Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האמא של כל המשוריינים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק חסר לזה תותח על הגג ויש לנו טנק!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בעיר שנחשבת לבין המסוכנות בעולם המשורינים הם מסוג הסבורבן , פטרול , לנדקרוזר , RX , האמר וחבריהם . איך ייברחו עם המרצדס בדרכי בוץ , עם מרווח גחון שלא עובר נייר ?

פורסם

האמת היא שגם מרצדס ובמוו פשוטות שומרות על הנוסעים שלהם יותר טוב מכול היפניות (פשוט הם רוצים שיחזרו אליהם ) ולדוגמא ראו את המקרה עם הבמוו M5 בצפון ועוד מקרים כאלו .

אני מניח שגיפ שיכנס בהם , הנוסעים יצאו במצב די טוב ואולי ללא פגיעות כלל לא כמו במקרה של העו"ד והפיאט.

כך שגם בעיר הכי מסוכנת עדיף עדיין להיות במרצדס/במוו ולא במכונית אחרת גם אם הן לא משורינות

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
בעיר שנחשבת לבין המסוכנות בעולם
איזה עיר? לוד? שם פשוט ישאירו מהאוטו תוך חמש דקות שלד (וגם זה במקרה הטוב)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בעיר שנחשבת לבין המסוכנות בעולם המשורינים הם מסוג הסבורבן , פטרול , לנדקרוזר , RX , האמר וחבריהם . איך ייברחו עם המרצדס בדרכי בוץ , עם מרווח גחון שלא עובר נייר ?

לאו דווקא, היום כבר אצלנו אתה רואה פעם בכמה חודשים פיצוץ מטען/רימון/ירי/טיל נ"ט שמשוגר דווקא באמצע עיר מרכזית, ולא באיזה כפר נידח, והאספלט היא דרך המפלט היחידה...

הבעיה האמיתית היא פסי האטה...

הסמור,

האיש והאגדה, אשר לא ראה פחד מימיו, וכאשר ראה, ברח...

פורסם
איזה עיר? לוד? שם פשוט ישאירו מהאוטו תוך חמש דקות שלד (וגם זה במקרה הטוב)

לוד... הצחקת . לצערי אני מעדיף לא לפרט . בא רק נגיד שרוב הישראלים שעבדו שם ,שאני מכיר , הפסיקו לספר שראו בדרך ל/מהעבודה גופות על המדרכה/כביש/בתוך אוטו שרוף וכו. זאת השיגרה.

פורסם

גם היה את זה מזמן בS CLASS הקודמת.

וגם היה את זה בפיית'ון של VW, ובA8 של AUDI ובSUPERB של סקודה.

היה את זה גם בקאדילק ובעוד מכוניות מהדרג הבכירה.

מה שחדש פה זה העובדה שזאת הS CLASS החדשה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לוד... הצחקת . לצערי אני מעדיף לא לפרט . בא רק נגיד שרוב הישראלים שעבדו שם ,שאני מכיר , הפסיקו לספר שראו בדרך ל/מהעבודה גופות על המדרכה/כביש/בתוך אוטו שרוף וכו. זאת השיגרה.

לא ידעתי שבד.אפריקה יש מקלדות בעיברית.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לא יודע כמה גופות בצד הדרך זה מראה נפוץ ושגרתי - אבל אני יודע שברגע שמתחיל להחשיך - תמרורים ורמזורים מהווים המלצה בלבד - וגם להלמלצות האלה לא צריך תמיד להקשיב.

מי שיעצור ברמזור אדום או שלט עצור בשעות החשיכה, ימצא את עצמו זרוק בצד הדרך בלי רכב, בלי ארנק - וספק אם יהיו לו בגדים עליו..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...