Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה סוף סוף הוציאה רשיון נהיגה, אז מחפשים רכב.

השיקולים הם:

רכב זול

אמין

מזגן

ידני

ושוב זול לאחזקה.

השיקולים שלי כרגע הם:

אונו מכל הדגמים 45,60,70

סוויפט 1000

גאסטי 1000

יש לציין שקבלתי כבר הצעה לאונו 70 שנת 95 (יד ראשונה השכרה) הרכב נראה די שמור ובמחיר מתחת למחירון

דעתכם

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

רכב זול

אמין

מזגן

ידני

ושוב זול לאחזקה.

השיקולים שלי כרגע הם:

אונו מכל הדגמים 45,60,70

סוויפט 1000

גאסטי 1000

לפי דעתי האונו 70IES היא הבחירה.

המנוע שלה הוא הכי חזק, תוכל להפעיל מזגן ולא לסבול מכך בעקיפות, המכונית זולה מאוד= שנתון גבוה במחיר נמוך. אמינות סבירה ודיי זולה לתחזוקה. ושוב מנוע חזק משמעותית ממנועי ה 1000 של הסוויפט והגאסטי.

בקשר להשכרה- לא חסרות אונואים שמורות מיד ראשונה והצעה שלי לחפש מפרטי, אלא אם כן אתה בטוח שהאוטו טוב ולא שיחקו לו בקילומטרז.

פורסם

מכיוון שבכל המכוניות הללו נהגתי תקופה לא מעטה אוכל לייעץ לך כך:

השרייד אוטו נחמד אבל צרכן מטורף של דלק והטיפולים לא הכי זולים - NOT MY CUP OF TEA. הסוזוקי הוא רכב לא רע בכלל; גירסת ה - 1,000 סמ"ק קצת חלשה עם מזגן אולם הרכב חסכוני וזריז. לגבי הפיאט.....אני יכול להמליץ לך מכל הלב דווקא על האונו 60 גירסת הפייר (כמו האונו 45 רק יותר חזקה) עם 57 כ"ס (לא הדגם המוזרק) אוטו זריז עם מומנט נהדר ונעים והעלויות מצחיקות. נכון האונו 70 יותר חזקה אבל המנוע יותר מחוספס. אם ברכב מוזרק עסקינן - קרי 94 ומעלה קח את ה- 70 משום שה- 60 נחלשה (משום מה) משמעותית.

לסיכום גם האונו וגם הסוזוקי (עדיף 1,300) יעשו את העבודה.

בהצלחה.

פורסם

רכב זול

אמין

מזגן

ידני

ושוב זול לאחזקה.

השיקולים שלי כרגע הם:

אונו מכל הדגמים 45,60,70

סוויפט 1000

גאסטי 1000

לפי דעתי האונו 70IES היא הבחירה.

המנוע שלה הוא הכי חזק, תוכל להפעיל מזגן ולא לסבול מכך בעקיפות, המכונית זולה מאוד= שנתון גבוה במחיר נמוך. אמינות סבירה ודיי זולה לתחזוקה. ושוב מנוע חזק משמעותית ממנועי ה 1000 של הסוויפט והגאסטי.

בקשר להשכרה- לא חסרות אונואים שמורות מיד ראשונה והצעה שלי לחפש מפרטי, אלא אם כן אתה בטוח שהאוטו טוב ולא שיחקו לו בקילומטרז.

כן אבל אל תשכח שהוא ביקש גם אחזקה זולה ובאונו הקלאץ הולך מהר (מאוד!)

אבל היא גם הכי טובה פה מבין ה 3 לגבי מנוע.

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

• תוכן חדש...