Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב צרפתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום ראיתי רכב תוצרת צרפת בצבע בורדו , על מכסה המנוע היה סמל עם אותיות PL , יש למישהו מושג על מה מדובר? ד"א הרכב שתי דלתות, תמונות בקרוב.

שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

אכן זו Panhard, אך זה הדגם המדובר- אפשר לקבל מידע על הרכב, תודה שחר.

panhard-24-2.jpg

פורסם

אכן היתה כזו ובצבע ורוד מזעזע.

בשעתו (עברו לפחות 15 שנה או יותר) חשבתי שהיא מכוערת בטירוף..

ככל הידוע לי רכש אותה מישהו בשעתו, נדמה לי דרור,שיש מישהו שמגיע למפגש הצפוני שיודע עליה יותר פרטים (לא אחשוף שמו כאן).

אם הייתי יודע אז מה שאני יודע היום.....:x

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש למישהו מושג על איזה מנוע מדובר? וקצת פרטים טכניים וכוליי.

שחר

פורסם

דרור

הפנהרד מרח' הגליל היתה שייכת לכתב רכב.

בזמנו ניסיתי לרכוש אותה ממנו אך הוא סירב

לדעתי היא הועברה למקום בו היא משתמרת או משופצת

אילן

פורסם

אני מכיר עוד פאנהרד 24 שמשתפצת לאיטה אצל אספן שמחזיק בעיקר אמריקאיות (הוא גם אספן יודאיקה גדול).

לפני כ-20 שנה הייתה פאנהרד בחולון שהייתה שייכת לאדם שעבד ברדיו מרס (נדמה לי), אולי הרכב עוד ברשותו. לא בעיה לאתר אותו כי רכב אחר שלו מאותה תקופה אני עדיין רואה חונה ליד ביתו.

• תוכן חדש...