Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה.

קניתי לפני 5 חודש 4 יריעות דיינמט אקסטרים לשתי הדלתות ב- 460 ש"ח (כולל התקנה).

בהמשך איך שהבנתי בפורום שהם עולים יותר פחות.

אז השאלה עכשיו, כמה צריך לעלות לי איטום דיינמט אקסטרים לשתי דלתות ?

וכמה יעלה לי לאיטום בגז' (סכום ממוצע) ?

עזרתכם דחופה, תודה מראש.

פורסם

למה שלא תרכוש קיט BULK של אקסטרים.

עכשיו אוטופארט יצאו עם מבצע של 895 ש"ח לקיט כזה.

הוא מכיל 9 יריעות של אקסטרים.

תוכל לאטום איתו 2 דלתות ובגאז' וישאר לך עודף(מה4 יריעות שקנית לפני 5 חודשים).

ניר

under construction..

פורסם

אהה..

אז המחיר סביר? יענו אין יותר זול מזה?

כי את האמת אני מתחיל עוד חודש (ב- :-P 15-12-2006) עם כניסת המשכורת להתקין את המערכת שלי ואני רוצה כמה שיותר SQ באוטו. ואם אני מקבל מחיר סביר לדיינמט אני אוטם את כל האוטו.

אז אם אתה יודע איפה אוכל להשיג מחיר יותר נמוך אז בכיף.

פורסם

אוטופארט הם היבואנים של דינאמאט בארץ(גם רוקפורד,סרווין וגה,פלאנט אודיו,אודיוקונטרול BOSS,לייטנינג אודיו).

נמצאים בפ"ת.

יותר זול מ895 ש"ח לקיט באלק של אקסטרים, אין.

תתקשר לשם מחר בבוקר, תבקש את אודי או תומר , תגיד להם שראית בפרסום בקארזפורום שיש מבצע על דיינאמט ותרכוש לך מה שאתה צריך.

בעקרון בשביל איטום טוב ברכב אם עושים עבודה כמו שצריך אז 2 קיטי באלק יניבו תוצאה מעולה ובעלות של פחות מ2000 ש"ח.

אגב, אתה יכול לנסות לברר אצל צ'יפר(CHEAPER) גם לגבי איטום לרכב.

הם יבואני CASCADE AUDIO בישראל.

חברה לא פחות מכובדת לחומרי איטום.

אני גם יודע שהם מייבאים את החומר איטום בהתזה, גם רעיון מעולה לשימוש באטימה מלאה של רכב.

ניר

under construction..

פורסם

אל תשכח לכלול במחיר גם 4 בולמי זעזועים חדשים לרכב אחרי שכל היריעות האלה והמגברים והכל יהיו מותקנים ..:grin:

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

את אוטופרט ואת אודי ותומר אני מכיר טוב טוב. וכבר עזרו לי במידה ובמידה אכלתי אותה עם הסאב PL1-212 (2700ש"ח) :|

אבל בכל זאת אני אבדוק את זה עם אודי.

לגבי חומר של קסקד (דלי): הוא עולה 500-600 ש"ח אז חשבתי אם זה לא יזיק ורק יעיל למרוח מתחת לדיינמט! ואת זה רציתי לבדוק אם בכלל אפשרי שתי שכבות (אחת קסקד ויריעות דיינמט עליהם)

פורסם
את אוטופרט ואת אודי ותומר אני מכיר טוב טוב. וכבר עזרו לי במידה ובמידה אכלתי אותה עם הסאב PL1-212 (2700ש"ח) :|

אבל בכל זאת אני אבדוק את זה עם אודי.

לגבי חומר של קסקד (דלי): הוא עולה 500-600 ש"ח אז חשבתי אם זה לא יזיק ורק יעיל למרוח מתחת לדיינמט! ואת זה רציתי לבדוק אם בכלל אפשרי שתי שכבות (אחת קסקד ויריעות דיינמט עליהם)

מה אתה בא להגיד פה? שקנית מאוטופרט P1 ב2700 שקל?
פורסם
למה אתה חושב שאתה זקוק לשתי שכבות של חומר איטום?:|

• תוכן חדש...