Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 214,פיאט בראבו,106 XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי תקציב באיזור ה 15 אני מעוניין ברכב קטן מאוד חשוב לי הפינוקים (ח"ח,ה"כ,מזגן טוב,מרווח פנים).

את 106 אני די מכיר אבל את הרובר והבראבו פחות.

הייתי שמח לשמוע מהידע שלכם לגבי המכוניות האלה ואת המלצתכם האישית בנימוק למה.

תודה רבה מראש.

פורסם

אני מציע שתבצע חיפוש בפורום על "רובר", על "בראבו" ועל "106", ותקרא את התשובות שתקבל לכל חיפוש.

הקריטריונים שהצבת לא כל כך ברורים. אם מירווח חשוב - 106 היא המקום האחרון לחפש אותו. אם פינוקים - אני מניח שהם דומים. אם תהיינה לך שאלות לאחר שתקרא את תוצאות החיפוש אשמח לענות (הניסיון שלי הוא בעיקר עם רובר - אבל לא 214, מעט עם ה- 106 ומעט עם הבראבו).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בתקציב זה תקבל מקסימום רובר שחוטה ולכן במקרה הזה אני לא מציע לך להתקרב לרובר .

ה 106 תתאים למרות שהרכב דיי צפוף אבל בתקציב הזה אפשר למצוא רכב שמור (לא ספורטיבי כמובן)

הפיאט בראבו אופציה מעולה, הרכב גדול יחסית ל 106 , הרבה יותר מפנק ומרווח .. בגרסת ה 1.6 ידנית הרכב אפילו יחסית זריז (הכל יחסי כמובן) , יש כאלה שטוענים לבעית אמינות ונמרוד מהפורום לפי מה שזכור לי היו לו ימים קשים עם הפיאט .

אבל תמיד אפשר ליפול על רכב בעייתי כך שבמחיר הזה הכי חשוב למצוא רכב שמור ככל האפשר וצריכים לבדוק אותו בשבע עיניים, אני הייתי מציע לבדוק את הפיאט אם אתה צריך את המרווח והאבזור היחסי , בתקציב הזה שנת 96 תיכנס לך לתקציב +- .

בהצלחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

רובר 214 אפשר למצוא בתקציב שלך, ולא בהכרח אחת שחוטה. לפני שקניתי את הרכב שלי (לא רובר) בדקתי כמה 214/216 וה214 היו בערך בתקציבך, וחלקן במצב מעולה (ק"מ נמוך, יד ראשונה/ שנייה , ספר טיפולים). המחירון נמוך ומחירי השוק בפועל נמוכים עוד יותר. צרף את זה לשם בעייתי שיצא לרובר ותוכל למצוא מציאות לא רעות.

מה שכן, תשאיר תקציב בצד ליישור קו, בעיקר ברובר בו הטיפולים אינם זולים במיוחד, וחלקים מקוריים מגיעים למחירים שערורייתיים.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אגב, מחיר הבראבו בפועל בשוק נע סביב ה-20K. כך שב-15 אם תמצא אחת כזו מצבה יהיה בהתאם.

214 יהיה אפשר למצוא בטווח מחירים הזה אם קצת מאמץ.

את האמת שאני לא יודע מה המחירון ,

פשוט יש לי חבר שקנה אחת 1.6 ידנית לפני כחודש מודל 97 במצב חדש ביותר (פנים הרכב בלי שריטה אחת אפילו ) הוא קנה אותה ב 17 אלף שקל ולכן חשבתי שאפשר לקנות אחת מודל 96 ב 15 במצב מצויין גם כן .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
מוכרי הבראבו מקפיצים את המחיר מעל המחירון באופן קבוע לא ברור לי למה
כי הרכב מבוקש מאוד בקרב צעירים, הביקוש עולה על היצע ולכן המחיר עולה, מה גם שהמחירון ממש ברצפה, לוי יצחק מאו אוהבת את הרכב :evil: . ראה אותו דבר בהרבה מכוניות הוט האצ' שנמכרות מעל המחירון, (לא שהבראבו הוט האצ', העיצוב אומנם יפה אך היכולת הרבה פחות).
פורסם
כי הרכב מבוקש מאוד בקרב צעירים, הביקוש עולה על היצע ולכן המחיר עולה,

כמה הוצאת במיקרו? :-D

אגב, למי ששאל, זו בדיוק הסיבה. כך גם רכבים נמכרים מתחת למחירון, למשל אופל אומגה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...