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אוסיף על IBM ואומר שה-R32 אצלי מחזיק כבר מעל 5 שנים. לא מזמן בעזרתו של ZVIT, עבר שידרוג זיכרון פנימי ועכשיו המחשב עובד ברמה המקובלת להיום. עוד דוג' היא שהצבא משתמש בעיקר ב-IBM.

HP - COMPAQ: בחיים לא אקנה אחד יותר. אומנם מתפקד לא רע אצל אחי אבל מתרסק כל חודשיים ללא סיבה ברורה ובכלל מסורבל מאוד. כמו כן, הפלסטיק העוטף שברירי ולא חזק מספיק.

ליאור

Veni Vidi Vici

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לIBM אין יציאת וידאו. רק ללנובו,

ואני ממש ממליץ על HP שתלך כבר על CORE2DOU ולא לקודם,

דגם מומלץ:

HP Dv6160 1.66Ghz 1GB

לינק:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2151&scat=320&tcat=

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

חברה שנכנסה לתנופה גדולה מאוד השנה היא LG, מחשבים ניידים מעולים לדעתי, יצא לי לעבוד עם ה F1 224DE, מחשב מעולה, בדרך כלל גם יותר זול מהמתחרים.

בנוסף הלאפטופים של החברה קיבלו ביקורות מעולות, וגם, חשוב מאוד בתחום הניידים, LG נותנת אחריות בין לאומית ל3 שנים, מה שהרבה חברות לוקחות כסף על זה היום.. (בעיקר HP - מגיע עם שנה אחריות ותוספת של 600 שקל לעוד שנתיים)

ממליץ לך להיכנס לאחד הסניפים של KSP, (www.ksp.co.il( החברה אומנם ידועה כבעייתית במקרים מסויימים, אך היא הזולה ביותר, ובלאפטופ של LG אתה מקבל אחריות מול יבואן LG (ח.י) ולא מול KSP, ככה שזה יוצא משתלם.

פורסם

נכון,, LG F1 זה גם מחשב מצויין שאני ממליץ עליו

והאחריות באמת שווה את זה

החיסרון היחיד של LG הוא הפלסטיק הזול שהוא עשוי ממנו.. איכות חומרים לא משהו בכלל.

אבל עם אתה נוהג על צרפתייה אז זה לא יפריע לך.. :)

פורסם

קניתי לפני שבועיים LG. נייד.

אומנם 7600 ש"ח - אבל אני מרוצה עד השמיים.

שלוש שנות אחריות.

מחשב שקט, איכותי ונותן המון תמורה ביחס למחיר (כן, אני מודע לזה שהוא ממש יקר יחסית לתקציב פה).

תומך בתקנים הכי חדשים..

ולגביי הפלסטיק הזול. המממ LG מכוונים ממש לשוק הביתי,

ולכן, המחשב יותר עדין ומעוצב. מציע לפותח השרשור לבדוק ביקורות ב HWZONE

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ממליץ בחום על IBM.

ברזומה שלי נמצאים ה-R32, T40, T41 (למרות שהיה מחשב מהעבודה שעבר 20 ידיים ולא תוחזק כמו שצריך [כלומר עומס על HDD] - עבד יפה), ובמסגרת תפקידי הצבאי אני עובד עם עוד כמה ביחידה. (T בעיקר).

סוסי עבודה, יציבים.

אביעד

פורסם

אביעד, אתה צודק שIBMים חמורי עבודה, אבל בדרישות של פותח השירשור היתה גם יציאת SVIDEO, שלצערי, אין בIBM, במיוחד לא בדגמים ה"זולים"

• תוכן חדש...