Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני שואל בשביל חבר, המזדה שלו התחממה, וראש המנוע התעוות.

במוסך המרכזי של מזדה המליצו על החלפת כל המנוע (מאחר והאוטו עם 180000 והמנוע "עייף")

סה"כ 8900 למנוע מייבוא כולל מע"מ.

בקלאנסווה הציעו לו 5000 כולל מע"מ למנוע מייבוא.

מישהו התנסה עם בני דודנו ? האם המחיר הגיוני ?

אשמח אם יש למישהו ניסיון במזדה דומה.

תודה, אריאל

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ידוע שמנועים כאלה קשה להשיג, לדעתי בקלנסוא זה לא מיבוא אלא מרכב גנוב.

יש מקום שנקרא יפן ישראל ומתעסק ביבוא של מכלולים מיפן כדאי שתבדוק, ולדעתי אין מה לפסול מנוע שהלך לו ראש אלא אם כן הוא ממש גמור.

פורסם

ממליץ מאוד על ישראל יפן, תפנה אלי בפרטי אם זה הכיוון, יש לי היכרות עם חבר שמזמין משם דברים מעת לעת ומתעסק רבות עם מאזדה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ידוע שמנועים כאלה קשה להשיג, .

?!?

מחיר מנוע מיבוא יעלה כ4000-5000 שקל. תלוי בקריטריונים שלך.

זה ללא עבודה וללא חלקים (מנוע יבוא = מנוע מדף).

גש למסגר בת"א, ישנם מספיק מקומות שידאגו לך שם.

פורסם

שלום רב

היום שיחררתי רכב אחרי החלפת מנוע מיבוא בעלות של 6700 שח המחיר כולל: מנוע + טיפול מלא + החלפת טימינג + מחזירי שמן טרמוסטט ונוזל קירור

מנועים מיבוא הם במצב כחדש ( מעברי מים ושמן חדשים )

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...